مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار جامعه و عمومی » عامل مسومیت های قارچی اخیر مشخص شد

    عامل مسومیت های قارچی اخیر مشخص شد

    ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم شرکت غذا و دارو، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.

    عامل مسومیت های قارچی اخیر مشخص شد

    ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم شرکت غذا و دارو، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.

    عامل مسمومیت های قارچی آشنا شد

    ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم شرکت غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.

    عبارات مهم : بیمارستان – گیاه شناسی
    در این اطلاعیه آمده است: با توجه به علایم گزارش شده، قارچ عامل مسمومیت هموطنانمان از جنس و گونه Amanita virosa است که تا حدودی به قارچ های خوراکی شباهت داشته و می تواند در کنار آنها در محل رویش وجود داشته باشد.

    همچنین در ادامه این اطلاعیه، ستاد اطلاع رسانی داروها و سموم به بیان نکات حائز اهمیت در پیشگیری و مقابله با مسمومیت های قارچی به شرح ذیل پرداخته است:

    ۱. از مصرف قارچ های ماشین مخصوصا قارچهایی که در کنار تنها درختان (علی الخصوص درختان خشک شده) می رویند و یا قارچ های جمع آوری شده است به وسیله افراد عادی و یا قارچ هایی که به صورت فله ای عرضه می شوند، خودداری کنید. تنها قارچ هایی را که به وسیله مراکز مجاز و در بسته بندی های دارای مجوزهای شرکت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و پزشکی می باشند، مصرف نمایید.

    ۲. شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مسئله بوده و تنها به وسیله متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر هست. بنابراین به توصیه های بعضی از افراد عادی در تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ توجه نکنید.

    ۳. مصرف قارچ ها به وسیله پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان دهنده غیرسمی بودن قارچ جهت انسان نمی باشد.

    ۴. بعضی از روش ها و معیارهای سنتی مانند: عوض کردن رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ، یا وجود حشرات دراطراف قارچ و محل رویش قارچ معیار علمی و صحیحی جهت تشخیص عدم سمیت قارچ در همه موارد نیست.

    ۵. هرگز قارچ ها را به صورت خام و به مقدار زیاد مصرف نکنید.

    ۶. بعضی از سموم موجود در قارچ ها مقاوم به گرما بوده و فرآیندهای آماه سازی غذا مانند: کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در قارچ نمی باشد.

    ۷. در صورت بروز علایم و نشانه های گوارشی (تهوع، استفراغ و اسهال) به صورت تاخیری (۱۲-۵ ساعت بعد از مصرف خوراکی قارچ)، هر چه سریعتر بیمار را به مرکز درمانی تخصصی سم شناسی بالینی و مسمومیت ها انتقال یافته کنید. در مواردی که علائم گوارشی بصورت تاخیری (با فاصله بیش از ۶ ساعت از مصرف قارچ) رخ دهد این دسته از قارچها سمیت به مراتب بیشتری دارند و علت مهم نارسایی حاد کبدی و فوت تعدادی از هموطنانمان نیز همین مسئله بوده است.

    ۸. انتقال سریع بیمار مسموم به یک مرکز درمانی تخصصی مسمومیت ها امکان درمان موفقیت آمیز را زیاد کردن می دهد و هر گونه تاخیر در این امر باعث زیاد کردن احتمال شکست درمان و حتی فوت بیمار می شود. بنابراین با مشاهده علائم و نشانه های بالینی اولیه به خاص از نوع تاخیری در فردی با سابقه مصرف خوراکی قارچ ، از هرگونه خوددرمانی و درمان علامتی پرهیز نموده و بیمار را در مناسب ترین وقت به بیمارستان انتقال یافته نمایید.

    ۹. در صورت امکان، نمونه باقی مانده قارچ مصرف شده است به وسیله بیمار را جهت شناسایی کادر پزشکی در بیمارستان به همراه داشته باشید.

    گردآوری: گروه خبر سیمرغ
    seemorgh.com/news
    منبع: mehrnews.com

    عامل مسومیت های قارچی اخیر مشخص شد

    واژه های کلیدی: بیمارستان | گیاه شناسی | مسمومیت | درمان مو | خوراکی | اطلاعیه | انواع | درمانی | انتقال

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب های الکترونیک اورجینال