پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار جامعه و عمومی » ابتلای ۳۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو

    ابتلای ۳۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو

     رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که ۳ نفر از آنها فوت کرده اند.

    ابتلای ۳۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو

    مدیر مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو مبتلا شده است اند که ۳ نفر از آنها فوت کرده اند.

    مرگ ۳ نفر و مبتلا شدن همسران کرمانشاهی

    محمد مهدی گویا مدیر مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۳۳ نفر در کشور به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده است اند که سه نفر از آن ها که دارای بیماری زمینه ای بودند، جان خود را از دست دادند. یکی از آن ها یک فرد ۷۲ ساله در استان هرمزگان بود که دارای بیماری خونی بود.

    عبارات مهم : وزارت بهداشت – مبتلا شدن
    در شهرستان ثلاث باباجانی که یکی از کانون های زلزله غرب کشور در آبان ماه سال گذشته بوده، دو نفر که همسران بوده اند به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که حال عمومی آن ها بعد از کارها درمانی انجام شده، رو به اصلاح است.

    تیم کارشناسی وزارت بهداشت در منطقه ثلالث باباجانی حاضر شده است اند تا اوضاع دام ها و کشتارگاه های آن منطقه را بررسی کنند.

    رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در خصوص راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو، اظهار داشت: این بیماری از سه راه می تواند به انسان انتقال یافته شود. یکی، تماس نزدیک با دام است و اگر کنه روی بدن دام، انسان را مورد گزش قرار دهد، ممکن است فرد به این بیماری مبتلا شود و نباید فراموش کنیم که در دام علامتی وجود ندارد که مشخص باشد دام آلوده به ویروس است یا خیر.

    گویا، راه دوم انتقال بیماری تب کریمه کنگو را ذبح حیوان و تماس با ترشحات آلوده امعاء و احشا و خون حیوان بیان کرد و افزود: در وقت ذبح حیوان و پاک کردن گوشت تازه حیوان، ممکن است فرد در معرض مبتلا شدن به بیماری تب کریمه کنگو قرار داشته باشد. افرادی که در کشتارگاه ها کار می کنند، جهت این منظور آموزش های مورد نیاز را می بینند و گوشت حیوانات ذبح شده است در کشتارگاه ها، تا ۲۴ ساعت در یک فضای مخصوص نگهداری می شود تا اگر ویروسی در بدن دام ذبح شده است وجود دارد، در این فضا از بین برود. احتمال انتقال ویروس تب کریمه کنگو از گوشت ذبح شده است در کشتارگاه ها، بسیار پایین است.

    گوسفندی که در کنار بزرگراه و خیابان ها ذبح شود، می تواند فرد ذبح کننده و فردی که با لاشه گوسفند، بز و گاو تماس داشته را در معرض مبتلا شدن به بیماری تب کریمه کنگو قرار دهد.

    رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از تماس با افراد مبتلا به تب کریمه کنگو به عنوان سومین راه انتقال این بیماری یاد کرد و افزود: مواردی وجود داشته که پزشک، پرستار و افرادی که با خون و ترشحات بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو در ارتباط بودند، به این بیماری مبتلا شده است اند.

    گویا، در خصوص علائم بیماری تب کریمه کنگو، گفت: بروز بیماری تب کریمه کنگو با تب، سردرد، درد بدن، علائم گوارشی مانند استفراغ، اسهال و درد گلو همراه است و به مرور که وارد مراحل پیشرفته می شود، ممکن است بیماران، دچار علائم زردی و خونریزی از دهان، لثه، بینی، دستگاه گوارش، تناسلی و ادرار شوند.

    تمامی بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو در بیمارستان ها در محیط ایزوله نگهداری و درمان می شوند و تحت درمان دارویی قرار می گیرند.

    گردآوری: گروه خبر سیمرغ
    seemorgh.com/news
    منبع: ilna.ir

    ابتلای ۳۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو

    واژه های کلیدی: وزارت بهداشت | مبتلا شدن | حیوانات | کشتارگاه | مدیریت | بیماری | بهداشت | نگهداری | ویروس | حیوان | درمانی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال