آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار جامعه و عمومی » فیلم+ استوری کاوه مدنی راجع به چالش «بی‌زباله» و حمایت صورت ها

    فیلم+ استوری کاوه مدنی راجع به چالش «بی‌زباله» و حمایت صورت ها

    چالش بی زباله به دنبال فراهم کردن یک راهکار راحت هست. راهکاری که توجه مردم را به عنوان تولید زباله و مدیریت پسماند جلب کند.

    فیلم+ استوری کاوه مدنی راجع به چالش «بی‌زباله» و حمایت صورت ها

    چالش بی زباله به دنبال فراهم کردن یک راهکار راحت هست. راهکاری که توجه مردم را به عنوان تولید زباله و مدیریت پسماند جلب کند.

    دعوت کاوه مدنی از میترا حجار، مولاوردی، طیبه سیاوشی و پژمان جمشیدی

    چالش بی زباله چیست و چگونه می توان در آن شرکت کرد؟ توضیحات کاوه مدنی راجع به چالش بی زباله را در ویدئوی زیر مشاهده می کنید.

    فیلم+ استوری کاوه مدنی راجع به چالش «بی‌زباله» و حمایت صورت ها

    چالش بی زباله به دنبال فراهم کردن یک راهکار راحت هست. راهکاری که توجه مردم را به عنوان تولید زباله و مدیریت پسماند جلب کند. این تعریف را دکتر کاوه مدنی از معاونین شرکت حفاظت محیط زیست و مبتکر چالش بی زباله ارائه کرده است.

    عبارات مهم : کیسه زباله – استان تهران

    نکته جالب و قابل توجه در این میان حضور گسترده مردم در چالش بی زباله است

    چطور می شود زباله کمتری تولید کرد و با چه راهکاری می توان این عنوان را در جامعه نهادینه ساخت؟ بدون شک مدیریت پسماند و زباله در بسیاری از جوامع امروزی تبدیل به چالشی مهم و اساسی شده است هست. هزینه های هنگفت و سرسام آور زیست محیطی و اقتصادی مربوط به پسماندها دلیلی قابل توجه و مهم به منظور ایجاد این باور است که در بحث تولید زباله و پسماند می بایست تجدید نظری اساسی صورت پذیرد.

    در این میان از دید بسیاری از کارشناسان، بحث ساختن فرهنگ و فرهنگ آفرینی در حوزه مدیریت تولید زباله اهمیت دارد و به طبع آن این ساختن فرهنگ می بایست با آموزش و اطلاع رسانی عمومی همراه باشد. این آموزش عمومی نیز می تواند با استفاده از زیرساخت های اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … و همراه ساختن آحاد مردم جامعه اتفاق بیافتد و نشانه این باشد که همه مردم به این باور برسند که می توانند با مدیریت درست در تهیه ی مایحتاج روزانه زندگی، از تولید زباله زیاد جلوگیری کنند.

    داستان چالش بی زباله از جایی شروع می شود که هر کسی راهکاری را جهت تولید زباله کمتر در اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … به اشتراک می گذارد و در انتهای آن از دوستان خود دعوت می کند تا آن ها هم در این چالش شرکت کنند. میترا حجار، شهیندخت مولاوردی، طیبه سیاوشی و پژمان جمشیدی نخستین افرادی بودند که از سوی دکتر کاوه مدنی معاون شرکت حفاظت محیط زیست به این چالش دعوت شدند.

    نکته جالب و قابل توجه در این میان حضور گسترده مردم در چالش بی زباله هست. هر کس به سهم خود تلاش کرده تا راهکارهایی را در این خصوص با دیگران به اشتراک بگذارد. از کودکان دبستانی گرفته تا اهالی سینما و ورزشکاران. در واقع همه مردم در کنار هم سهمی در شکل گیری این جریان خودجوش ایفا می کنند و این چالش و شیوه ی اجرایی آن می تواند بیش از هر وقت دیگری ضرورت نقش ساختن فرهنگ واقعی و عاری از شعار را در جامعه و سیستم مدیریتی کشور روشن نماید.

    استقبال از کمپین بی زباله

    کیومرث کلانتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از حمایت اعضای کارگروه مدیریت پسماند استان پایتخت کشور عزیزمان ایران از کمپین بی زباله با شعار از خودمان شروع کنیم در چهل و سومین نشست این کارگروه خبر داد.

    چالش بی زباله به دنبال فراهم کردن یک راهکار راحت هست. راهکاری که توجه مردم را به عنوان تولید زباله و مدیریت پسماند جلب کند.

    کیومرث کلانتری در حاشیه کارگروه مدیریت پسماند استان پایتخت کشور عزیزمان ایران در خصوص کمپین بی زباله گفت: با توجه به اینکه ایام عید و روز محیط زیست و در نتیجه تولید پسماند زیاد و فشار بر محیط زیست را در پیش خواهیم داشت، اهمیت عنوان بسیار بالا و محیط زیست هم بسیار شکننده است و همین جا اعلام می کنم ضمن اینکه خود من از امروز به کمپین و چالش بی زباله می پیوندم از همه دوستان انتظار دارم که به کمپین بی زباله بپیوندند.

    وی افزود: در استان پایتخت کشور عزیزمان ایران خوشبختانه حساسیت به عنوان پسماند و زباله بسیار بالاست و قطعا مسئولان به فکر پاکیزگی محیط زیست هستند و این کمپین به نتیجه های خوبی خواهد رسید. بر اساس حمایت اعضا مقرر شد همکاری مورد نیاز با اجرای این طرح به وسیله دستگاه های عضو کارگروه مدیریت پسماند استان صورت گیرد.

    سید ابوالقاسم موسوی، سرپرست دفتر آموزش شرکت حفاظت محیط زیست در ادامه این جلسه گفت: راجع به طرح بی زباله آنچه که در حوزه آموزش و پژوهش شرکت حفاظت محیط زیست برنامه ریزی کرده ایم این است که چه کارهایی باید انجام شود و نقش هر یک از متولیان مشخصا در حوزه پسماند چیست و آنچه را که به کمک ادارات حفاظت محیط زیست استان ها و کارشناسان به آن رسیدیم این است که برنامه ای تهیه شود که اثرگذار باشد.

    وی با اشاره به اینکه در طرح کمپین بی زباله نشانه این بود که تا قبل از اینکه به نوروز برسیم اتفاقاتی در جامعه بیفتد تا در خصوص زباله حساسیت در جامعه ایجاد شود،اظهار کرد: اهمیت آلاینده ای مانند زباله باید مشخص شود. متولیان این امر و میزان آسیبی که این آلاینده به سلامت مردم و محیط زیست می زند نیز مورد نیاز است مشخص شود.

    موسوی با بیان اینکه دو ماه روی این عنوان کار کردیم و برنامه های زیادی تدوین شد، اظهار کرد: در طرح بی زباله جهت ادارات حفاظت محیط زیست استان ها ۳۰۰۰ فعالیت و ۸۰۰۰ رخداد تنظیم شده است و در حال حاضر در کشور در حال انجام است.

    سرپرست دفتر آموزش شرکت حفاظت محیط زیست ادامه داد: اگر مردم آگاهی مورد نیاز را در این خصوص پیدا نکنند و ورود به این عنوان نداشته باشند هر آنچه را که ما به عنوان دستگاه دولتی انجام دهیم به نتیجه مورد نظر نخواهد رسید.

    موسوی با بیان اینکه شعار« از خودمان شروع کنیم» را بپذیریم و به آن باور داشته داشیم،گفت: وقتی دور هم جمع شویم و زباله ها را بصورت نمادین جمع آوری می کنیم این عمل اثرگذار خواهد بود و یا اگر در مسافرت ها کیسه زباله همراه داشته باشیم و زباله های خود را جمع آوری کنیم و در محیط رها نکنیم این خود یک اتفاق خوب است.

    وی تصریح کرد: به عنوان مثال یک میوه فروش که به این کمپین پیوسته هنگامی که میوه های هم قیمت خود را کنار هم می گذارد می تواند در یک کیسه چند میوه را با هم قرار دهد و یا هنگامی که یک خانواده میوه ای تهیه می کند جهت بار دوم نیز از همان کیسه جهت خرید استفاده کند. این کار به استفاده از کیسه پلاستیک کمتر کمک می کند. ما باید از این دست کارها انجام دهیم و عمیق تر به این عنوان در زندگی روزمره، در خریدها و در محل کار خودمان فکر کنیم.

    سرپرست دفتر آموزش شرکت حفاظت محیط زیست ادامه داد: به عنوان مثال ما در شرکت حفاظت محیط زیست با توجه به آسیبی که بطری های آب آشامیدنی به محیط زیست وارد می کند استفاده از آن را در شرکت ممنوع کرده ایم و این کار باید در همه دستگاه ها انجام شود.

    وی با اشاره به اینکه امروز بحث ما بی زباله است و با این کار تلاش داریم جامعه را متوجه این عنوان کنیم و آگاهی در این خصوص زیاد کردن یابد تا اتفاقات خوبی رقم بخورد، گفت: اعضای کارگروه مدیریت پسماند استان پایتخت کشور عزیزمان ایران با جدیت به این کمپین بپیوندند تا به خودمان، زندگی و آینده فرزندانمان کمک کنیم.

    موسوی خاطرنشان کرد: ما امروز با کمپین بی زباله با شعار از خودمان شروع کنیم کار را شروع کرده ایم و در ادامه قطعا به مباحث آب و آلودگی هوا نیز خواهیم پرداخت و امیدوارم بتوانیم کاری ارزشمند با کمک همه مردم انجام دهیم.

    میترا حجار به دعوت کاوه مدنی به چالش #بی_زباله پیوست و از اسماعیل کهرم، رویا تیموریان، ویشکا آسایش و رضا یزدانی دعوت کرد تا به این چالش بپیوندند.

    گردآوری: گروه خبر سیمرغ
    seemorgh.com/news
    منبع: isna.ir / donya-e-eqtesad.com / khabaronline.ir / hash-tags.ir

    واژه های کلیدی: کیسه زباله | استان تهران | استفاده | مدیریت | داستان | فرهنگ | زباله | ایران | آموزش | مدیریت | داستان

    فیلم+ استوری کاوه مدنی راجع به چالش «بی‌زباله» و حمایت صورت ها

    فیلم+ استوری کاوه مدنی راجع به چالش «بی‌زباله» و حمایت صورت ها

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • چاپ کتاب لاتین