ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار اقتصادی » قیمت ۹ گروه مواد خوراکی زیاد کردن یافت

    قیمت ۹ گروه مواد خوراکی زیاد کردن یافت

    در هفته نهایی به ۱۵ تیرماه جاری قیمت ۹ گروه از مواد خوراکی نسبت به هفته قبل از آن زیاد کردن و ۲ گروه دیگر کم کردن نشان یافت.

    قیمت ۹ گروه مواد خوراکی زیاد کردن یافت

    به گزارش گروه اقتصادی گروه تحریریه سایت جوان، بانک مرکزی خلاصه نتیجه های گزارش میانگین قیمت خُرده فروشی بعضی از مواد خوراکی در هفته نهایی به پانزدهم تیرماه را انتشار داده است که نشان می دهد قیمت لبنیات ۰.۲ درصد، برنج ۰.۶ درصد، حبوب ۰.۲ درصد، سبزی های تازه ۴.۸ درصد، گوشت قرمز ۰.۵ درصد، گوشت مرغ ۰.۸ درصد، قند و شکر ۱.۵ درصد، چای ۰.۱ درصد و روغن نباتی ۰.۳ درصد نسبت به هفته قبل از آن زیاد کردن و قیمت تخم مرغ ۱.۸ درصد و میوه‌های تازه ۱.۵ درصد کم کردن یافت.

    لبنیات و تخم مرغ

    در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه و شیر پاستوریزه و پنیر پاستوریزه عوض کردن نکرده بود. قیمت سایر اقلام بین ۰.۵ درصد تا ۱.۱ درصد زیاد کردن یافت. بهای تخم مرغ معادل ۱.۸ درصد کم کردن داشت و شانه ای ۱۱۵۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰۰ ریال فروش می رفت.

    برنج و حبوب

    در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۰.۴ درصد کم کردن ولی بهای برنج داخله درجه یک ۰.۶ درصد و برنج داخله درجه دو ۰.۹ درصد زیاد کردن یافت. در گروه حبوب قیمت نخود، لپه نخود و لوبیا قرمز ثابت بود. بهای سایر اقلام بین ۰.۱ درصد تا ۰.۹ درصد زیاد کردن داشت.

    قیمت ۹ گروه مواد خوراکی زیاد کردن یافت

    میوه‌ها و سبزی‌های تازه

    در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی های تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه ها متفاوت بودند به قیمت مصوب شرکت میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

    میوه فروشی های سطح اقلام میوه و سبزی های تازه را عرضه کردند که در گروه میوه های تازه قیمت انگور معادل ۲۰.۱ درصد، طالبی ۲.۴ درصد و موز ۳ درصد کم کردن ولی بهای سایر اقلام بیم ۱.۷ درصد تا۷.۳ درصدافزایش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت لوبیا سبز معادل ۷.۷ درصد کم کردن ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۵ درصد تا ۱۶.۴ درصد زیاد کردن داشت.

    گوشت قرمز و گوشت مرغ

    در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۵ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۴ درصد و قیمت گوشت مرغ ۰.۸ درصد زیاد کردن یافت.

    قند، شکر، چای و روغن نباتی

    در این هفته بهای قند معادل ۰.۲ درصد، شکر ۰.۸ درصد، چای خارجی ۰.۱ درصد، روغن نباتی جامد ۰.۶ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۲ درصد زیاد کردن داشت.

    در هفته نهایی به ۱۵ تیرماه جاری قیمت ۹ گروه از مواد خوراکی نسبت به هفته قبل از آن زیاد کردن و ۲ گروه دیگر کم کردن نشان یافت.

    تغییرات یکساله

    براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته نهایی به پانزدهم تیر نسبت به هفته مشابه سال قبل ۱۲.۵ درصد، تخم مرغ ۴۷.۱ درصد، برنج ۵.۷ درصد، حبوب ۱.۲ درصد، میوه‌های تازه ۵۲.۳ درصد، سبزی‌های تازه ۱۵.۱ درصد، گوشت قرمز ۲۳.۹ درصد، قند و شکر ۱.۳ درصد، چای ۱۹.۳ درصد، روغن نباتی ۸۷ درصد رشد داشت؛ البته قیمت گوشت مرغ ۳.۱ درصد در این دوره زمانی کم کردن داشته است.

    انتهای پیام/

    واژه های کلیدی: لبنیات و تخم مرغ | بانک مرکزی | گوسفند | خوراکی | مرکزی | لوبیا | خارجی | گوساله | میادین | لبنیات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتاب اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی