نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

    طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج

    طرز تهیه ته چین  مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

    مواد لازم :

    اسفناج خرد شده ۲۰۰ گرم

    زعفران دم کرده بمقدار لازم
    برنج ۵ پیمانه
    سینه مرغ ۱ عدد
    تخم مرغ ۲ عدد
    قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم
    ماست ۲ پیمانه
    پیاز ۱عدد
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    روغن مایع ۲ ق غ

    برنج را پاک کرده و با آب ولرم شسته و از ۴-۳ ساعت قبل خیس نموده و نمک اضافه کنید و بگذارید خیس بخورد.(مقدار نمک و آب به تعداد پیمانه های برنج)
    بنا به گزارش آکاایران : یعنی به تعداد ۵ پیمانه برنج ۵ پیمانه آب ریخته و ۵ ق م نمک ریخته.
    بعد از چند ساعت برنج رو همراه با آب در قابلمه ای ریخته و حدود ۱۵دقیقه ای توی آب جوش بریزید بعد که بجوش آمد سپس آبکش کرده کنار بگذارید.
    همزمان با پخت خیس خوردن برنج و جوشیدن برنج ما به آماده کردن موادمون میپردازیم:
    مرغ را به همرا پیاز خرد شده میزاریم تا بپره و سپس آن را ریش ریش می نماییم.
    بعد اسفناج هارو پاک کرده و خرد کرده و تمیز شسته و آبکش نمایید.
    اسفناج هارو در ماهیتابه ای ریخته و کمی تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود سپس روغن مایع رو اضافه کرده
    سپس قارچ هارو شسته وخرد میکنیم و به اسفناج اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
    بعد هم مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید.
    (میتوانید به صورت جداگانه تفت دهید که لایه ها را جدا بریزید یا به صورت مخلوط اسفناج و قارچ و مرغ).
    در ظرف جداگانه تخم مرغ هاروبه همراه ماست، نمک، زردچوبه و زعفران مخلوط می نماییم.
    نکته:چون قبلا برنج رو بهمراه نمک خیس کرده بودیم پس در این مرحله مقدار خیلی کم نمک اگه مایل بودین اضافه کنین.
    بعد برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا برنج با مواد مخلوط بشه و رنگش زرد بشه.
    دیواره ها و کف قابلمه یا قالب را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را توی آن ریخته و کمی با پشت قاشق فشار دهید تا فشرده شود .
    بعد مخلوط مرغ و قارچ و اسفناج رو روی برنج ریخته و در لایه بعدی دوباره مخلوط برنج را می ریزیم.
    قالب ته چین را در فر با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می گذاریم تا بپزد یا میتوانیم از پلو پز دیجیتالی هم استفاده کنیم.

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج
    طرز تهیه ته چین  مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

    نکته:زمان پخت فرها فرق میکنه پس شاید زمان کمتری یا بیشتری برای دم کشیدن و طلایی شدن ته چین لازم باشه.
    نکته:مقدار طلایی شدن ته چین بستگی به خودتون داره که کمرنگ بشه یا تقریبا قهوه ای،پس میتونین مدت زمان رو نسبت به فر یا پلوپز خودتون تنظیم کنین.
    نکته:چون مواد میانی و برنج تقریبا پخته شده هست و فقط دم کشیدن برنج و طلایی شدن ته چین مونده که نباید مدت زمان رو زیادتر کنین.

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج
    طرز تهیه ته چین  مرغ و اسفناج و قارچ+اموزش اشپزی+عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب خارجی