کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » روش هایی جهت گرفتن تلخی بادمجان

    روش هایی جهت گرفتن تلخی بادمجان

    بادمجان | استفاده | بادمجان | فریزر | صورتی | آبلیمو | نکات مهم آشپزی

    روش هایی جهت گرفتن تلخی بادمجان

    روش هایی جهت گرفتن تلخی بادمجان

    عبارات مهم : بادمجان – استفاده

    برای گرفتن تلخی بادمجان، آن ها را درون آب و آبلیمو قرار بدهید

    روش هایی جهت گرفتن تلخی بادمجان

    خیلی وقت ها است که از وحشت تلخ بودن بادمجان هایی که در بازار می بینیم ممکن است طرف آن ها نرویم و آن ها را نخریم به طور کلی بهتر است بادمجان های قلمی و تازه را جهت خرید گزینش کنیم تا احتمال تلخ بودن آن ها کمتر باشد و همچنین بادمجان هایی که دانه هایی ریز و همرنگ گوشت بادمجان دارند شیرین هستند و بادمجان هایی با دانه های تیره و بزرگ به احتمال بیشتری تلخ هستند، ولی با این حال راه های زیادی جهت گرفتن تلخی بادمجان وجود دارد که در این مطلب به شما می گوییم.

    ۱٫ گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از آبلیمو

    بادمجان | استفاده | بادمجان | فریزر | صورتی | آبلیمو | نکات مهم آشپزی

    یک کاسه بزرگ را از آب پرکرده و بعد بادمجان های پوست کنده را داخل آن بگذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم به آن ها اضافه کنید و بگذارید جهت ۱۰ دقیقه الی یک ربع بمانند و بعد بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید آن ها را فشار بدهید تا آب اضافی آن ها برود و در غذای مورد نظر از آن ها استفاده کنید.

    ۲٫ گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از نمک

    برای گرفتن تلخی بادمجان با نمک کافی است که بادمجان ها را پوست کنده و به صورت درسته یا برش داده شده است کاملا به نمک آغشته ارزش کنیم و بگذاریم جهت مدت نیم ساعت بمانند و بعد آن ها را آب بکشید تا تلخی آن ها برود سپس آن ها را خشک کنید. حالا می توانید در هر غذایی که دوست دارید از آن ها استفاده کنید.

    ۳٫ گرفتن تخم های بادمجان

    روش هایی جهت گرفتن تلخی بادمجان

    در صورتی که بادمجان تخم های بزرگ و تیره رنگ داشت می توانید تخم ها را از گوشت جدا کرده و بعد از بادمجان در پخت غذا استفاده کنید.

    ۴٫ گرفتن تلخی بادمجان با قرار دادن آن در فریزر

    بادمجان ها را پوست کنده و جهت حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بخ بزنند بعد از فریزر آن ها را در بیاورید و اجازه بدهید تا یخ آن ها آب شود و با فشار دادن آب اضافی آن ها را بگیرید تا تلخی بادمجان برود.

    بادمجان | استفاده | بادمجان | فریزر | صورتی | آبلیمو | نکات مهم آشپزی

    منبع : ۲nafare.com

    واژه های کلیدی: بادمجان | استفاده | بادمجان | فریزر | صورتی | آبلیمو | نکات مهم آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک