انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵
خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش غذای محلی + طرز تهیه آش خیار چمبر + عکس
 

آموزش غذای محلی + طرز تهیه آش خیار چمبر + عکس

آش خیار چمبر
آموزش  غذای محلی + طرز تهیه آش خیار چمبر + عکس
مواد لازم
خیار چمبر          ۱ کیلو
گوشت             ۲۰۰ گرم
نعناع خشک       ۲ قاشق غذاخوری
سیر                 ۱۰ حبه
پیاز                  ۳ عدد
گندم                ۱ لیوان
عدس               ۱ لیوان
نان خشک         ۲ قاشق غذاخوری
کشک              ۱ لیوان
نمک و فلفل       به میزان لازم
طرز تهیه
۱- عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید، سپس عدس و گندم را به همراه ۳ لیوان آب درون قابلمه بریزید و بپزید.
۲- گوشت را چند تکه کنید و با یک عدد پیاز خرد شده تفت دهید.
۳- سپس ۳ لیوان آب بریزید و بگذارید گوشت بپزد، وقتی آب گوشت به ۱/۳ کاهش یافت می توانید عدس و گندم پخته شده را به گوشت اضافه کنید.
۴- خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم های خیار را خارج کنید، خیارها را مانند کرفس حلقه‌ای خرد کنید.
۵- درون ماهی تابه مقداری روغن بریزید، سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند (له نشوند).
۶- پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.
۷- نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود یک دقیقه تفت دهید و در کناری بگذارید.
۸- خیارهای تفت داده، نان خشک، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید.
۹- پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد می توانید نمک، فلفل و کشک را اضافه نمائید، ۵ دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید، آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.
آموزش  غذای محلی + طرز تهیه آش خیار چمبر + عکس
دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو