آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » دنیای مد » عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    سیب زمینی | مخلوط کن | سبزیجات | پروتئین | سبزیجات | مجلسی | فنجان | حرارت | زعفران

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی + عالی ترین روش تهیه نودل گوشت 

    امروز روش تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی و شیک را مرحله به مرحله بشما اموزش خواهیم داد، به علاوه آموزش پخت زرشک پلو، روش تهیه نودل گوشت و سبزیجات را هم بشما خواهیم آموخت. در ادامه با پارس ناز همراه باشید تا عالی ترین دستور پخت ها رابه شما بیاموزیم.

    زرشک ازجمله موادی است که در اغلب غذا هاي ایرانی استفاده می شود و می توان آنرا در فروشگاه ها یافت. ازآنجایی که طعم زرشک تقریبا ترش مزه است عده اي از افراد که به طعم شیرین علاقه مندند کمی شکر به آن اضافه می کنند تا طعم آن شیرین شود، ولی اگر شما به غذای ترش علاقه مندید از شکر استفاده نکنید. این غذا با مرغ تهیه می شود.

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    = جهت ۴ نفر

    = وقت مورد نیاز جهت تهیه: ۲۰ دقیقه

    = وقت مورد نیاز جهت پخت: ۱ ساعت

    سیب زمینی | مخلوط کن | سبزیجات | پروتئین | سبزیجات | مجلسی | فنجان | حرارت | زعفران

    مواد لازم

    = ۲ فنجان برنج

    = ۲ قاشق غذاخوری نمک

    = یک دوم فنجان زرشک خشک، خیس شده

    = ۲ قاشق غذاخوری شکر

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    = یک دوم قاشق چای خوری زعفران ساوییده

    = ۵ قاشق غذاخوری کره

    = ۱ شماره سیب زمینی بزرگ

    = آب

    سیب زمینی | مخلوط کن | سبزیجات | پروتئین | سبزیجات | مجلسی | فنجان | حرارت | زعفران

    طرز تهیه

    ۱. برنج را چند بار بشویید تا کاملاً تمیز شود. سپس برنج رابه مدت نیم ساعت در آب قرار دهید و کمی نمک اضافه کنید.

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    ۲. در همین حین زعفران را در فنجان ریخته و یک چهارم فنجان رابا آب داغ پر کنید و کنار بگذارید.

    ۳. یک قابلمه آب را روی دما بگذارید تا بجوشد سپس برنج خیس خورده و نمک را اضافه کنید.

    ۴. برنج رابه مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی دما بگذارید تا بجوشد، زمانی که برنج نرم شد باید آنرا آبکشی کنید. درصورتی که برنج بیش ازحد نرم شود به هم می چسبد. مناسب ترین وقت جهت آبکشی برنج زمانی است که برنج از بیرون نرم و از داخل کمی سفت باشد. اینکار باعث می شود برنج در وقت سرو کردن ظاهر خوبی داشته باشد. سپس برنج را دریک آب کش بزرگ آبکشی کنید.

    نکته: در وقت جوشیدن برنج آنرا هم نزنید.

    ۵. دوباره قابلمه را روی گاز قرار داده و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه نمایید. سیب زمینی ها را همانند تصویر یا به هر شکلی که خودتان دوست دارید خرد کرده ودر کف قابلمه قرار دهید. با اینکار برنج به کف قابلمه نمی چسبد، همچنین ته دیگ سیب زمینی خوشمزه اي خواهید داشت.

    ۶. برنج را اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید. بگذارید برنج پخته و بخارش بلند شود «حدود ۳ تا ۵ دقیقه»، سپس دما را کم کردن دهید. یک قاشق غذاخوری کره به روی برنج اضافه کرده و بگذارید تا یک ساعت در دمای کم بپزد.

    ۷. دو قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و روی دما بگذارید. زرشک ها را آبکشی کرده و به تابه اضافه کنید. شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا زرشک خوب با کره و شکر مخلوط شود. یک یا دو دقیقه این مخلوط را هم بزنید لیکن در غیر این صورت زرشک می سوزد.

    ۸. ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری برنج را از قابلمه برداشته و با زرشک و آب زعفران باقی مانده مخلوط کنید. آنرا جهت تزئین کنار بگذارید. برنج را در بشقاب ریخته و برنج همراه با زعفران و زرشک را بر بالای آن قرار دهید. ته دیگ سیب زمینی را هم به آن اضافه کرده و سرو کنید.

    زرشک پلو خوش طعم و جالب شما حاضر شده است است

    در ادامه: طرز تهیه نودل گوشت و سبزیجات

    این نودل را می توان با سبزیجات موجود در یخچال آماده کنید. جهت پختن این غذا باید چند مورد را درنظر بگیرید: ظرف را کاملاً داغ کنید. هرگز مواد زیاد را دریک ظرف کوچک سرخ نکنید، این اشتباه باعث می شود که مواد شما خوب سرخ نشود.

    شش قدم جهت تهیه نودل خاص با گوشت و سبزیجات

    ۱-نخستین قدم جهت سرخ کردن سریع این غذا این است که تمام مواد را آماده کنید. سبزیجات را خرد کرده و به ترتیب درکنار اجاق گاز قرار دهید. «همیشه سس سویا را رقیق کنید، به این صورت که یک پیمانه سس سویا باشد و یک پیمانه آب، لیکن زمانی که سس سویا را داخل تابه داغ بریزید، آب اضافه شده است تبخیر میشود و سس سویا باقی میماند.»

    آماده کردن مواد اولیه

    ۲-نودل خودرا گزینش کنید.

    نودل هاي بلند گزینش خوبی هستند. آن ها را پخته و سپس خنک کنید. حتی میتوانید به جای جوشاندن نودل آنرا در آب خیس کنید. اینکار تنها ۱۰ دقیقه از وقت شما را میگیرد.

    نودل ها را پخته و سپس خنک کردن آن ها

    ۳-اول پروتئین «گوشت یا مرغ» را بپزید

    پس از این که پروتئین سرخ شد نصف سس سویا را اضافه کنید. پروتئین را دریک بشقاب ریخته، تابه را تمیز کنید و دوباره روی حرارت بگذارید.

    پختن گوشت و سپس افزودن سس سویا به آن

    ۴-سبزیجات را حرارت دهید تا کاملاً سرخ شوند.

    یادتان باشد ابتدا سبزیجاتی را سرخ کنید که به مدت وقت بیشتری نیاز دارند. اول هویج، بعد زنجبیل و سپس سیر.

    سرخ کردن سبزیجات

    ۵-همه ی مواد را در تابه بریزید و تفت بدهید تا حرارت ببینند

    نصف دیگر سس سویا را نیز اضافه کنید.

    تفت دادن همه ی موارد باهم در تابه و افزودن سس سویا

    ۶-چاشنی ها را اضافه کنید

    تره و پیازچه – البته در غذا هاي آسیایی چاشنی لازمه غذاست، بنابر این اضافه نمودن آن اختیاری نیست. لیکن طعم و مزه را کاملاً عوض کردن میدهد.

    افزودن چاشنی ها

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | مخلوط کن | سبزیجات | پروتئین | سبزیجات | مجلسی | فنجان | حرارت | زعفران

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    عالی ترین روش تهیه نودل گوشت+ طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • جعبه هدیه کتاب
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال