بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶
A

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

,پاستای فلفلی و اسفناج, پخت پاستای فلفلی و اسفناج, مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج,آموزش پخت انواع غذا با آکاطرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج+اموزش اشپزی+عکس

آکاایران: طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج

آکایران :با پخت پاستای فلفلی و اسفناج آشنا شوید

بنا به گزارش آکاایران :
مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن زیتون  ۲ قاشق چایخوری
 پیاز خرد شده  ۱ عدد
 سیر له شده  ۲ حبه
 تکه های فلفل خشک شده  نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
پونه کوهی خشک ۱۰۰ میلی گرم
برگ اسفناج ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده ۲۵ گرم

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.
اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج+اموزش اشپزی+عکس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل