آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » علم و فناوری » کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    خارق العاده | آشپزخانه | استفاده | روزانه | خوراکی | گلدان | باغچه | رزماری

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    عبارات مهم : خارق العاده – آشپزخانه

    تصور کنید صبح در آشپزخانه آپارتمان تان در حال آماده کردن صبحانه اید که بوی تازه مزرعه به مشام تان می رسد. چشم که بر می گردانید به جای آپارتمان های خاکستری روبروی پنجره، برگ های سبز و شاداب ریحان و آویشن را می بینید که به شما سلام می کنند. بعد چند برگ ریحان کنار ظرف پنیر می گذارید و یک برگ نعناع هم جهت لیوان چای از گلدان های رنگی و جالب می چینید. این رویای دور از دسترسی نیست، اگر با ادامه این مطلب همراه باشید.

    باغچه ای سبز کنار میز صبحانه

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    گیاهانی جهت آشپزخانه

    اگر به تازگی آشپزخانه و فضای منزل تان اهمیت می دهید، عالی ترین راه آن ساختن باغچه ای کوچک جهت آشپزخانه هست. گیاه های آشپزخانه با نگهداری راحت ضمن این که فضا را زنده و شاداب می کنند، بسیار دوست داشتنی هستند. آنها نیازمند صرف وقت و اطلاعات زیادی در مورد باغبانی نیستند؛ تنها این که بدانید چه زمانی تشنه اند یا بیمار نیستند، کافی هست. هر چند محصول این گیاه های به اندازه دسته زیاد سبزی هایی که از بازار می خرید نیست، ولی قطعا در کنار این که سالم تر هستند، طعم و مزه فوق العاده تری نیز به وعده های تان می دهند. تمام آنچه نیاز دارید، فضای روشن و پرنور، بذر و واریته های گیاهی مناسب و حوصله است.

    خارق العاده | آشپزخانه | استفاده | روزانه | خوراکی | گلدان | باغچه | رزماری

    آغاز رشد باغچه تان ممکن است چند هفته طول بکشد، ولی با حواله زدن شان، انرژی را که به فضا وارد می شود به خوبی حس خواهید کرد. جهت این که ناامید نشوید و موفقیت حتمی داشته باشید، بهتر است از نشا استفاده کنید تا چند ماه جلو بیفتید. ولی جهت بعضی گیاه های تنها بذر گیاه کافی است تا بعد از چند هفته باغچه ای جالب و تازه در گوشه ای از آشپزخانه داشته باشید. قبل از هر چیز باید مکان مناسبی را جهت قرار دادن گلدان ها گزینش کنید. زیاد سبزی های آشپزخانه نیازمند پنج تا شش ساعت نور خورشید در طول روز، دمای ۱۳ تا ۲۴ درجه سانتی گراد و تهویه و گردش هوا هستند. عالی ترین مکان جهت نگهداری نیز جلوی پنجره آشپزخانه است.

    قبل از هر چیز باید مکان مناسبی را جهت قرار دادن گلدان ها گزینش کنید

    از گلدان های بزرگ و جادار با زهکش مناسب استفاده کنید تا ریشه گیاه رشد بیشتری داشته باشد. وقت آبیاری را می توانید با لمس خاک متوجه شوید. جهت گیاه تان به خاک نرم و سبک نیاز دارید. اگر خاک فشرده یا حاوی رس سنگین باشد، با اضافه کردن کمپوست، پیت ماس، شن درشت و ذرات سبکی مثل پرلیتیا ورمی کولیت اجازه عبور آب اضافی را به گلدان بدهید. زمانی که خاک خشک بود و انگشت تان رطوبت را حس نکرد، مناسب ترین وقت جهت آبیاری است.

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    ریحان

    ریحان شیرین یکی از مهم ترین گیاه های خوراکی است که هر کسی می تواند به آسانی در گلدان کوچکی کشت دهد. تقریبا همراه تمام غذاها می تواند استفاده شود و طعم دلچسبی هم دارد. ترکیبات آروماتیک موجود در برگ این گیاه عطر تازه ای را در فضای آشپزخانه جهت تان به ارمغان می آورد و به دفع حشرات و میکروارگانیسم های مضر در فضای آشپزخانه کمک می کند. این گیاه را می توانید به شکل تازه یا خشک به عنوان طعم دهنده استفاده کنید و از فواید بی شمار آن از جمله زیاد کردن گردش خون، آنتی اکسیدان، ضد التهاب و بسیاری دیگر بهره ببرید. ریحان یا باسیل سرشار از ویتامین C، K، A و عنصرهای معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم است.

    ریحان را می توانید به شکل تازه یا خشک به عنوان طعم دهنده استفاده کنید

    خارق العاده | آشپزخانه | استفاده | روزانه | خوراکی | گلدان | باغچه | رزماری

    برای کاشت ریحان می توانید از بذر آن استفاده کنید. جوانه زنی بذر که حساس ترین دوره کاشت آن است بین ۵ تا ۱۰ روز طول می کشد. بذر سالم را به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید و بعد داخل گلدان خاک مرطوب بگذارید. روی بذرها یک لایه نازک از خاک بریزید و با قطره چکان روزانه آب دهید. در دوره جوانه زنی گیاه نیاز به نور ندارد؛ حتی بهتر است دستمال مرطوب روی خاک بگذارید تا جوانه بزند. بعد گلدان را به محلی پر نور در آشپزخانه انتقال یافته کنید. این گیاه به رطوبت بالا، نور و دمای ۲۴ تا ۳۰ درجه نیاز دارد و بعد از ۱۰ روز می توانید از برگ آن استفاده کنید.

    رزماری

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    رزماری از آن دسته گیاهانی است که حتما باید در آشپزخانه داشته باشید. طعم فوق العاده ای به مرغ، گوشت و تخم مرغ می دهد و غذاهای پروتئینی شما را کاملا متمایز و خوش طعم می کند. از برگ های آن می توانید در حمام و دستگاه بخور استفاده کنید. اگر در منزل گربه نگه می دارید و نمی خواهید وارد آشپزخانه شما شود حتما یک گلدان رزماری در آشپزخانه بگذارید. علاوه بر این مگس سرکه و بسیاری از حشرات را هم دفع می کند.

    رزماری از آن دسته گیاهانی است که حتما باید در آشپزخانه داشته باشید

    از آنجایی که ظاهر خوابیده دارد در گلدان های رنگی نمای جالب و قشنگی به آشپزخانه و کابینت ها می دهد. تکثیر این گیاه به دو روش کاشت بذر و قلمه زنی انجام می شود ولی ازآنجایی که جوانه زنی بذر آن کمی سخت و طولانی است بهتر است از قلمه گیاه استفاده کنید. بعد از انتقال قلمه به خاک چند هفته صبر کنید تا گیاه در خاک سازگار شود و بعد از برگ های آن استفاده کنید و به خاطر داشته باشید که در هر بار استفاده بیش از ۱۵ درصد از گیاه را قیچی نکنید.

    آویشن

    بدون تردید یکی از زیباترین گیاه های خوراکی که می توانید در آشپزخانه داشته باشید آویشن هست. گل های صورتی و بنفش این گیاه در بهار جلوه خاصی به پنجره آشپزخانه می دهد و عطر بی نظیری دارد. منبع بسیار خوبی از ویتامین A و آنتی اکسیدان است و دم کرده آن در تمام فصل ها کاربرد دارد. این گیاه با تمام گیاه های خوراکی یک ساله سازگار است و کاشت کم دردسری هم دارد. یک گلدان کوچک از این گیاه به دفع حشرات و کشتن باکتری های موجود در هوا کمک می کند. از برگ آن می توانید هم خشک و هم تازه به عنوان طعم دهنده استفاده کنید. آویشن یک تصفیه کننده خارق العاده جهت هوای داخل آشپزخانه است.

    آویشن یک تصفیه کننده خارق العاده جهت هوای داخل آشپزخانه است

    این گیاه هم می تواند به وسیله بذر تازه پرورش داده شود. بذر آن را یک روز در آب بگذارید و بعد به داخل خاک انتقال یافته کنید. لایه ۲ سانتی از خاک روی بذر قرار دهید. خاک را تا آخر دوره جوانه زنی مرطوب نگه دارید. البته دقت کنید که باید از خاکی استفاده کنید که منافذ آن زیاد باشد. بهتر است به خاک کمی سنگریزه اضافه کنید. وقت جوانه زنی بین ۱۴ تا ۲۱ روز است و به روزی حداقل ۴ تا ۵ ساعت آفتاب نیاز دارد. بعد از ۱۳ تا ۱۴ هفته هم گیاه کامل خواهید داشت و می توانید از برگ آن استفاده کنید.

    نعناع

    نعناع یکی از محبوب ترین گیاه های خوراکی در میان ایرانی هاست. همچنین از سبزی های معطر، پر مصرف و پر خاصیت روزانه است که به عنوان یک گیاه دارویی و غذایی، خشک و تازه آن در همه آشپزخانه ها یافت می شود. کاشت نعنا در منزل بسیار راحت است و شما می توانید به آسانی گلدانی پر از نعناع تازه در آشپزخانه خود داشته باشید تا علاوه بر سرسبزی و عطر دلنشین آن در فضای خانه، همراه همیشگی سبد غذایی شما باشد.

    نعناع از سبزی های معطر، پر مصرف و پر خاصیت روزانه است

    اگرچه تکثیر نعنا از طریق بذر چندان مرسوم نیست ولی شیوه کاشت آن در گلدان همانند کاشت ریحان هست. به این منظور تعدادی بذر نعناع را روی خاک گلدان بپاشید و روی آن را با لایه ای نازک از خاک بپوشانید. تا وقت جوانه زنی دانه های نعناع، همواره خاک را مرطوب نگه دارید. خانواده نعناعیان به نور کافی جهت رشد نیاز دارند و مورد نیاز است روزانه حداقل ۳ تا ۴ ساعت آفتاب مستقیم ببینند. مکانی را جهت گذاشتن گلدان نعناع خود گزینش کنید که علاوه بر داشتن آفتاب مستقیم در چند ساعت از روز، گردش هوای خوبی هم داشته باشد.

    منبع : ماهنامه کشور عزیزمان ایران آذین – bartarinha.ir

    واژه های کلیدی: خارق العاده | آشپزخانه | استفاده | روزانه | خوراکی | گلدان | باغچه | رزماری

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    کاشت گیاهانی جهت آشپزخانه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید منابع پزشکی اورجینال