آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » روش تهیه بروله موز و برنج +اموزش اشپزی+عکس

    روش تهیه بروله موز و برنج +اموزش اشپزی+عکس

     پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود. بروله (که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.

    ,آموزش آشپزی,بروله موز و برنج,بروله موز و برنج دسر خوشمزه,[categoriy]
    روش تهیه بروله موز و برنج +اموزش اشپزی+عکس

    مقداری پودینگ برنج را برداشته، پوست پرتقال، ساقه زنجبیل و ورقه های موز به آن طعم داده و روی بروله موز و برنج را با شکر قهوه ای تزیین نمایید.

    مواد لازم برای بروله موز و برنج :

     پودینگ برنج خامه ای  ۴۰۰ گرم
     پوست رنده شده پرتقال نصف پرتقال
     ساقه زنجبیل، ریز خرد شده ۲ قطعه
     شربت زنجبیل ۲ قاشق چایخوری
    کشمش ۴۰ گرم
    موز ۲ عدد
    آب لیمو ۲ قاشق چایخوری
    شکر قهوه ای خام ۵ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه بروله موز و برنج :
    پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال، زنجبیل، شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید.

    موزها را به صورت مورب ورقه نمایید، جهت جلوگیری از تغییر رنگ، آن ها را به آب لیمو آغشته نموده، خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید.

    مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند.
    روی برنج هر یک از ظرف ها، یک لایه شکر بپاشید.

    ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند، مراقب باشید تا شکرها نسوزند.

    ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد، سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند. با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید.

    توصیه سرآشپز:
    پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود. بروله ( که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد ) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.

    روش تهیه بروله موز و برنج +اموزش اشپزی+عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • چاپ کتاب اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی