سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه شیرینی رزت +اموزش اشپزی+ عکس

    طرز تهیه شیرینی رزت +اموزش اشپزی+ عکس

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
    طرز تهیه شیرینی رزت +اموزش اشپزی+ عکس
    آکایران :رنگ خوراکی (از رنگ های طبیعی هم  میتوان استفاده کرد) به میزان لازم
    پودر شکر ۴ پیمانه
    اسانس دلخواه (لیمو،نعنا،توت فرنگی…) ۱ قاشق چایخوری
    پنیر خامه ای ۱۱۳ گرم
    خامه ی صبحانه ۱تا ۲ قاشق سوپخوری سرخالی

     

    طرز تهیه:

    پنیرخامه ای و خامه را از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.پنیرخامه ای را با دور متوسط همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید،سپس یک قاشق سوپخوری از خامه را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.پودر شکر را پیمانه پیمانه اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را با هم مخلوط کنید .اسانس مورد نظر را اضافه کنید و ۴ پیمانه پودر شکر را کاملا با مواد مخلوط کنید .اگر احساس کردید مایه رزت خیلی سفت شده قابل قیف زدن نیست ،یک قاشق سوپخوری دیگر خامه صبحانه به آن اضافه کنید .برای اطمینان بیشتر قبل از اضافه کردن دومین قاشق خامه صبحانه ،مقدار کمی از مایه را داخل قیف که با ماسوره ی کنگره دار آماده کرده اید ریخته و شروع به قیف زدن کنید.اگر مایه خیلی سفت بود،خامه را اضافه کنید.درغیر اینصورت لزومی به اضافه کردن دومین قاشق خامه نمی باشد.قالب یا سینی مستطیل شکلی را با فویل نازک آلومینیومی بپوشانید.مایه ی رزت را داخل چند کاسه بریزید و مقدار کمی رنگ خوراکی دلخواه به هر کدام از کاسه ها اضافه کنید
    نکات:
    بنا به گزارش آکاایران : ۱_برای تهیه این رزت ها میتوانید از ماسوره ی متوسط کنگره دار معمولی استفاده کنید .مایه را داخل قیف بریزید و با حرکات دستتان موافق جهت عقربه های ساعت رزت ها را فرم دهید.
    ۲_این شیرینی را پس از فرم دادن به مدت ۲ روز در مجاورت هوا قرار دهید تا کاملا خشک شود برای تسریع در خشک شدن ،رزت ها را پس از یک روز از آلومینیوم جدا کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا زیر رزت ها نیز خشک شود .
    ۳_این شیرینی را می توانید در دمای محیط برای مدت ۱۵ روز نگهداری کنید.
    ۴_این دستور ۸۰۰گرم کربوهیدرات،۳ گرم پروتئین،۴۰گرم چربی و ۳۶۸۰کیلوکالری انرژی دارد.

    طرز تهیه شیرینی رزت +اموزش اشپزی+ عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • افست کتاب لاتین