دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    نوشیدنی | فروشگاه | استفاده | دستگاه | نگهداری | فنجان | ساختن | نکات مهم آشپزی

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    عبارات مهم : نوشیدنی – فروشگاه

    قهوه نوشیدنی محبوب بین اکثر مردم دنیا به خاص ایرانی هاست. اگر شما هم از طرفداران قهوه هستید در اینجا می توانید بیاموزید که چگونه با جلوگیری از چند اشتباه ساده، از خریدن و ساختن قهوه با کیفیت و عالی لذت ببرید.

    طبق گفته شرکت بین المللی قهوه، مصرف این نوشیدنی پر کافئین هر ساله ۱۰ درصد زیاد کردن می یابد. اگر می خواهید با ساختن قهوه با کیفیت آشنا شده است و یک قهوه عالی بنوشید به توصیه های ما در این بخش توجه کنید.

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    هنگام خرید دانه های قهوه آن را بو کنید اگر بوی سوخته، کپک زده، بوی نم یا هر بوی نا آشنای دیگری داشت بدین معناست که کیفیت قهوه رضایت بخش نیست. بعد از آن در طی فرایند تهیه تا نوشیدن قهوه اشتباهاتی را که خیلی از افراد مرتکب می شوند را مرتکب نشوید. در ادامه ۱۱ اشتباه مرسوم در مورد خرید و استفاده از قهوه که ممکن است همه ما تا به حال مرتکب شده است باشیم، آورده شده است هست. از این غلط های بپرهیزید.

    ۱- خریدن قهوه ارزان

    نوشیدنی | فروشگاه | استفاده | دستگاه | نگهداری | فنجان | ساختن | نکات مهم آشپزی

    اگر می خواهید قهوه با کیفیت بنوشید، در قیمت آن ولخرجی کنید. خرید قهوه با کیفیت با هزینه پایین ممکن نیست و شایان ذکر است که قیمت نوشیدنی قهوه به طور مستقیم با کیفیت قهوه در ارتباط هست. بنابراین یک قهوه عالی نمی تواند فوق العاده ارزان باشد.

    نکته: بهتر است قهوه میانگین را از فروشگاه های تخصصی خرید کنید. به علاوه، یک فروشنده قهوه خوب می تواند به شما در گزینش یک محصول با کیفیت کمک کند.

    بهتر است قهوه میانگین را از فروشگاه های تخصصی خرید کنید

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    ۲- استفاده نکردن از قهوه ساب

    بسیاری از مردم ترجیح می دهند وقت خود را جهت خریدن دانه های قهوه و ساختن آن هدر ندهند و از قهوه خرد شده است آماده در فروشگاه ها استفاده می کنند، ولی این کار اشتباه هست. دانه های قهوه خرد شده است ممکن است مدت زمانی طولانی داخل فروشگاه یا کافی شاپ مانده باشد، بنابر این طعم و مزه واقعی خود را از دست می دهند. صرف نظر از اینکه شما چه نوع قهوه ای دوست دارید بهتر است دانه های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در منزل آن را پودر کنید.

    به صورت کلی ۵ درجه آسیاب قهوه وجود دارد: درشت، متوسط، ریز، جهت اسپرسو و پودر قهوه ترک. با توجه به نوع قهوه جوشی که دارید دانه های قهوه را درون قهوه ساب خرد کنید و بسابید و قهوه مناسب و با کیفیت را خودتان تهیه کنید.

    نوشیدنی | فروشگاه | استفاده | دستگاه | نگهداری | فنجان | ساختن | نکات مهم آشپزی

    دانه های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در منزل آن را پودر کنید

    ۳- شما به دانه های قهوه توجه کافی ندارید!

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    دو نوع قهوه مهم عبارتند از: عربیا و روبوستا. عربیا دارای طعم ظریف تر است در حالی که روبوست تلخ تر و دارای کافئین بیشتری است.

    تفاوت قیمت این دو نوع قهوه بسیار قابل توجه است: قهوه عربیا ۲ برابر گرانتر از روبوستا هست.

    به عنوان یک قاعده، دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند. دانه های روبوستا دایره ای شکل هستند. بنابراین، اگر لوبیا قهوه گرد و کوچک باشد، قهوه از نوع روبوستا هست.

    همچنین در نوع قهوه عربیا نباید تراشه یا لکه هایی روی دانه های قهوه وجود داشته باشد.

    دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند

    ۴- روش نگهداری اشتباه دانه های قهوه

    دانه های قهوه ۳ دشمن نابود کننده دارند: هوا، نور و گرما. بسته بندی قهوه باید به گونه ای باشد که اجازه ورود هوا را به داخل ندهد. می توانید دانه های قهوه را درون ظرف شیشه ای یا فلزی در بسته نگه داری کنید.

    در مورد ظروف فلزی باید توجه کنید که زنگ زده نباشند. توجه داشته باشید که قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده است نگه ندارید. اگر قهوه را در بسته بندی کاغذی بخرید، بهتر است که دانه های قهوه را در یک ظرف مناسب نگه دارید، لیکن هوا و بو ها می توانند قهوه را در کیسه کاغذی به آسانی خراب کنند.

    قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده است نگه ندارید

    ۵- استفاده بیش از حد از آب جهت ساختن قهوه

    دقت کنید موقع ساختن قهوه بیش از حد آب نریزید، لیکن کیفیت قهوه شما را خراب می کند. توصیه می شود به ازای هر یک گرم قهوه ده گرم آب استفاده کنید نه بیشتر.

    دقت کنید موقع ساختن قهوه بیش از حد آب نریزید

    ۶- استفاده از فنجان های نا مناسب

    برای لذت بردن از طعم قهوه باید از نوع فنجان های مناسب استفاده کنید. عالی ترین گزینه استفاده از فنجان های چینی یا سرامیکی با بدنه ضخیم هست، لیکن این نوع فنجان ها طعم قهوه را جهت مدت طولانی تری مرغوب نگه می دارد.

    نکته: قبل از ریختن قهوه در فنجان، فنجان را گرم کنید. این کار قهوه را خوشمزه تر می کند!

    برای لذت بردن از طعم قهوه باید از نوع فنجان های مناسب استفاده کنید

    ۷- نگهداری دانه قهوه در یخچال

    درون قفسه یخچال مواد غذایی با بو ها و طعم های مختلفی وجود دارد که می تواند روی طعم قهوه تاثیر نا مطبوعی بگذارد، لیکن دانه های قهوه به سرعت بو ها را جذب می کنند. تصور کنید چه اتفاقی می افتد اگر سوسیس در کنار ظرف قهوه قرار بگیرد!

    دانه های قهوه به سرعت بو ها را جذب می کنند

    ۸- سرد خوردن قهوه

    باید قهوه را بلافاصله بعد از درست کردن، بنوشید تا از طعم و گرمای مطبوع آن لذت ببرید. اگر قهوه بماند و خنک شود بسیار تلخ شده است و تمام عطر و طعم خود را از دست می دهد.

    باید قهوه را بلافاصله بعد از درست کردن، بنوشید

    ۹- اضافه کردن بیش از حد مواد افزودنی به قهوه

    قهوه یک منبع عالی آنتی اکسیدان هست. تحقیقات اخیر نشان داده است که مقدار آنتی اکسیدان در قهوه با شیر یا بدون شیر تفاوتی ندارد. از این رو، هر دو گزینه جهت سلامت ما مناسب است.

    ایده ترکیب شیر در قهوه ابتدا در فرانسه ظاهر شد. بدون شک، شیر به نوشیدنی قهوه طعم خاصی می بخشد و کمی آن را سرد می کند و خطر مبتلا شدن به سرطان مری را کم کردن می دهد. ولی افزودن مقدار بیش از حد شیر یا شکر می تواند طعم حتی تازه ترین قهوه را خراب کند.

    افزودن مقدار بیش از حد شیر یا شکر می تواند طعم حتی تازه ترین قهوه را خراب کند

    ۱۰- نگه داشتن طولانی مدت دانه های قهوه

    قهوه خور های حرفه ای می گویند قهوه تنها سه هفته بعد از بو دادن کیفیت مناسبی دارد و نباید دانه های قهوه را به مدت طولانی بعد از بو داده شدن نگهداری نمود. آن ها می گویند بهتر است در وقت کوتاهتری دانه قهوه را مصرف کنید و از قهوه تازه با کیفیت بالا لذت ببرید.

    نباید دانه های قهوه را به مدت طولانی بعد از بو داده شدن نگهداری نمود

    ۱۱- تمیز نکردن مناسب دستگاه قهوه

    دستگاه قهوه مانند هر نوع تجهیزات دیگر نیاز به تمیز کردن منظم دارد. تمیز کردن دستگاه قهوه ساز کمک می کند تا عطر قهوه حفظ شود و باعث جلوگیری از ورود باکتری ها به قهوه شما خواهد شد.

    تمیز کردن دستگاه قهوه ساز کمک می کند تا عطر قهوه حفظ شود

    منبع : setare.com

    واژه های کلیدی: نوشیدنی | فروشگاه | استفاده | دستگاه | نگهداری | فنجان | ساختن | نکات مهم آشپزی

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    اشتباهاتی جهت تهیه قهوه با کیفیت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی