عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه حلوای زنجبیلی + دسر ماه رمضان+اموزش اشپزی+عکس
 

طرز تهیه حلوای زنجبیلی + دسر ماه رمضان+اموزش اشپزی+عکس

حلوای زنجبیلی, درست کردن حلوای زنجبیلی, مواد لازم برای حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی + دسر ماه رمضان+اموزش اشپزی+عکس

 طرز تهیه دسر رمضان حلوای زنجبیلی

 

*. این نوع حلوا از جمله حلواهای سنتی مناطق سردسیری شمالی کشور و در واقع منطقه َآذربایجان است و به دلیل وجود زنجبیل در مواد آن، بسیار مقوی و گرم است، در نتیجه مصرف آن در ایام ماه رمضان توصیه می شود زیرا نه تنها باعث افزایش قند خون شده بلکه تقویت کننده معده و ضدنفخ است.به عبارت دیگر زنجبیل برای سیستم گوارشی بدن بسیار مفید شناخته شده است. لازم به ذکر است، در این حلوا برخلاف حلواهای رایج، به جای زعفران، از زنجبیل استفاده می شود.

 

مواد لازم حلوای زنجبیلی برای ۶ نفر :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
روغن جامد ۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
کره ۱۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
آرد گندم ۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
پودر قند ۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری سرپر ۱۰۰ گرم / ۲۵۸ کالری

 

طرز تهیه حلوای زنجبیلی :

*. به نقل از آکاایران : ابتدا روغن و کره را در قابلمه ای که بهتر است تفلون و نچسب باشد بریزید.

*. روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا روغن و کره آب شود.

*. سپس آرد را کم کم به مخلوط روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا خوب سرخ شود.

 

نکته :

*. برای اطمینان از کافی بودن میزان سرخ شدن آرد، چند قاشق آب داخل یک نعلبکی بریزید و به وسیله قاشق مرباخوری کمی از خمیر آرد سرخ شده را در داخل آب قرار دهید. اگر به محض قرارگرفتن خمیر در آب حباب هایی از کنار آن خارج شد و صداهایی به گوش رسید، این نشانه کافی بودن میزان سرخ شدن آرد است.

*. بعد از سرخ شدن آرد، ظرف را از روی شعله اجاق گاز برداشته و در کناری قرار دهید.حالا پودر قند را به آن اضافه کرده و با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر آردی شیرین شود. در پایان زنجبیل را هم اضافه کنید و دوباره مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

*. پس از اینکه آرد، روغن، خاک قند و زنجبیل به طور کامل با هم مخلوط شدند و خمیر حلوا به صورت یکدست آماده شد، آن را داخل بشقاب گرد بزرگی ریخته و سطح آن را با ضربات قاشق صاف کنید تا قطری یکسان در همه جا پیدا کند، در ضمن به این ترتیب مواد خمیر، کاملا به هم چسبیده و فشرده می شود (این کار را با دست نیز می توانید انجام دهید).

*. سپس بشقاب حلوا را کناری بگذارید تا سرد شود. پس از سردشدن آن را توسط چاقوی بزرگی به مربع ها یا مستطیل های تقریبا هم اندازه بریده و هریک از برش ها را به صورت جداگانه سرو کنید. البته برای تزئین روی این حلوا، از مخلوط هل و خاک قند استفاده می شود. سپس مقداری از خاک قند و ۳ عدد هل کوبیده شده را با هم مخلوط کرده و در پایان روی حلوا بریزید.

 

خواص زنجبیل :

*. برای بیماری های ناشی از سرماخوردگی،تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد،گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،دو قاشق غذاخوری از دم کرده زنجبیل یا چندین ورق از ساقه ریشه دار تازه آنرا بخور دهید.برای درمان درد ورم مفاصل از آب،عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان روزانه ۴ گرم مصرف کنید یا روغن آنرا روی مفصل دردناک بمالید یا ریشه تازه آنرا در ضماد داغ یا گازهای ضمادی قرار دهید و روی نقاط دارای درد بگذارید.

طرز تهیه حلوای زنجبیلی + دسر ماه رمضان+اموزش اشپزی+عکس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

آزمون های آنلاین گزینه ها