اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » آرایش و زیبایی » آرایش صورت » ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    استفاده | بریانی | یخچال | فنجان | رطوبت | بریان | رزماری | آموزش آشپزی

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر 

    تهیه مرغ بریان جهت دورهمی ها ایده بسیار خوبی هست، پخت این نوع غذا کمی سخت است ولی اگر با فوت و فن های مخصوص پخت مرغ شکم پر آشنا باشید میتوانید عالی ترین را جهت میهمان های خوتان آماده کنید. قرار دادن گوشت در آب نمک زدن روش موثری جهت زیاد کردن نرم شدن بافت گوشت پیش از پختن آن هست. این روش جهت طبخ مرغ بسیار بافایده است لیکن مرغ در فر خشک می شود.

    روش اول: خواباندن مرغ در آب نمک

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۱. داخل یک کاسه بزرگ آب بریزید. ظرف باید آن قدر بزرگ باشد که کل مرغ در آن جای بگیرد، همچنین باید بتوانید آن را در یخچال قرار دهید. درون ظرف آب کافی بریزید تا مرغ را بپوشاند. بهتر است از آب گرم استفاده کنید تا نمک راحت تر در آن حل شود.

    ۲. نمک اضافه کنید. اضافه کردن نمک مهم است لیکن باعث وارد شدن آب به بافت های مرغ میشود. میزان نمک استفاده شده است میتواند متفاوت باشد ولی بهتر است به ازای هر گالن آب سه چهارم فنجان نمک اضافه کنید «۴۶ میلی لیتر نمک به ازای هر لیتر آب». نمک را هم بزنید تا حل شود.

    استفاده | بریانی | یخچال | فنجان | رطوبت | بریان | رزماری | آموزش آشپزی

    ۳. شکر را به آب اضافه کنید. گرچه شکر مهم نیست ولی پوست مرغ را قهوه ای می کند.به گزارش پارس ناز افزودن شکر میزان کاراملی شدن مرغ پخته شده است را زیاد کردن می دهد. میزان شکر باید به اندازه نمک باشد. می توانید از انواع شکر سفید، قهوه ای، توربینادو، یا حتی ملاس و عسل استفاده کنید. آب را هم بزنید تا شکر حل شود.

    ۴. مواد موردعلاقه خود را اضافه کنید. همچنین میتوانید طعم دهنده های موردعلاقه خود را اضافه کنید. فلفل، ادویه جات گیاهی و حتی آب میوه. عده ای از طعم دهنده های مناسب که می توانید از آن ها استفاده کنید عبارت اند از:

    = طعم دهنده هایی مانند: ۲ تا ۴ حبه سیر «خرد شده است با چاقو»، برگ بو، زعتر، مریم گلی یا رزماری، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه آسیاب نشده، جعفری، آب ۱ تا ۲ عدد لیمو یا پرتقال بزرگ، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری خردل، دانه زیره یا گشنیز.

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    = نمک دود کردن آبجو: ۱۵۰ آبجو را با ۱ فنجان نمک کوشر، سه چهارم فنجان شکر قهوه ای، کمی زعتر، ۵ عدد برگ بو، ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه و ۶ فنجان یخ را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.

    = نمک دود کردن لیمو و رزماری: ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چای خوری روغن گیاهی، ۱ فنجان نمک کوشر، ۵ تا ۶ شاخه رزماری، ۱ لیتر آب و آب یک عدد لیمو، را با هم مخلوط کنید.

    استفاده | بریانی | یخچال | فنجان | رطوبت | بریان | رزماری | آموزش آشپزی

    ۵. مواد موردنظر خود را پیش از اضافه کردن مرغ روی شعله قرار دهید تا بجوشد. در غیر این صورت مواد به خورد مرغ نمی روند. تمام ترکیبات «نمک، شکر، آب، ادویه جات و غیره» را افزوده و حدود ۱ دقیقه بگذارید تا بجوشد. ولی پیش از رفتن به مرحله بعد بگذارید مواد خنک شوند.

    ۶ .مرغ را در مایع نمک قرار دهید. مطمئن شوید که مرغ کاملاً در آب فرو برود. میتوانید کل مرغ را در یک ظرف قرار داده و یا جهت هر قسمت مرغ ظرف های متفاوت نمک حاضر کنید.

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۷. ظرف را در یخچال قرار دهید تا مایعات به خورد مرغ برود. ظرف را با پلاستیک پوشانده و در یخچال قرار دهید. به گزارش پارس ناز اجازه دهید مرغ به مدت چند ساعت در آب نمک قرار بگیرد. جهت قطعات کوچک تر مرغ ۱ تا ۲ ساعت کافی خواهد بود. ولی جهت مرغ کامل ۸ تا ۱۲ ساعت مهم هست. اگر نمیتوانید چند ساعت منتظر بمانید و وقت ندارید قرار گرفتن مرغ در محلول نمک به مدت حداقل ۲ ساعت هم می تواند طعم آن را بهتر کند.

    ۸. مرغ را از آب نمک خارج کنید. مرغ را از مایع آب نمک خارج کرده و پیش از پختن آب آن را بگیرید تا زیاد خیس نباشد. می توانید با قرار دادن مرغ درون آبکش آن را خشک کنید.

    روش دوم: مرغ بریان نمکی خشک

    ۱. یادتان باشد که بریان نمکی خشک باعث میشود مرغ ترد شود. گرچه قرار دادن مرغ در آب نمک یک روش سنتی جهت نمکی کردن مرغ است ولی بسیاری از آشپزها به روش خشک بریان نمکی روی آورده اند. نمک رطوبت را جذب کرده و طی آن نمک به ذرات ریز و طبیعی آب نمک تبدیل میشود که به وسیله مرغ جذب میشود.

    در صورت امکان در این روش از نمک زبر دریایی یا کوشر استفاده کنید. نمک های تصفیه شده، مانند نمک غذایی بیش از حد مرغ را پوشانده، به سرعت حل شده است و مزه نهایی را بیش از حد شور میکند.

    ۲. مرغ را خشک کنید. با استفاده از دستمال کاغذی حداکثر رطوبت پوست مرغ را بگیرید. مورد نیاز نیست مرغ را فشار دهید تا رطوبت آن خارج شود بلکه تماس دستمال با مرغ میتواند رطوبت آن را جذب کند.

    ۳. مواد مورد نیاز جهت بریان نمکی را آماده کنید. بریان نمکی خشک با مالیدن مرغ به آن آغشته میشود و زیاد موارد تشکیل دهنده آن نمک هست. ولی میتوانید در صورت میل به مواد و طعم دهنده های دیگر هم اضافه کنید. به ازای هر نیم کیلو مرغ ۱ قاشق چای خوری نمک کوشر اضافه کنید «۲ کیلو مرغ، ۴ قاشق چای خوری نمک»، سپس هر کدام از مواد زیر را اضافه کنید:

    = ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب نشده

    = ۱ قاشق چای خوری پاپریکا، پودر چیلی یا فلفل قرمز

    = ۱ قاشق چای خوری رزماری یا زعتر

    = ۱ تا ۲ قاشق چای خوری پودر سیر

    ۴. نمک را به تمام قسمت های مرغ آغشته کنید. نمک بریانی خشک را به بالا، پایین و روی مرغ بمالید. جهت قسمت های حجیم تر مانند ران و سینه از نمک زیاد استفاده کنید. قرار نیست تمام قسمت های مرغ به نمک آغشته باشد بلکه به طور کلی باید لایه ای از نمک روی مرغ قرار گرفته و طعم آن را عوض کردن دهد. جهت کامل کردن بریانی خود باید از یک تا دو قاشق چای خوری نمک اضافه استفاده کنید.

    ۵. مرغ را به نمک آغشته کرده و بگذارید به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار بگیرد. هرچقدر مرغ زیاد در نمک بخوابد طعم بهتری داشته باشد. ولی اگر عجله دارید بعد از دو ساعت هم میتوانید نتیجه موردنظر خود را کسب کنید. بهتر است حداقل یک شب در یخچال قرار بگیرد. دو ساعت میتواند مؤثر باشد ولی کافی نیست. هرچقدر مرغ زیاد بریان نمکی شود طعم بهتری خواهد داشت. با این حال اجازه ندهید زیاد از ۲۴ ساعت در نمک بخوابد.

    ۶. مرغ را از یخچال خارج کرده و خشک کنید. در این روش نباید روی مرغ رطوبت زیادی وجود داشته باشد و تمام نمک باید حل شده است باشد. در صورت وجود رطوبت یا آب با یک تکه دستمال کاغذی آن را پاک کنید. بعد از آماده شده است مرغ آن را در فر گذاشته و طعم دهنده های دیگر هم به کار ببرید. میتوانید لیمو خرد شده، حبه سیر و حتی سبزیجات را بین ران و بال مرغ قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد.

    روش سوم: کباب کردن مرغ

    ۱. جهت نرم تر شدن گوشت سینه و ترد شدن پوست بهتر است مرغ را خرد کنید. مرغ کبابی رطوبت کمتری دارد مخصوصاً در قسمت گوشت سینه. ولی خرد کردن مرغ باعث می شود تمام قسمت های آن به یک اندازه کباب شده است و ترد شوند. بهتر است این کار را پیش از نمک آلود کردن انجام دهید، ولی اگر بعد از آن هم انجام دهید مشکلی ندارد. جهت خرد کردن یک مرغ کامل باید:

    = جهت جدا کردن استخوان مهم از یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

    = این استخوان مهم در وسط مرغ قرار می گیرد و در آن سوی آن هم سینه مرغ قرار دارد.

    = سینه مرغ را روی تخته خرد کردن قرار دهید.

    = با دست خود وسط استخوان سینه را فشار دهید تا صدای شکستن شنیده شود و مرغ حالت خوابیده پیدا کند.

    = سطح رویی مرغ را به روغن زیتون آغشته کنید.

    ۲. فر را در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود و یک سینی در وسط فر بگذارید. مطمئن شوید که در بالای سینی وسطی هیچ سینی دیگری وجود نداشته باشد. یک ظرف مناسب فر برداشته و مرغ را در وسط آن قرار دهید.

    ۳. طعم دهنده های مورد علاقه خود را اضافه کنید. جهت طعم دار کردن مرغ خود میتوانید از سبزیجات و لیمو استفاده کنید. آب یک لیموی بزرگ را روی مرغ بریزید، بین بال و ران مرغ چند برگ رزماری یا زعتر قرار دهید و یا این که روی سینه مرغ کمی فلفل سیاه بریزید. اگر مرغتان کامل است نه خرد کرده میتوانید شکم مرغ را با لیموی خرد شده، حبه سیر و سبزیجات، پر کنید.

    ۴. مرغ را در فر قرار داده و هر ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روغن آن را خالی کنید. جهت این کار باید روغن و آب مرغ داغ که در تابه ریخته جمع کرده و روی مرغ بریزید. در این صورت مرغ نرم شده است و طعم و مزه بهتری خواهد داشت. می توانید با استفاده از قاشق یا مسواک این روغن را به مرغ آغشته کنید. در حین این کار در فر را به مدت طولانی باز نگذارید لیکن دمای فر کم کردن یافته و مرغ دیرتر خواهد پخت.

    ۵. مرغ را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید، یا تا زمانی که دماسنج آشپزی دمای سینه مرغ را ۱۵۰ درجه فارنهایت نشان دهد. سینه مرغ در این دما کاملاً پخته شده است و گوشت ران نیز در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت کاملاً پخته شده است هست. اگر قسمت بیرونی مرغ تیره شده است و قسمت درونی خوب نپخته بهتر است دمای فر را به ۴۵۰ درجه فارنهایت کم کردن دهید.

    ۶. پیش از خرد کردن مرغ بگذارید کمی در دمای بیرون بماند. اگر اجازه ندهید مرغ در دمای اتاق قرار بگیرد و آن را به سرعت ببرید آب مرغ خارج خواهد شد. مرغ را به آرامی روی تخته خرد کن قرار داده و زیر آن یک فویل بگذارید. بعد از ۵ الی ۶ دقیقه می توانید فویل را بردارید، مرغ را خرد کرده و سرو کنید.

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر «آموزش کامل تصویری»

    واژه های کلیدی: استفاده | بریانی | یخچال | فنجان | رطوبت | بریان | رزماری | آموزش آشپزی

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    3 روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    ۳ روش تهیه مرغ بریان و شکم پر (آموزش کامل تصویری)

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • جعبه هدیه کتاب
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی