حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » آرایش و زیبایی » آرایش صورت » معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    مواد غذایی | استفاده | خوراکی | معرفی | انواع | ادویه | آموزش آشپزی

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول 

    امروز عالی ترین و خوشمزه ترین غذا هاي هندی، این سرزمین کهن و سرشار از عجایب را معرفی می کنیم. غذا هاي هندی در تمام دنیا مشهور هستند و بـه مانند چینی ها و ایرانیان در همه ی کشورها رستوران هاي مخصوص خودرا دارند.

    غذا هاي هندی از جمله غذاهایی هستند کـه بـه واسطه تنوع زیاد و طعم بسیار خوب مشتریانی از سرتاسر دنیا دارند، در ادامه همراه با مجله اینترنتی پارس ناز با این غذاها آشنا می شویم. 

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    خوش طعم ترین غذاهای کشور هند

    معرفی فرهنگ غذایی هند

    میتوان گفت خوردن غذا هاي هندی مانند شیرجه رفتن در دریای ادویجات اسـت. شاید شنیده باشید کـه خوراکی هاي هندی بسیار تند هستند ولی حقیقت این اسـت کـه فلفل تنها ادویه اي نیست کـه دراین کشور زیاد استفاده می شود بلکه هندی ها عاشق استفاده از همه ی نوع ادویه هستند. علاوه بر طعم دهنده ها و ادویه ها از ترشیجات نیز زیاد در غذا هاي هندی استفاده می شود.

    مواد غذایی | استفاده | خوراکی | معرفی | انواع | ادویه | آموزش آشپزی

    البته اغلب آنها را بعنوان طعم دهنده ي خارج از غذا و یا درکنار غذا بکار میبرند. در غذا هاي هندی استفاده از میخک، هل سیاه و سفید، میخک، بادیان، فلفل و بعضی میوه ها مانند آلوچه امری عادی اسـت. دراین دیار هم مانند تعداد زیادی از کشور هاي آسیایی برنج و خوراکی هاي دریایی زیاد بکار میرود ولی اگر طرفدار این غذاها نیستید جای نگرانی نیست لیکن در هند همه ی نوع غذایی پیدا میشود.

    علاوه بر مواد غذایی موجود در غذا هاي هندی مردمان هند آداب خاصی هم در خوردنشان رعایت می کنند آنها اغلب روی زمین مینشینند و با دست غذا می خورند و هر لحظه تلاش می کنند بیش از اندازه ي نیازشان نخورند و اگر کسی هم اینکار را انجام داد آنرا نشانه ي ريخت و پاش می دانند. استفاده از گوشت حیوانات بخصوص گوشت قرمز هم کاری پسندیده نیست و کمتر در خوراکی هاي اصیل هندی رد پایی از گوشت حیوانات میبینید.

    درست اسـت کـه خوراکی هاي هندی در سطح دنیا بـه طعم تند آشنا شده است اند ولی جالب اسـت بدانید کـه در هر گوشه اي از این کشور طعم خاصی غالب اسـت و مردمانش ذائقه ي متفاوتی دارند حتی عده اي از انها غذا را بسیار شیرین ترجیح میدهند. در هر صورت مـا در اینبخش تلاش کرده ایم غذاهایی کـه زیاد در هند استفاده میشوند و بعنوان غذای هندی در دنیا مشهور گشته اند را معرفی نماییم.

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    روغن جوش

    روغن جوش یا روگان جاش یکی از غذا هاي مشهور هندی اسـت کـه زیاد در کشمیر طرفدار دارد. ماده ي مهم این غذا گوشت بره اسـت کـه با رازیانه، فلفل و زردچوبه طعم دار می شود و طعم دلنشینی بخود میگیرد. بعضی اعتقاد دارند کـه این غذا ریشه اي پارسی دارد و بعضی میگویند آنرا مغولان بـه دیار هند آورده اند ولی امروزه بعنوان یکی از اصیل ترین غذا هاي کشمیر آشنا می شود.

    مواد غذایی | استفاده | خوراکی | معرفی | انواع | ادویه | آموزش آشپزی

    این غذا بدون برنج سرو می شود و شکلی همانند خورش دارد و آن رابه همراه ترشیجات یا ماست موسیر میل می کنند.

    روغن جوش خلاف نامش با حرارت ملایم بر سر سفره آورده میشود و هندی ها آن رابه صورتی می پسندند کـه با ادویه خوب قرمز رنگ شده است باشدبه گزارش پارس ناز ظاهر این غذا شبیه بـه خوراک گوشت ایرانی اسـت ولی پیشنهاد می کنیم کـه آنرا در هند از دست ندهید لیکن طعم دهنده هایي کـه در آن بکار می رود، بسیار حيرت آور اسـت.

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    مرغ کره اي

    غذای کره مرغ یک خوراک تجملی بـه حساب می آید ودر دورهمی ها و مراسمی کـه خوراک پر زرق و برق نیاز اسـت بکار میرود. همانگونه کـه از نام این غذا مشخص اسـت مواد مهم آن مرغ و کره می باشد. دراین غذا آنقدر از کره ي آب شده است و ادویجات استفاده می کنند کـه مرغ طعم مهم خودرا از دست میدهد.

    اغلب درکنار این غذا ترشی و سبزی هم سرو می گردد تا غذا خوش خوراک تر گردد، هم چنین گاها دیده می شود کـه کره مرغ را روی برنج قرار داده و نوش جان میکنند. جالب اسـت بدانید کـه کره مرغ در دهلی از غذا هاي محبوب بـه حساب می آید و طرفداران زیادی دارد.

    باپا اولو

    اگر در جستجوی یک وعده غذای کاملا هندی هستید این غذا را از دست ندهید. ماده ي مهم تشکیل دهنده ي این خوراکی سیب زمینی اسـت ولی آنچنان طعم دار می شود کـه تقریباً ماهیت مهم خودرا از دست می دهد.

    در باپا اولو زیاد از سیب زمینی هاي محلی استفاده میکنند و آن رابا انواع و اقسام موادی چون سرکه، سس خردل، کشک، رب نارگیل، نمک و آب آهک دار مزه دار می نمایند. بعضی ها جهت این کـه باپا اولو را از سادگی خارج کنند بـه آن ماهی هم اضافه میکنند ولی این غذا را اگر از رستوران ها تهیه کنید اغلب بدون ماهی اسـت.

    بنجاری گوشت

    اگر گوشت قرمز می پسندید حتماً این غذا را هم دوست خواهید داشت. در بنجاری گوشت قرمز کاملا آبدار تهیه و سرو می شود و آن رابا ماست طبخ می کنند. روش تهیه ي این غذا بـه صورت اختصاری اینچنین اسـت:

    در روغن داغ، پیازهای ریز شده است ریخته میشود تا قهوه اي کم رنگ شوند سپس سس زنجبیل و سیر رابه آن می افزایند و فلفل، نمک، زردچوبه و پودر گشنیز را هم بـه پیازها اضافه می کنند، در نهایت هم گوشت خوابانده شده است در ماست رابه ترکیب تهیه شده است می افزایند و اجازه می دهند خوب پخته شود.

    دراین غذا طعم فلفل بسیار محسوس اسـت و همین عنوان رنگ و بویی هندی بـه آن می بخشد، اگر طرفدار گوشت قرمز هستید این خوراک خوشمزه را در هند فراموش نکنید.

    خورش مرغ و اپام

    میتوان گفت اپام نوعی پنکیک اسـت، آن رابا خمیر برنج و آب نارگیل درست می کنند و طعمی شیرین دارد. اپام را در وعده ي صبحانه زیاد می توانید مشاهده نمایید ولی در خورش مرغ شاهدیم کـه ازآن دریک وعده کامل استفاده می شود. خورش مرغ و اپام زیاد در بمبئی یافت می شود و جهت تهیه ي آن مرغ بـه مدت ۳ دقیقه در روغن بـه همراه سیر، پیاز و انواع فلفل سرخ می گردد.

    سپس بـه این مخلوط گوجه فرنگی و سیب زمینی اضافه می کنند و مقدار زیادی آب نارگیل داخل مواد تهیه شده است می ریزند و بـه مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهند خوب مرغ ها بپزد. گفتنی اسـت کـه این غذا کاملا آب دار اسـت ودر آن از انواع طعم دهنده ها نظیر تخم گشنیز و آب لیمو نیز استفاده میکنند.

    کاکوری کباب

    کباب کاکوری از مشهور ترین کباب هاي هندی اسـت. در آن از گوشت بره استفاده میکنند کـه بسیار خوش خوراک و لذیذ می باشد. دراین کباب از موادی چون تخم مرغ، رب و پیاز نیز استفاده میکنند تا طعم بی نظیری پیدا کند.

    پیش از این کـه شروع بـه طبخ این کباب کنند ابتدا خوب اجاق را گرم میکنند تا زمانی کـه کباب ها را روی آن قرار دادند بـه سرعت رویشان برشته شودبه گزارش مجله آشپزی پارس ناز درسال هاي اخیر این کباب را در تابه ودر روغن هم زیاد درست می کنند کـه کمی چرب تر از کاکوری کباب شده است اسـت. تهیه کردن این غذا حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول می کشد.

    بریانی حیدر آبادی

    این غذا بـه افرادی پیشنهاد میشود کـه ترجیح می دهند برنج رابا انواع طعم دهنده ها میل کنند. در بریانی حیدرابادی برنج خوب پخته و با قطعات گوشت یا مرغ مخلوط میشود. قطعات گوشت را ریز میکنند تا زیاد زیر دندان احساس نشود.

    این غذا طعم نعنا نیز میدهد لیکن جهت کم کردن بوی گوشت از نعنا و پیاز استفاده می کنند تا هم مزه ي متفاوتی بخود بگیرد و هم بوی خوشایندی ساطع کند. این بریانی از غذاهایی اسـت کـه کاملا رنگ آسیایی دارد.

    سالی بوتی

    خوراک سالی بوتی نمونه ي بارزی از یک غذای ایده آل آسیایی اسـت، طعمی شیرین و گرم دارد و مزه ي تک تک اجزای آن بـه خوبی احساس می شود. ماده ي مهم سالی باتی، گوشت، گوجه فرنگی، پیاز و شکر اسـت کـه درکنار هم تجربه اي شگفت انگیز رابه مخاطبشان عرضه می کنند.

    این غذا رابا اسنک هاي کوچک سرو یا آن رابا سبزیجات تزئین می کنند. میتوان این غذا رابه کوفته هایي شیرین تشبیه کرد. پیشنهاد می کنیم این غذا را هم از دست ندهید لیکن در هند بـه عالی ترین روش طبخ و آماده سازی می شود.

    ایدلی و سمبر

    شاید نام غذا هاي هندی کـه بـه گوشتان می خورد علاوه بر طعم تندشان بـه یاد سادگی و بی آلایشی انها هم بیفتید ولی تا بحال هر خوراکی راکه معرفی کردیم پر زرق و برق بوده اسـت بهمین علت ایدلی و سمبار را برگزیدیم تا کمی هم مزه هاي راحت ي هندی را امتحان کنیم، ایدلی نان مخصوص و سمبر مخلفاتی اسـت کـه در کنارش قرار میدهند.

    این غذا در حقیقت تشکیل شده است از نان هایي پهن، شیرین و آرد برنج اسـت کـه با سامبار یا سمبار خورده میشود، ماده ي مهم این خوراکی کـه بی شباهت بـه سوپ نیست ماهی، شکر، سبزیجات، پیاز و فلفل و انواع ادویه جات اسـت کـه با نام سرو میگردد. ایدلی و سمبر از راحت ترین خوراکی هاي هندی اسـت.

    کتی رول

    کتی رول نوعی غذای راحت ي هندی اسـت کـه شباهت زیادی بـه پیراشکی گوشت دارد و میتوان آنرا بعنوان میان وعده و یا یک وعده ي غذایی کامل سرو نمود. مورد نیاز بـه ذکر اسـت کتی رول در عین سادگی از محبوب ترین خوراکی هاي سنتی هند است و مردمان این دیار کتی رول را زیاد مصرف میکنند.

    برای تهیه ي این غذا از نوعی نان مسطح و نازک استفاده می کنند، آنرا پهن کرده و داخلش تخم مرغ، کباب، سبزیجات، ترشیجات و انواع میوه هاي مغز دار، پیاز حلقه حلقه شده است و گاها کاهو و … قرار میدهند.

    علاوه بر طعم خوب این غذا یکی از دلایل دیگری کـه کتی رول محبوب شده، اسانی طبخ آن اسـت. مردمان هند در خیابانها ودر ترافیک ها نیز این خوراکی را مصرف میکنند.

    حرف آخر:

    با سری اول غذا هاي هندی آشنا شدیم بـه نظرتان این غذاها چگونه بودند؟ در قیاس با غذا هاي خودمان چـه؟ گزینش با خودتان اسـت لیکن کـه بستگی بـه خودتان دارد، بـه هر حال هر کس ذائقه خودش را دارد. هفته بعدی با سری دوم لذیذ ترین غذا هاي کشور هند در خدمت شـما خواهیم بود، با مجله اینترنتی پارس ناز هر لحظه بروز و مطلع باشید.

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | استفاده | خوراکی | معرفی | انواع | ادویه | آموزش آشپزی

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    معرفی عالی ترین و خوش طعم ترین غذاهای هندی | سری اول

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب اورجینال
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی