افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » آرایش و زیبایی » آرایش صورت » عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    سیب زمینی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی + عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو 

    دراین پست نحوه عالی ترین روش تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی و شیک را در کم ترین بشما آموزش می دهیم. در ادامه این دستور پخت، روش تهیه رشته پلو را نیز بشما خواهیم آموخت، سبزی پلو حکم بوقلمون عید پاک را دارد!!! دانستن دستور پخت و رمز و رازهای آن از هنرهای هر خانمی محسوب می شود، در ادامه همراه با پارس ناز باشید تا مواد مورد نیاز و روش تهیه رابه شما بگوییم.

    دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می توانید ازآن ها استفاده کنید. یا این که تنها می توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید جایگزین یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کم کردن می دهیم.

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    = جهت ۳ نفر

    = وقت مورد نیاز جهت تهیه: ۲۰ دقیقه

    = وقت مورد نیاز جهت پختن: ۱ ساعت

    سیب زمینی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران

    مواد لازم

    = ۲ فنجان برنج دانه بلند باسماتی

    = ۳ تکه ماهی تیلاپیا یا ماهی موردنظر خودتان

    = یک چهارم فنجان شوید خرد شده است تازه یا خشک

    = یک چهارم فنجان تره یا پیازچه خرد شده است تازه یا خشک

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    = یک چهارم فنجان جعفری خرد شده است تازه یا خشک

    = یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده است تازه یا خرد شده

    = یک دوم فنجان آرد

    = ۱ قاشق چای خوری زردچوبه

    سیب زمینی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران

    = یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    = نمک

    = ۱ قاشق غذاخوری ادویه ماهی

    = یک دوم قاشق چای خوری زعفران ساییده حل شده است در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    = ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو

    = ۲ قاشق غذاخوری کره

    = روغن گیاهی

    طرز تهیه

    ۱. برنج را چند بار با آب سرد بشویید. سپس در آب قرار داده، ۱ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کرده و به مدت چند ساعت کنار بگذارید. هرچقدر برنج زیاد خیس بخورد بهتر می پزد.

    ۲. ۵ فنجان آب دریک قابلمه نچسب ریخته و روی حرارت میانگین قرار دهید تا بجوشد. برنج را آبکشی کرده و به آب جوش اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. دوباره ظرف را روی گاز بگذارید. بعد از ۵ تا ۷ دقیقه ببینید برنج پخته است یا نه. برنج باید از داخل نرم و از بیرون سفت باشد. راه دیگر که نشان دهنده آماده بودن برنج است این است که برنج روی سطح آب می آید.

    ۳. برنج را آبکشی کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.

    ۴. سبزیجات خرد شده است رابه برنج اضافه کرده و مخلوط کنید. مراقب باشید برنج له نشود.

    ۵. دوباره ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی در قابلمه ریخته و روی حرارت میانگین بگذارید. مخلوط برنج رابه ظرف ریخته ودر حالت هرمی قرار دهید. روی آن کره قرار داده و با انتهای قاشق در آن حفره ایجاد کنید. دما را کم کردن داده، درب را قرار داده و بگذارید ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد.

    ۶. دراین حین آرد رابا زردچوبه، ادویه ماهی، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید. میتوانید پودر سیر هم اضافه کنید.

    ۷. تکه ماهی رابه این مواد آغشته کرده و کنار بگذارید.

    ۸. ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در تابه ریخته و روی حرارت میانگین بگذارید. ماهی ها را در روغن قرار دهید تا ترد و طلایی شود.

    ۹. آب زعفران رابا آب لیمو مخلوط کرده و به ماهی ها اضافه کنید.

    ۱۰. دما را کم کردن داده، درب را قرار داده و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا ماهی زعفران و آب لیمو را جذب کند.

    ۱۱. بعد از آماده شدن برنج آنرا در بشقاب ریخته و ماهی را کنار آن قرار دهید. می توانید کمی از زعفران را نگه داشته و آن رابا برنج ترکیب نموده و برنج زعفرانی را جهت تزئین استفاده کنید.

    *سبزی پلو با ماهی شیک شما آماده شد*

    در ادامه: طرز تهیه رشته پلو

    رشته پلو یکی از غذاهایی است که در شب سال نو پخته میشود و بعضی اعتقاد هستند با خوردن این غذا درسال تازه می توان آینده خود رابه دست بگیرید. این غذا در حقیقت به استان آذربایجان متعلق است و روش تهیه آن راحت است.

    = جهت ۴ نفر

    = وقت مورد نیاز جهت تهیه: ۲۰ دقیقه

    = وقت مورد نیاز جهت پختن: ۴۰ دقیقه

    مواد لازم

    = ۲ فنجان و نیم برنج باسماتی

    = ۱۰۰ میلی لیتر رشته آزمون شده

    = یک دوم قاشق چای خوری زعفران حل شده است در ۳ قاشق غذاخوری آب

    = نمک

    = آب

    = روغن گیاهی

    = یک دوم فنجان زرشک جهت تزئین

    = ۱ شماره سیب زمینی متوسط

    طرز تهیه

    ۱٫ چندین بار برنج رابا آب بشویید. در ۴ فنجان آب خیس کرده و دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید، سپس جهت چند ساعت آنرا کنار بگذارید.

    ۲. ۵ فنجان آب را دریک ظرف نچسب ریخته ودر حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد. برنج خیس خورده را آبکشی کرده و به ظرف روی حرارت اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

    ۳. رشته آزمون شده است را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید.

    ۴. ببینید آیا برنج آماده شده است است یا خیر. باید داخل برنج سفت و بیرون آن نرم باشد. رشته ها هم باید نرم شده است و تا حدی سفت باشند. سپس برنج و رشته را آبکشی کرده و کمی آب سرد روی آن بپاشید.

    ۵. ظرف روی گاز داشته و ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. سیب زمینی ها را خرد کرده ودر کف تابه قرار دهید. سیب زمینی ها از چسبیدن برنج به کف تابه پیشگیري می کنند. در عین حال ته دیگ خوشمزه اي هم به دست می آید.

    ۶. برنج رابه ظرف اضافه کرده و به شکل هرمی قرار دهید. ۲ قاشق غذاخوری زعفران و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن یا کره به روی برنج اضافه کنید. درب را گذاشته و بگذارید برنج به مدت ۴۰ دقیقه در دمای کم بپزد.

    ۷. اگر می خواهید زرشک اضافه کنید، ۲ قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. زرشک ها را شسته و به تابه اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه کرده و هم بزنید تا زرشک به شکر و روغن آغشته شود. اینکار نباید بیش از یک الی دو دقیقه طول بکشد. نکته: دما را کم کنید تا زرشک نسوزد.

    ۸. غذا را در برنج سرو کرده و با برنج زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی سرو کنید.

    *رشته پلو جالب انگیز شما هم آماده ورود به شکم است*

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | مخلوط کن | دستور پخت | استفاده | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    عالی ترین آموزش تهیه رشته پلو+ دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • افست کتاب لاتین
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی