اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج

طرز تهیه ته چین  مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

مواد لازم :

اسفناج خرد شده ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده بمقدار لازم
برنج ۵ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم
ماست ۲ پیمانه
پیاز ۱عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع ۲ ق غ

برنج را پاک کرده و با آب ولرم شسته و از ۴-۳ ساعت قبل خیس نموده و نمک اضافه کنید و بگذارید خیس بخورد.(مقدار نمک و آب به تعداد پیمانه های برنج)
بنا به گزارش آکاایران : یعنی به تعداد ۵ پیمانه برنج ۵ پیمانه آب ریخته و ۵ ق م نمک ریخته.
بعد از چند ساعت برنج رو همراه با آب در قابلمه ای ریخته و حدود ۱۵دقیقه ای توی آب جوش بریزید بعد که بجوش آمد سپس آبکش کرده کنار بگذارید.
همزمان با پخت خیس خوردن برنج و جوشیدن برنج ما به آماده کردن موادمون میپردازیم:
مرغ را به همرا پیاز خرد شده میزاریم تا بپره و سپس آن را ریش ریش می نماییم.
بعد اسفناج هارو پاک کرده و خرد کرده و تمیز شسته و آبکش نمایید.
اسفناج هارو در ماهیتابه ای ریخته و کمی تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود سپس روغن مایع رو اضافه کرده
سپس قارچ هارو شسته وخرد میکنیم و به اسفناج اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
بعد هم مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید.
(میتوانید به صورت جداگانه تفت دهید که لایه ها را جدا بریزید یا به صورت مخلوط اسفناج و قارچ و مرغ).
در ظرف جداگانه تخم مرغ هاروبه همراه ماست، نمک، زردچوبه و زعفران مخلوط می نماییم.
نکته:چون قبلا برنج رو بهمراه نمک خیس کرده بودیم پس در این مرحله مقدار خیلی کم نمک اگه مایل بودین اضافه کنین.
بعد برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا برنج با مواد مخلوط بشه و رنگش زرد بشه.
دیواره ها و کف قابلمه یا قالب را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را توی آن ریخته و کمی با پشت قاشق فشار دهید تا فشرده شود .
بعد مخلوط مرغ و قارچ و اسفناج رو روی برنج ریخته و در لایه بعدی دوباره مخلوط برنج را می ریزیم.
قالب ته چین را در فر با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می گذاریم تا بپزد یا میتوانیم از پلو پز دیجیتالی هم استفاده کنیم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج
طرز تهیه ته چین  مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

نکته:زمان پخت فرها فرق میکنه پس شاید زمان کمتری یا بیشتری برای دم کشیدن و طلایی شدن ته چین لازم باشه.
نکته:مقدار طلایی شدن ته چین بستگی به خودتون داره که کمرنگ بشه یا تقریبا قهوه ای،پس میتونین مدت زمان رو نسبت به فر یا پلوپز خودتون تنظیم کنین.
نکته:چون مواد میانی و برنج تقریبا پخته شده هست و فقط دم کشیدن برنج و طلایی شدن ته چین مونده که نباید مدت زمان رو زیادتر کنین.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج
طرز تهیه ته چین  مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس
دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل