امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » پخت کلم بروکلی موجب از بین رفتن بعضی فواید آن می شود!

    پخت کلم بروکلی موجب از بین رفتن بعضی فواید آن می شود!

    بررسی‌های انجام شده است به وسیله محققان حاكی از آن است كه بهتر است از پختن بعضی از سبزیجات مانند بروكلی صرف نظر کرده و آنها را به صورت خام استفاده كنید

    پخت کلم بروکلی موجب از بین رفتن بعضی فواید آن می شود!

    بررسی‌های انجام شده است به وسیله محققان حاكی از آن است كه بهتر است از پختن بعضی از سبزیجات مانند بروكلی صرف نظر کرده و آنها را به صورت خام استفاده كنید

    بهتر است کلم بروکلی را نپخته مصرف کنید

    پختن بروكلی باعث آسیب دیدن آنزیمی در آن می‌شود كه تركیبات حاوی گلوكز و اسید آمینه را به تركیبی موسوم به “سولفورافان” تبدیل می‌كند

    پخت کلم بروکلی موجب از بین رفتن بعضی فواید آن می شود!

    سولفورافان، سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد. همچنین این تركیب، باكتری هلیكوباكتر-پیلوری را كه باعث ایجاد زخم معده و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان معده می‌شود نیز از بین خواهد برد.

    این در حالی است كه پختن دیگر سبزیجات خانواده چلیپاییان مانند گل‌كلم و كلم، باعث تشكیل یك تركیب آبی موسوم به “ایندول” خواهد شد كه سلول‌های سرطانی را پیش از بدخیم شدن از بین می‌برد.

    بدون تردید پختن مواد غذایی به ما كمك می‌كند تا بتوانیم آنها را بدون صرف انرژی و به آسانی هضم كنیم.

    اگرچه بسیاری از افراد بر این باورند كه پختن مواد غذایی باعث از بین رفتن ویتامین‌ها و مواد معدنی و همچنین عوض کردن شكل آنزیم‌هایی می‌شود كه نقش مهمی در هضم مواد غذایی دارند، ولی باید پذیرفت كه نمی‌توان گفت مواد غذایی خام در مقایسه با مواد غذایی پخته‌شده سالم‌تر خواهند بود.

    بررسی‌های انجام شده است به وسیله محققان حاكی از آن است كه بهتر است از پختن بعضی از سبزیجات مانند بروكلی صرف نظر کرده و آنها را به صورت خام استفاده كنید

    در افرادی كه خام‌خوار هستند، علی‌رغم زیاد کردن سطح آنتی‌اكسیدان‌(Antioxidants) بتاكاروتن كه در میوه‌ها و سبزیجات سبزرنگ و زردرنگ یافت می‌شود، سطح تركیب آنتی‌اكسیدان لیكوپن در بدن بسیار كاهش خواهد یافت.

    این رنگدانه ی قرمزرنگ (لیکوپن) كه در گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند هندوانه و انبه هندی یافت می‌شود، خطر مبتلا شدن به سرطان و احتمال حملات قلبی را در افراد كاهش می‌دهد.

    بر اساس مطالعات انجام شده، پختن گوجه‌فرنگی در دمای ۸۸ درجه سانتی‌گراد دیواره ضخیم سلولی گیاه را منهدم ساخته و جذب مواد مغذی موجود در این دیواره را در بدن زیاد کردن می‌دهد.

    هویج، قارچ، مارچوبه، كلم، فلفل و بسیاری از سبزیجات دیگر هنگامی که پخته می‌شوند، در مقایسه با زمانی كه خام هستند حاوی آنتی‌اكسیدان‌های بیشتری خواهند بود.

    البته باید توجه داشت كه روش پختن مواد غذایی نیز نقش بسیار مهمی در حفظ تركیبات مغذی موجود در آنها خواهد داشت.

    بهترین روش جهت طبخ سبزیجات، آب پز کردن یا بخارپز كردن آنهاست.

    پخت کلم بروکلی موجب از بین رفتن بعضی فواید آن می شود!

    سرخ كردن مواد غذایی باعث زیاد کردن رادیكال‌های آزاد ناشی از اكسیدشدن روغن در آنها می‌شود. رادیكال‌های آزاد به سلول‌های بدن آسیب می‌رسانند.

    این در حالی است كه پخت سبزیجات، ویتامین C موجود آنها را به میزان قابل توجهی كاهش خواهد داد. با توجه به این كه این ویتامین در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات به وفور یافت می‌شود، بنابراین به نظر می‌رسد حتی با توجه به این عنوان بهتر است بعضی از انواع سبزیجات به صورت پخته مصرف شوند.

    تصمیم‌گیری راجع به پختن یا نپختن سبزیجات عنوان بسیار مهمی است.

    بررسی‌های انجام شده است به وسیله محققان حاكی از آن است كه بهتر است از پختن بعضی از سبزیجات مانند بروكلی صرف نظر کرده و آنها را به صورت خام استفاده كنید

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health

    عبارات مهم : مواد غذایی – سرطان معده
    منبع: tebyan.net

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | سرطان معده | مبتلا شدن | ویتامین | سبزیجات | مقایسه | ویتامین | سبزیجات | فرنگی | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین