انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » گالری عکس » عکس های ترول و خنده دار » استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    سیب زمینی | مخلوط کن | زردچوبه | همراه | مجلسی | فرنگی | شماره | زعفران

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی + استانبولی پلو 

    تهیه کباب تابه اي کمی به تجربه و سلیقه خوب نیاز دارد، خیلی ها از جمع شدن کباب تابه اي و یا خشک و ترد شدن آن ناراضی و شاکی اند، ما امروز عالی ترین روش تهیه کباب تابه اي آب دار و مجلسی رابه شما آموزش می دهیم ودر آخر هم دستور پخت استانبولی پلو بی نظیری را هم در اختیار شما قرار میدهیم، مواد امروز جهت دو تا چهار نفر بکار میرود، در ادامه با بخش آشپزی مجله پارس ناز همراه بمانید.

    مواد لازم

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    = ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

    = ۱ شماره پیاز متوسط

    = ۱ شماره سیب زمینی متوسط

    = ۱ شماره گوجه فرنگی

    سیب زمینی | مخلوط کن | زردچوبه | همراه | مجلسی | فرنگی | شماره | زعفران

    = ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی یا ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    = یک چهارم قاشق چای خوری زعفران

    = ۱ قاشق غذاخوری روغن

    = نصف قاشق غذاخوری زردچوبه

    = نصف قاشق چای خوری نمک

    = نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    = آب

    طرز تهیه

    ۱. گوشت چرخ کرده را دریک ظرف بزرگ قرار دهید.

    سیب زمینی | مخلوط کن | زردچوبه | همراه | مجلسی | فرنگی | شماره | زعفران

    ۲. پیاز را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به ظرف اضافه کنید.

    ۳. آن ها رابا دست مخلوط کنید تا خمیری شده است و به دستتان بچسبد.

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    ۴. مخلوط را در کف تابه نچسب پهن کرده و آن تابه را روی شعله میانگین قرار دهید. نباید روغن اضافه کنید. مراقب باشید گوشت پهن شده است باید باریک باشد لیکن بعد از پختن پف می کند.

    ۵. درب را قرار داده و کباب رابه مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا آبدار شود.

    ۶. دما را کم کردن داده و گوشت را از طول برش دهید.

    ۷. سیب زمینی را پوست کنده و ورقه کنید. گوجه فرنگی را نیز ورقه کرده و روی گوشت قرار دهید.

    ۸. روغن گیاهی را اضافه کنید. درب را گذاشته و بگذارید در دمای کم بپزد.

    ۹. در همین حین سس یا رب گوجه فرنگی را در لیوان ریخته و زعفران رابه آن اضافه کنید. لیوان رابا آب داغ پر کرده و به کباب اضافه کنید تا کاملاً سطح آنرا بپوشاند.

    ۱۰. درب را گذاشته و بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی دمای کم بپزد تا گوجه فرنگی نرم شده است و سس غلیظ شود.

    ۱۱. کباب را بادقت در بشقاب گذاشته و با نان یا برنج سرو کنید.

    کباب تابه اي شما آماده سرو است!!!

    ودر ادامه: آموزش روش تهیه استانبولی پلو

    استانبولی پلو یک غذای بسیار خوشمزه است که از مخلوط برنج، گوشت، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه میشود. بعضی معتقدند نام این غذا از نوع سیب زمینی بکار برده در آن گرفته شده است که استانبولی بود. ولی میتوانید از هر نوع سیب زمینی استفاده کنید. بعضی تنها از برنج و گوجه فرنگ استفاده می کنند و بعضی گوشت و لوبیا سبز نیز به آن می افزایند. می توانید این غذای خوشمزه رابه همراه ماست خیار و ترشی کلم سرو کنید.

    = جهت ۴ نفر

    = وقت مورد نیاز جهت تهیه: ۳۰ دقیقه

    = وقت مورد نیاز جهت پخت: ۱ ساعت

    مواد لازم

    = ۲ فنجان برنج دانه بلند «باسماتی»

    = ۱ شماره پیاز میانگین خردشده

    = نیم کیلو گوشت چرخ کرده

    = ۳ شماره سیب زمینی متوسط

    = ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا ۶ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

    = ۱ قاشق چای خوری زردچوبه

    = یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    = یک دوم قاشق چای خوری نمک «برای گوشت»

    = ۱ قاشق چای خوری نمک «برای برنج»

    = یک چهارم قاشق چای خوری زعفران ساییده در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ

    = آب

    = یک دوم قاشق چای خوری ادویه

    = روغن گیاهی

    طرز تهیه

    ۱. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی دمای میانگین قرار داده و پیاز خردشده را در آن سرخ کنید تا نرم شود.

    ۲. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شود.

    ۳. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و هم بزنید.

    ۴. سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه کنید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بپزد.

    ۵. رب گوجه فرنگی رابه گوشت و سیب زمینی اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید. دما را کم کردن داده و بگذارید حدود ۵ دقیقه بپزد. سپس ظرف را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.

    ۶. ۶ فنجان آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس برنج رابه آن اضافه کنید تا برنج نرم شده است و داخل آن کمی سفت تر باشد. بعد از آماده شدن برنج آنرا آبکشی کنید. سپس کمی آب سرد روی آن بریزید.

    ۷. دوباره قابلمه را روی گاز گذاشته، ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و یک لایه برنج اضافه نمایید.

    ۸. سپس یک لایه مخلوط سیب زمینی و گوشت را اضافه کرده و نصف آب زعفران را روی آن بریزید.

    ۹. یک لایه دیگر برنج و گوشت اضافه کرده و سپس آب زعفران را روی آن بریزید. دما را کم کردن داده، درب را گذاشته و ب

    گذارید حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.

    ۱۰. غذا را در بشقاب ریخته و ته دیگ را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

    استانبولی پلو شما هم آماده سرو می باشد

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | مخلوط کن | زردچوبه | همراه | مجلسی | فرنگی | شماره | زعفران

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    استانبولی پلو+ طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک