هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار جامعه و عمومی » توضیح اژه‌ای راجع به خبر ویدئویی احمدی نژاد

    توضیح اژه‌ای راجع به خبر ویدئویی احمدی نژاد

    سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه بعضی با سودجویی و احتکار و قاچاق فشار را بر مردم می‌افزایند، گفت: تا امروز ۶۷ نفر از افراد متخلف و مجرم دستگیر

    توضیح اژه‌ای راجع به خبر ویدئویی احمدی نژاد

    سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه بعضی با سودجویی و احتکار و قاچاق فشار را بر مردم می افزایند، گفت: تا امروز ۶۷ نفر از افراد متخلف و مجرم دستگیر و بازداشت شدند و بیش از صدنفر از کارمندان دولت و صاحب سمت ممنوع الخروج شدند

    نه ۱۸ میلیارد گم شده است بود نه ۹ میلیارد گم شده است است/ اتهام متوجه احمدی نژاد است

    حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری با رسانه ها، ضمن تسلیت شهادت امام جواد(ع) و تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار، گفت: جنایت هولناک و غیربشری که عربستان سعودی در یمن مرتکب شد و ده ها کودک را به خاک و خون کشید و بیش از ۵۰ نفر شهید کرد را محکوم می کنم و امیدوارم هرچه سریعتر ظلم به فضل خدا ریشه کن شود.

    عبارات مهم : سخنگوی قوه قضاییه – بازداشت شدن
    وی افزود: دشمن ما امریکا فشار خود را بر مردم ما در برگرفته و درصدد است اقتصاد ما را تحت فشار قرار دهد ولی کور خوانده. مردم ما مقاوم اند و کارها ظالمانه تحریم و روانی آنها را می شناسند و مقاومت می کنند. صدها بوق تبلیغاتی علیه مردم ما راه انداختند و هر روز تلاش دارند روحیه مردم را تضعیف و مردم را مایوس کنند. در این وسط ضد انقلاب خارج نشین هم به آنها کمک می کند.

    بیش از صد کارمند و افراد صاحب سمت ممنوع الخروج شدند

    سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: ولی در این میان افرادی از این وقت استفاده می کنند و خیلی چیزهایی که مایحتاج مردم است با سودجویی و احتکار و قاچاق فشار را بر مردم می افزایند. جهت مقابله در برابر این سودجویان در هفته های گذشته در قوه چند بازپرس جهت این کار در نظر گرفته شد. دادستان پایتخت کشور عزیزمان ایران موظف شد که نظارت مستمر شبانه روزی داشته باشد. معاون اول هدایتگر این جریان شد و دادستان کل کشور موظف شد که تلاش کند و پروندهایی که مرتبط با این عنوان است از شهرستان ها به پایتخت کشور عزیزمان ایران احاله شود. بر این اساس تا امروز ۶۷ نفر از افراد متخلف و مجرم دستگیر و بازداشت شدند و بیش از صدنفر از کارمندان دولت و صاحب سمت ممنوع الخروج شدند و جهت ۲۵ پرونده که ۲۶ نفرند کیفرخواست صادر شده است است.

    محسنی اژه ای در پاسخ به پرسش خبرنگاری در رابطه با این که عموم مردم چه طور می توانند از قاطعیت و تناسب برخورد دستگاه قضایی با جرم افراد مطلع شوند؟ و اعتماد عمومی نسبت به برخورد قاطع چه طور ایجاد می شود؟ اظهار کرد: در رابطه با این عنوان مکررا توضیح داده ام. اولا استجازه اخیر یکی از همین موارد بود که طبق قانون دادگاه های علنی هم که برگزار می شود در بعضی موارد حق انتشار وجود ندارد، ولی در استجازه اخیر قصد داریم این وقت ایجاد شود که صداوسیما و هر رسانه دیگر اخبار مربوط به این افراد را با نام و نشان منتشر کند نه با حرف اول اسم و فامیل که به عقیده من این یکی از همان مواردی است که منجر به امید مردم می شود.

    سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: آنچه که قوه قضاییه انجام می دهد باید در چارچوب قانون باشد. در مورد آن دسته از مواردی که افساد فی الارض باشد حکم مفسد فی الارض اجرا می شود. ممکن است پرسش شود که مفسد فی الارض از کجا فهمیده می شود که در این زمینه ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی، قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز وجود دارد که قیودی را در این زمینه مشخص کرده هست. جهت مثال قاضی اگر خودش به علم رسید که هیچ و اگر نرسید از کارشناسان در این زمینه اطلاعات می گیرد.

    وی با بیان این که هر اخلالگر نظام اقتصادی حکمش مفسد فی الارض نیست، گفت: در ماده ۲ بند ۱ قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی آمده است که چنانچه فرد مخل، قصد براندازی نظام را داشته باشد یا علم به نتیجه کار داشته باشد حتی اگر قصد نداشته باشد در حالی که بداند این کار منجر به ضرر می شود…. مانند بی اعتمادی ها و سوء استفاده هایی که از این موارد می شود، در نهایت علم به نتیجه کفایت می کند. قانون اخیرالتصویب در ماده ۵۶ قانون مجازات اسلامی به این مورد پرداخته است ولی این قید نیامده هست. اگر این قید به وسیله عرف عام محرز شود به عنوان مفسد فی الارض معرفی می شود.

    محسنی اژه ای عنوان کرد: در این موارد مسامحه نمی شود، تخفیف داده نمی شود، قرار بازداشت به وسیله شخص دیگر غیر از خود قاضی نقض نمی شود، مجازات ها قابل تعلیق و تخفیف نیست و حکم صادر شده است باید حتما اجرا شود. البته همه این موارد باید مطابق قانون و مطابق اذنی که گرفته شده است است باشد. منتشر شدن دادگاه های علنی و عدم آزادی و تعلیق خود به خود قاطعیت اثری که باید داشته باشد را خواهد داشت.

    سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری در رابطه با این که مکررا رییس قوه قضاییه در رابطه با بایگانی شدن لایحه تشکیل شرکت پلیس قضایی انتقاد کرده هست، آیا قوه قضاییه پیگیر این لایحه است یا نه، تصریح کرد: پیگیری ما ادامه دارد و باید این شرکت تشکیل شود، ولی تصویب به عهده ما نیست. امیدواریم انجام شود.

    وی در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اتهامات متقابل نماینده و وزیر به یکدیگر در صحن علنی مجلس شورای اسلامی آیا مدعی العموم به این مورد ورود داشته است یا نه، گفت: ما مطابق قانون و به موجب ماده ۶۰۶ قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات داریم کسانی که مشمول ماده ۵۹۸، ۵۹۹ و ۶۰۳ همین قانون هستند اگر چنانچه مدیران و کارکنان و روسای شرکت ها از فسادی مانند ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری اطلاع داشته باشند موظف هستند به مراجع ذیصلاح قضایی حسب مورد اطلاع رسانی کنند.

    محسن اژه ای ادامه داد: اگر آن کارکنان که در مواد ذکر شده است اطلاع ندهند به شش ماه حبس و انفصال موقت از خدمت از شش ماه تا دو سال محکوم خواهند شد. هم خواهش، هم انذار من این است که اگر کسی از مدیران یا کنارکنان اطلاعاتی دارند قانونا موظف هستند اطلاعات خود را در مورد هر مساله ای که است به مراجع ذیصلاح اداری اطلاع بدهند. اگر اطلاع ندهند خودشان به عنوان متهم تحت تعقیب قرار می گیرند و ممکن است مدعی العموم از آن جهت به سراغ این افراد بیاید.

    سخنگوی قوه قضاییه با بیان این که صرف اطلاع از یک مورد بدون استناد و بیان آن صحیح نیست و منجر به تشویش اذهان عمومی می شود، افزود: در رابطه با موضوعی که گفتید باید از این افراد توضیح خواسته شود تا اگر مدرک و دلیلی دارند ارائه دهند. موارد گفته شده است اگر توهین باشد یک جور و اگر افترا و توهین باشد یک جور دیگر برخورد می شود. اگر ادعایی دارید و نتوانستید آن را ثابت کنید بدتر است و حتما باید تحت تعقیب قرار گیرد.

    وی ادامه داد: قانونی در خود مجلس شورای اسلامی مصوب شده است که به موجب آن اگر نماینده ای مطلبی گفت هیات مجلس شورای اسلامی تشخیص دهد که آیا در جهت وظایف نمایندگی بوده است یا نه. اگر تشخیص داد آن هیات موارد را به قوه قضاییه ارجاع دهد.

    وی در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با این که آیا بازداشت پسر نوبخت با مقادیری سلاح و مهمات را تایید می کنید یا نه؟ عنوان کرد: گاهی شما اسم می برید که این کار ما را سخت می کند. البته شما تقصیری ندارید در هر حال هم شما و هم من معذور هستیم اگر چیزی باشد دیر یا سریع مطلع می شویم.

    توضیح اژه‌ای راجع به خبر ویدئویی احمدی نژاد

    اتهام متوجه احمدی نژاد است/ به این چیزها نباید توجهی کرد

    محسنی اژه ای در پاسخ به سوالی راجع به ویدیوی اخیر احمدی نژاد که در آن روسای قوای سه گانه را مسئول ایجاد اوضاع نامطلوب کشور دانست و خواستار کناره گیری آقای روحانی شد و اینکه آیا احمدی نژاد احیانا با بیان این طور مطالب مرتکب جرمی شده است است؟ گفت: بله اتهامی متوجه وی است لیکن جنبه عمومی دارد. او به کسی گفته برو. آن فرد هم کنار نمی رود و چیز مشکل نیست و نباید به این چیزها توجه کرد. هنوز اتفاقی در این پرونده رخ نداده است.

    معاون سابق بانک مرکزی تا این لحظه احضار نشده است

    وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه هفته گذشته معاون سابق بانک مرکزی دستگیر شد ایا دستگیری افراد دیگری مثل رییس سابق بانک مرکزی در دستور کاراست یا خیر؟ گفت: دستگیری زمانی است که اتهامی متوجه کسی شود و اگر هم اتهامی متوجه ارزش نباشد گاهی جهت ادای توضیحات باید بیایند تا یکسری توضیحاتی را بدهند. فردی که نام بردید تا این لحظه به عنوان مطلع و شاهد نیاز به احضارش مطرح نشده است و تا کنون وی احضار نشده هست. بازداشت هم با توجه به عدم احضار مطرح نیست.

    وی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر علت عدم تعیین وقت محاکمه مشایی با وجود گذشت بیش از یک ماه از صدور کیفرخواست و چند ماه از بازداشت او، گفت: هنوز وقت دادگاه تعیین نشده. اشکالاتی وجود داشت که قرار بود با دادسرا صحبت کنند تا آن را مرتفع کنند. مجددا پیگیر این عنوان می شوم.

    محسنی اژه ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه امام جمعه لواسان گفته که نمره مثبت به قوه قضائیه و روحانیون داده نمی شود، گفت: اینکه کسی بگوید مجلس، قوه مجریه یا قوه قضائیه نمره قبولی نمی گیرند، نمی شود گفت آیا این حرف را زدی. این آقا هم گفته قوه قضائیه نمره خوب نمی گیرد که جمع بندی خودش هست. امر قضا واقعاً سخت است و تعدادی از کسانی که به دستگاه قضایی می آیند محکوم و تعدادی هم حاکم می شوند و معمولاً کسی که محکوم می شود راضی نیست و گاهی اوقات حاکم هم راضی نیست و اعتقاد است حقش به طور کامل استیفا نشده است تا این قسمت ها به نظر من امری واقعی است.

    وی افزود: این روزها بعضی در مجامع و … علیه قوه قضائیه و مجلس و دولت و گاهی وقت ها علیه مسئولان شعار می دهند ما باید توجه داشته باشیم که خدایی نکرده یک منافق و ستون پنجم آمریکا و تروریست ها وسط مردم نیاید و این را به پای مردم بگذاریم.

    نه ۱۸ میلیارد گم شده است بود نه ۹ میلیارد گم شده است است/ هر کس حرفی بزند احضار می شود

    محسنی اژه ای در پاسخ به سوالی راجع به گم شدن ۹ میلیارد دلار گفت: آقای یوسفیان ملا انصافاً انسان فعالی هست. دادستان پایتخت کشور عزیزمان ایران ایشان را خواست و گفتند مستندتان چیست؟ گفت اصلاً من اینطور نگفتم، صدا و مطلبم موجود هست. یقیناً چنین چیزی درست نیست. متأسفانه بعضی دولتمردان فعلی نسبت به دولت دهم همین حرف ها را می زدند و می گفتند ۱۸ میلیارد گم شده است است که این تعبیرها درست نیست؛ نه آن وقت ۱۸ میلیارد گم شده است بود و نه الان ۹ میلیارد گم شده است هست. از این بعد هم قرار شده است هر کسی حرفی زد و مسائلی را عنوان کرد، احضار شود و اگر اطلاعاتی دارد ارائه کند.

    وی با بیان اینکه قطعا در ثبت سفارش ها تخلفاتی شده است است و ما هم دنبال می کنیم، گفت: این ثبت سفارشی که در سال ۹۶ یا ۹۷ شده است است آیا همه صحیح بوده است یا خیر؟ چه میزان ارز به آن تخصیص پیدا کرده است؟ ناگفته نماند که سامانه ای تشکیل شده است و وزارتخانه ای وجود دارد و شرکت صنعت و تجارت متولی مهم آن هست. ما بررسی خواهیم کرد که در وقت ممنوعیت و در وقت محدودیت ثبت سفارش، چه کسانی ثبت سفارش کرده اند و از دست اندرکاران وزارتخانه چه کسانی بوده اند؟ قبلا هم گفته شد بعضی دستگیر شده است اند. تخصیص دهندگان چه کسانی اند؟ باید مشخص و معین شود چه دستگاهی خلاف کرده هست. البته این پرسشها کار قوه قضائیه را در این زمینه مسئله کرده هست. همه قائل هستند تخلف شده است است ولی اصلا این مبلغ نیست و بسیار ناچیزتر است و این مبلغ هم گم نشده است چون در مواردی افراد وقت وارد کردن کالای ارزش تمام نشده است.

    سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در مورد بیانات رییس جمهور مبنی بر همکاری قوای سه گانه در برخورد با اخلالگران بازار ارز و اینکه آیا قوه قضاییه برنامه خاصی در این زمینه دارد ؟ گفت: تنها مجازات، یک جرم را به صفر نمی رساند و حتما باید بسترهای جرم زا ایجاد نشود و اگر شد کسی از آن سوء استفاده نکند. باید جلوی سرچشمه وقوع جرم گرفته شود. یکی از کارهای ما در کنار پیگیری به پرونده ها، آسیب شناسی و اعلام نتیجه های آن به دولت است.

    وی یادآور شد: تعداد نامه هایی که از سوی رییس شرکت بازرسی با جنبه هشدار به دولت نوشته شده است و هشدار دهنده است بسیار بالاست البته دولت هم تا جایی که خبر دارم توجه کرده و جلوی بعضی کارها را گرفته هست. یکی از کارهای مهمی که دستگاه قضایی در سال های اخیر داشته پیشگیری از وقوع جرم از طریق بررسی و آسیب شناسی بوده و راهبردهایی را هم ارائه داده هست. بنابراین صرفا به اینکه بخواهیم با مجازات جلوی وقوع جرم را بگیریم کافی نیست و اگر در مساله خودروها یک مقدار دقت می کردند خیلی سریع متوجه اتفاقات می شدند.

    محسنی اژه ای در پاسخ به سوالی راجع به برنامه قوه قضاییه در خصوص مبارزه با احتکار کالا گفت: بخشی از کارها بر عهده تعزیرات است و قوه قضاییه اعلام آمادگی کرده است که در رابطه با این عنوان به تعزیرات کمک کند. یک اقدام دیگر این است که مسئول شرکت تعزیرات در جلسه مسئولان قضایی درخواست هایی داشت که از سه درخواست ایشان پذیرفته شد و علی رغم کمبود نیرو اعلام کردیم از هر استانی ٣ قاضی به تعزیرات می دهیم. امیدوارم با تلاش تعزیرات در کنترل بازار موفق باشیم.

    وی در پاسخ به سوالی راجع به اینکه کشف انبار دارو متعلق به دختر آقای نعمت زاده صحت دارد یا خیر گفت: نه، من این خبر را شنیدم و به علت اینکه شرکت تعزیرات عمل کرده از چگونگی آن خبر ندارم.

    محسنی اژه ای در ادامه با اشاره به فرجه زمانی جهت ثبت سفارش خودروها، گفت: جهت مثال طی ۱۰ روز باید تعدادی ثبت سفارش می شد که بعد از انجام باید آلارم داده می شد و یا حداقل این پرسش را ایجاد می کرد که آیا این اتفاق افتاده هست. از تیرماه سال ۱۳۹۶ طبق گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت متوجه می شوند که حتما موضوعی بوده هست، ولی آن را به قوه قضاییه اطلاع نمی دهند که اگر سریعتر گفته بودند شاید سریعتر کشف می شد.

    سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسش خبرنگاری در رابطه با این که با توجه به کارها معاونت فناوری اطلاعات قوه قضاییه در بعضی موارد فرآیند دستی انجام می شود، راهکار قوه قضاییه چیست؟ اظهار کرد: اول این که قوه قضاییه نسبت به بسیاری از دستگاه های دیگر در این قسمت جلوتر بوده و پیشرفت خوبی داشته هست، ولی آیا تمام کارها را می توانید سیستمی انجام دهید؟ خیر. اولا همه نیروها آموزش مورد نیاز در این زمینه را ندیده اند، زیرساخت ها فراهم نیست و مردم امکانات مورد نیاز و حتی آموزش مورد نیاز را ندارند، ولی براساس گزارش دستگاه های ذیربط پیشرفت خوبی در این زمینه وجود داشته و مواردی مانند محدودیت بودجه، آموزش و غیره ما را از امکان رسیدن به نقطه مطلوب دور کرده هست. امیدواریم آقای شهریاری کارهای خود را سریع تر پیش ببرند.

    وی در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با تعداد بازداشتی ها و یا افرادی که در اعتراضات اخیر بعضی از شهرها مانند کرج، اصفهان، شیراز، کازرون و غیره حضور داشته اند، عنوان کرد: ما یک بحث دشمن و کارها غیرقانونی دشمن را داریم که جهت تخریب، آتش زدن و حمله به نیروی انتظامی است که از سوی مردم ما صورت نمی گیرد. مردمی که اعتراض صنفی و معیشتی دارند به اموال یا پلیس تعرض نمی کنند. ممکن است از روی خشم کاری کنند، ولی عمدتا اقدامی انجام نمی دهند. در نتیجه مردم باید بین ضد انقلاب، ستون پنجم و عموم مردم اختلاف قائل شوند. دشمن از طریق صدای آمریکا و غیره که گلو می دریدند بسیار تلاش کردند که اقداماتی را انجام دهند، ولی مردم اجازه نمی دادند که کاری خارج از مسیر قانونی خود انجام شود.

    تعداد بازداشتی های اعتراضات اخیر بسیار محدود است

    محسنی اژه ای افزود: بازداشت هایی که انجام می شود ممکن است مربوط به همان لحظه دستگیری باشد، ولی افراد بعد از بازداشت نگهداری نشوند و همان لحظه یا ساعت ها بعد آزاد شوند یا ممکن است اصلا افرادی اشتباهی دستگیر شوند، بنابراین بسیاری از آنها آزاد شده است اند. تعداد بازداشتی ها در این رابطه بسیار بسیار محدود است که این افراد یا لیدر هستند یا در آن صحنه مرتکب جرم شده است اند. مانند این که سنگی پرتاب کرده اند یا به پلیس حمله کرده اند یا وسیله عمومی آتش زده اند یا غیره، ولی اگر دشمن بخواهد ادامه بدهد به مردم می گویم گول نخورند. نیروهای امنیتی با جدیت برخورد خواهند کرد و این طور نیست که جهت هر لحظه دستگاه های مربوطه صبر و حوصله داشته باشند. ممکن است بازداشت شوند حتی محاکمه شوند و ممکن است جهت بعضی پرونده تشکیل شده است باشد.

    سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با اقدام قوه قضاییه جهت ساماندهی به بلاتکلیفی افرادی که در آزادشهر گلستان ثبت ماشین انجام داده اند با در نظرگرفتن این که متهمان دو سال است که بازداشت هستند ولی هنوز اموال به صاحبانش بازنگشته هست، تصریح کرد: اگر چنانچه این اموال به اندازه طلب و ادعای مردم باشد که حتما انجام می شود. مسئله اینجاست که میزان اموال با طلب مردم اختلاف فاحش دارد. اگر چنانچه بخواهند اموال توقیف شده است را میان آنها تقسیم کنند امکان پذیر نیست و یا حتی اگر بخواهند آن اموال را به خود متضررین بفروشند که باز هم جهت آنهایی که سهم پایین تری دارند امکان این کار وجود ندارد. کار قوه قضاییه شناسایی هرچه زیاد اموال است تا قابل فروش باشد و به افراد سهم قابل توجهی برسد.

    سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه بعضی با سودجویی و احتکار و قاچاق فشار را بر مردم می‌افزایند، گفت: تا امروز ۶۷ نفر از افراد متخلف و مجرم دستگیر

    رییس سابق حراست بانک مرکزی احضار شده است است

    محسنی اژه ای در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که آیا قوانین کافی وجود نداشت که رییس قوه قضاییه مواردی را جهت رهبر معظم انقلاب ارسال کرده اند یا ضعف در اجرا وجود دارد، اظهار کرد: آیین دادرسی یک سری اجازه ها را به ما نمی دهد بعضی از قوانین ممکن است در شرایط عادی ایرادی نداشته باشد. در این مواردی می توانستیم به مجلس شورای اسلامی تقاضا کنیم، ولی وقت می برد بعضی از این اجازه ها مربوط به موارد شکلی و آیین دادرسی است به عنوان نمونه اجازه پخش و یا اجازه اهاله پرونده ای از شهرستان به پایتخت کشور عزیزمان ایران که ما می خواهیم وقت کوتاه شود.

    وی در پاسخ به سوالی در رابطه با تایید یا عدم تایید بازداشت رییس سابق حراست بانک مرکزی و یا صدور قرار بازداشت این فرد، اظهار کرد: با توجه به قانون نمی توانم اسم ببرم ولی بله این فرد احضار شده است و از او تحقیق شده است هست، ولی این که بازداشت شده است یا نه را نمی دانم.

    محسنی اژه ای در پاسخ به پرسشی راجع به اتهامات یکی از نمایندگان مجلس به رییس قوه قضاییه در فضای مجازی، آیا با این فرد برخوردی صورت می گیرد یا نه؟ عنوان کرد: در گذشته هم آقای طیب نیا وزیر اقتصاد قبلی مواردی را گفته بودند. تعدادی را خود هیات تشخیص مجلس اعلام کرده که جزو وظایف نمایندگی نیست که این موارد شاکی شخصی دارد و دادستان باید پیگیری کند.

    سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری مبنی بر این که با توجه به تاکید رهبری جهت اعلام اسامی قضات متخلف تاکنون چه اقدامی صورت گرفته هست، خاطر نشان کرد: از وقت دستور ایشان تاکنون افرادی تحت تعقیب قرار گرفتند. در زمانی که حکم معلوم یا قطعی شود قطعا معرفی می شود.

    وی در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با اسامی متهمین دانه درشت اقتصادی که تعدادی از آنها دیروز معرفی شدند، مابقی چه زمانی اطلاع رسانی می شود، گفت: خواسته ام اسامی همه افراد در تمامی استان ها و ترتیب بالاترین مجازات از اعدام، حبس ابد و تا پایین تر را در لیستی تهیه کنند و هر کدام یک سطر توضیح داشته باشند که فلانی با فلان اتهام و این محکومیت می باشد. امیدواریم که هر چه سریع تر همت کند و این اقدام را انجام دهند.

    سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسش دیگری در رابطه با برنامه قوه قضاییه جهت ممنوع الخروج کردن مدیران یا مسئولینی که استعفا داده یا برکنار شده است اند، عنوان کرد: صرف استعفا و برکنار شدن منجر به ممنوع الخروجی نمی شود، ولی اگر اتهامی وارد شود و بیم خروج باشد ممکن است ممنوع الخروج شود. ممنوع الخروجی چند مورد دارد. یک مورد مربوط به افرادی است که جهت آنها پرونده تشکیل شده است و قرار ممنوع الخروجی برایشان صادر شده است هست. یک مورد دیگر مربوط به مواردی از قانون گذرنامه است و در صورتی که حتی پرونده ای تشکیل نشده باشد و فرد در مظان اتهام باشد دادستان ممنوع الخروج می کند و مورد دیگر مربوط به ممنوع الخروجی به وسیله درخواست شاکی است.

    محسن اژه ای در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری مربوط به این که آیا خبر بازداشت خسروتاج و همچنین آذرمهر در رابطه با تخلف ماشین صحت دارد و روند پرونده در حالت کلی چه طور بوده هست، گفت: مورد اول بازداشت نیست ولی جزو کسانی است که از او تحقیق شده، نفر دوم نیز بازداشت بود و نمی دانم آزاد شده است است یا نه. پرونده هایی در چند استان مطرح بود که همه را به پایتخت کشور عزیزمان ایران احاله کردیم و بازپرس خاص قرار داده شده است است که باید به سه بخش در این پرونده توجه کند. یک بخش مربوط به ثبت سفارش است که باید بررسی کند چه طور هنگامی که امکان ثبت وجود نداشته ثبت صورت گرفته است همچنین باید از شرکت واردکننده و دلال هایی که در این موارد تاثیر داشتند و بعضی بازداشت شده است اند تحقیق شود.

    وی افزود: مواردی را وارد گمرکات کردند که باید بررسی شود که این موارد چه طور ترخیص شده است هست، آیا عادی بوده و یا با فساد توام بوده هست. بانک مرکزی نیز باید پاسخگو باشد که آیا از کارها خلاف قبلی شرکت صمت مطلع بوده است که تخصیص ها یا تامین ها صورت گرفته است.

    گردآوری: گروه خبر سیمرغ
    seemorgh.com/news
    منبع: isna.ir

    واژه های کلیدی: سخنگوی قوه قضاییه | بازداشت شدن | قوه قضاییه | اطلاعات | قانونی | ممنوعیت | بازداشت | اطلاعات | ممنوع | قانون | پرونده

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • افست کتاب لاتین