گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » گالری عکس » عکس های ترول و خنده دار » خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    تهیه خورشت فسنجان | آموزش آشپزی | قورمه سبزی | تصویری | همراه | لوبیا | فنجان |

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی + خورشت فسنجان گام به گام

    در آموزش آشپزی امروز روش تهیه خورشت قرمه سبزی و خورشت فسنجان دو غذای اصیل و خوش طعم ایرانی را جمع آوری کرده ایم، قدمت این غذا هاي جالب و خواستنی بـه بیش از هفتصد سال پیش و با همین دستور پخت بر می گردد. در ادامه و در بخش آشپزی مجله پارس ناز عالی ترین آموزش تصویری و مرحله بـه مرحله این غذا هاي خوش طعم رابه شـما خواهیم آموخت، همراه با مـا بمانید.

    مواد مورد نیاز جهت ۴ تا ۶ نفر

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    = ۵۰۰ گرم گوشت «گاو یا گوسفند» شسته و خرد شده

    = ۱ شماره پیاز متوسط

    = ۱ فنجان لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی

    = ۱۵۰ گرم اسفناج خرد شده

    تهیه خورشت فسنجان | آموزش آشپزی | قورمه سبزی | تصویری | همراه | لوبیا | فنجان |

    = ۱۵۰ گرم شنبلیله خرد شده است یا ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک

    = ۱۵۰ گرم گشنیز خرد شده است «اختیاری»

    = ۲۵۰ گرم پیازچه خرد شده است «تره»

    = ۲۵۰ گرم جعفری خرد شده

    = ۱ قاشق چای خوری زردچوبه

    = ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    = ۱ قاشق چای خوری نمک

    = روغن گیاهی

    = آب

    = ۴ شماره لیموی خشک شده است یا ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو

    تهیه خورشت فسنجان | آموزش آشپزی | قورمه سبزی | تصویری | همراه | لوبیا | فنجان |

    طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

    ۱٫ روغن گیاهی رابه تابه اضافه کرده روی حرارت ملایم گذاشته و سبزیجات رابه مدت ۱۵دقیقه در روغن تفت دهید و سپس کنار بگذارید. پیاز را خرد کنید و آن رابه همراه دو قاشق غذاخوری روغن دریک ظرف بزرگ سرخ کنید تا طلایی شود.

    ۳. گوشت را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    ۴. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید تا تمام مواد طلایی شوند.

    ۵. سبزیجات سرخ شده، لوبیا و لیمو خشک را اضافه کنید. پیش از اضافه کردن لیمو با چنگال یا چاقو آن ها را کمی سوراخ کنید. بـه اندازه کافی آب بریزید تا حدود دو سانت مواد را بپوشاند.

    ۶. مواد را چند دقیقه روی دمای بالا بجوشانید. سپس دما را کم کردن داده، درب را گذاشته و مواد رابه مدت ۹۰ دقیقه روی شعله ملایم تا کم بپزید.

    ۷. غذا را مزه کرده ودر صورت نیاز لیمو و نمک را زیاد کردن دهید. هم چنین می توانید آب را اضافه کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه دیگر بپزد. مراقب باشید غذایتان آبکی نشود. زمانی کـه خورشت آماده شد باید همانند شکل زیر باشد.

    ۸. آن رابه صورت گرم سرو کنید. بهتر اسـت کـه آن رابه همراه برنج باسماتی سرو کنید.

    خورشت قورمه سبزی هفتصد ساله شـما آماده سرو اسـت

    و در ادامه نیز روش تهیه خورشت فسنجان با گوشت قرمز

    فسنجان یکی از غذا هاي اصیل ایرانی اسـت کـه بعضی آنرا ترش و بعضی آنرا ملس یا شیرین میکنند، بنابر این بر اساس ذائقه خود می توانید آنرا عوض کردن دهید. درصورتی کـه بـه غذای شیرین علاقه دارید میتوانید کمی شکر بـه آن اضافه کنید. براش ترش کردن آن میتوانید کمی رب انار بـه آن اضافه کنید. در این جا می خواهیم نوع ملس آن رابه شـما معرفی کنیم.

    = جهت ۴ نفر

    = وقت مورد نیاز جهت تهیه: ۳۰ دقیقه

    = وقت مورد نیاز جهت پختن: ۲ ساعت

    مواد لازم

    = ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

    = ۱ فنجان گردوی چرخ کرده

    = ۲ شماره پیاز متوسط

    = ۲ شماره هویج بزرگ

    = ۱ شماره بـه یا سیب، اختیاری

    = ۲ قاشق غذاخوری رب انار «یا سس انار»

    = ۳ قاشق غذاخوری شکر

    = ۱/۴ قاشق چای خوری زعفران ساییده در ۲ قاشق غذاخوری آب جوش

    = ۴ فنجان آب

    = نمک جهت مزه

    = فلفل جهت مزه

    طرز تهیه

    ۱. گردوی چرخ شده است را دریک قابلمه بزرگ ریخته و ۴ فنجان آب اضافه کنید. زمانی کـه آب جوشید دما را کم کردن دهید.

    ۲. در همین حین هویج، یکی از پیازها و بـه یا سیب را داخل یک تابه جداگانه قرار دهید. آب را اضافه کرده و روی حرارت میانگین قرار دهید. بگذارید پخته و نرم شود.

    ۳. پیاز، بـه «یا سیب» و هویج پخته را رنده کنید و آن رابه مخلوط گردو اضافه نمایید.

    ۴. سپس رب انار، شکر و نمک را اضافه نمایید و بگذارید بـه مدت ۶۰ دقیقه روی دمای کم بپزد ودر این عین آنرا هم بزنید.

    ۵. سپس پیاز دیگر را رنده کرده و بـه گوشت داخل کاسه اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.

    ۶. توپک هاي گوشت را آماده کرده ودر تابه نچسب قرار دهید.

    ۷. روغن اضافه کنید تا توپک هاي گوشت طلایی شوند.

    ۸. توپک هاي گوشت رابه ظرف گردو اضافه کرده و بگذارید ۶۰ دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار بگیرد. درصورت نیاز آب اضافه کنید. اگر میخواهید فسنجانتان شیرین باشد کمی شکر اضافه کنید؛ اگر می خواهید ترش تر باشد رب انار را زیاد کردن دهید.

    ۹. آن رابه صورت گرم و با برنج یا خالی سرو کنید.

    خورشت فسنجان شـما نیز آماده سرو می باشد

    واژه های کلیدی: تهیه خورشت فسنجان | آموزش آشپزی | قورمه سبزی | تصویری | همراه | لوبیا | فنجان | شماره | حرارت | آموزش | آشپزی

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    خورشت فسنجان گام به گام+ بهترین روش تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب خارجی