تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۸ فروردین ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا+اموزش اشپزی+عکس
 

طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا+اموزش اشپزی+عکس

%image_alt%

طرز تهیه  سالاد ایتالیایی پانزانلا+اموزش اشپزی+عکس

زمان آماده سازی:۱۵ دقیقه
ملیت:غذای فرنگی
مناسب برای:۴ نفر
۱/۴ پیمانه:برگ ریحان
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
۱/۴ عدد متوسط پیاز قرمز
۱ عدد خیار
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی
۳ پیمانه نان تست مکعبی
۳۰۰ گرم لوبیا سفید
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم نمک
۱/۴ پیمانه
روغن زیتون
۱/۴ پیمانه
سرکه قرمز

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد ایتالیایی پانزانلا :

به گزارش آکاایران: ۱- در صورت دسترسی از لوبیای کانلی استفاده کنید. آن را بپزید و یا از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
۲- می توانید نان تست و یا باگت را مکعبی برش دهید و تست کنید. حدود ۱۴۰ تا ۱۷۰ گرم نان تست مکعبی لازم دارید.
۳- گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید.
۴- خیار را هم حلقه حلقه کنید.
۵- پیاز را نازک خلالی کنید.
۶- در دستور اصلی این سالاد از پنیر پروولون (Provolone Cheese) استفاده می شود، در صورتی دسترسی می توانید از این پنیر استفاده کنید. پنیر را هم مکعبی برش دهید.
۷- برگ های ریحان را خرد کنید.
۸- لازم است تا این دستور برای ۲ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت کند.

  1. در ظرفی، روغن زیتون و سرکه را به همراه نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید.
  2. لوبیا، نان، گوجه، خیار، پیاز و پنیر را به سس اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. درب ظرف را بگذارید و برای ۲ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از سرو ریحان را روی آن بریزید.

طرز تهیه  سالاد ایتالیایی پانزانلا+اموزش اشپزی+عکس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو