سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار اقتصادی » ارگانیک بودن لبنیات سنتی واقعیت ندارد ، کیفیت لبنیات پاستوریزه قابل قیاس با سنتی نیست

    ارگانیک بودن لبنیات سنتی واقعیت ندارد ، کیفیت لبنیات پاستوریزه قابل قیاس با سنتی نیست

    محبی گفت:لبنیات پاستوریزه بعلت برخورداری از اطلاعات مربوط به شرایط و تاریخ تولید و مصرف قطعا نسبت به لبنیات فاقد شناسنامه کیفیت بالاتری دارد.

    ارگانیک بودن لبنیات سنتی واقعیت ندارد ، کیفیت لبنیات پاستوریزه قابل قیاس با سنتی نیست

    پیام محبی مدیر جامعه دامپزشکان کشور عزیزمان ایران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی گروه تحریریه سایت جوان، با اشاره به نگرانی های مردم در استفاده از لبنیات سنتی و شیوع تب مالت اظهار کرد: نگرانی مردم در زمینه استفاده از تغذیه سالم به معنای اهمیت مردم به سلامتشان است که با ارج نهادن به کار شرکت هایی که امرنظارت و کنترل بر بازار را عهده دارند، می توان این نگرانی را به حداقل رساند.

    به گفته وی نظارت بر محصولات دامی و فرآورده های لبنی به ترتیب برعهده شرکت دامپزشکی و وزارت بهداشت است اگر افراد محصولات مورد نیاز خود را با لوگوی این دو شرکت خریداری کنند، باید راجع به سلامت محصول کمترین نگرانی را داشته باشند.

    محبی با اشاره به سردرگمی افراد بر استفاده از لبنیات سنتی بیان کرد: با توجه به آنکه نظارت دقیقی بر لبنیات سنتی وجود ندارد وسودجویان زیادی در این بازار رفت و آمد دارند ،انتظار می رود که از عرضه این محصولات جلوگیری شود آیا که این محصولات بدون هیچ استاندارد و مدرکی در بازار توزیع می شوند و همواره بعضی افراد تصوراتی مبنی بر ارگانیک بودن آنها دارند در حالیکه این امر واقعیت ندارد.

    ارگانیک بودن لبنیات سنتی واقعیت ندارد ، کیفیت لبنیات پاستوریزه قابل قیاس با سنتی نیست

    رئیس جامعه دامپزشکان ادامه داد: در بعضی مواقع لبنیات سنتی عرضه شده است به افراد بهداشتی نیست،متاسفانه بعضی سودجویان ارگانیک بودن آن را ابراز می کنند در حالیکه این امر وجود خارجی ندارد و افراد باید نسبت به این مسئله آگاه باشند.

    وی با انتقاد از مصرف لبنیات بدون شناسنامه افزود: با توجه به آنکه روی لبنیات پاستوریزه اطلاعات مربوط به زمان، شرایط و تاریخ تولید و مصرف درج شده است وقطعا از کیفیت بالاتری نسبت به لبنیاتی که در یک کیسه نایلونی فاقد شناسنامه و تاریخ مصرف توزیع می شوند برخوردارند،انتظار می رود که افراد از مصرف لبنیات سنتی اجتناب کنند.

    محبی در پاسخ به این پرسش که فروشندگان لبنیات سنتی معتقدند که تخلف در لبنیات پاستوریزه وجود دارد، بیان کرد: اگرچه تخلف در همه جا ممکن است وجود داشته باشد ولی به اعتقاد بنده در لبنیات صنعتی به باعث برند و شناسنامه محصول کمتر است آیا که به سهولت متخلفان شناسایی می شوند.

    این مقام مسئول با بیان اینکه شیرهای برگشتی کارخانه ها در لبنیات سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، اظهار کرد: کارخانه های لبنی تلاش می کنند شیری با کیفیت بالا خریداری کنند که البته این عنوان در برندهای متفاوت بسته به قیمت محصول و ارزشی که صاحبان صنایع جهت برند خود قائل هستند، متفاوت هست، ولی به هر حال متخلفان در همه جا حضور دارند و تنها افراد باید جانب احتیاط را به خرج بدهند.

    محبی گفت:لبنیات پاستوریزه بعلت برخورداری از اطلاعات مربوط به شرایط و تاریخ تولید و مصرف قطعا نسبت به لبنیات فاقد شناسنامه کیفیت بالاتری دارد.

    وی با اشاره به اینکه تولید لبنیات ارگانیک صحت ندارد، گفت: اطلاق کلمه سنتی بارزترین تخلف و خود محل اشکال است آیا که لبنیات سنتی از ریشه و تاریخ می آید و به عبارتی وانمود می کند چیزی را که وجود خارجی ندارد.

    انتهای پیام/

    تولید لبنیات ارگانیک صحت ندارد

    واژه های کلیدی: شناسنامه | استاندارد | استفاده | محصولات | ارگانیک | محصول | تاریخ | بازار | لبنیات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتاب اورجینال