اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » دنیای مد » سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    دستمال کاغذی | سیب زمینی | دستور پخت | استفاده | دستمال | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    بهترین روش تهیه کوکو سبزی + سیب زمینی سرخ کرده ترد 

    دربخش آشپزی امروز، دو نوع غذای محبوب ایرانی را برگزیده ایم، کوکو سبزی و سیب زمینی سرخ کرده. پخت کوکو سبزی کمی سخت بنظر می رسد، ولی مـا امروز عالی ترین روش تهیه تصویری را در اختیار شـما قرار میدهیم، در ادامه نیز بشما خواهیم آموخت کـه چگونه سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه را جهت خودتان تهیه کنید و دستور پخت کدو شکم پر را هم بعنوان اشانتیون بشما می دهیم!

    طرز تهیه کوکو سبزی

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    این غذای لذیذ کـه از سبزیجات تهیه می شود می تواند یک غذای کامل جهت گیاهخواران باشد، لیکن از سبزیجات خوشبو و سالم استفاده شده است اسـت.

    = جهت ۴ نفر

    = وقت پخت: ۳۰ دقیقه

    دستمال کاغذی | سیب زمینی | دستور پخت | استفاده | دستمال | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    مواد لازم

    = ۱ فنجان جعفری خردشده

    = ۱/۴ فنجان شوید خردشده

    = ۱ فنجان پیازچه «تره فرنگی یا تره» خردشده

    = ۱/۲ فنجان گشنیز خردشده

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    = ۴ شماره تخم مرغ

    = ۴ قاشق غذاخوری آرد

    = ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه

    = ۱ قاشق چای خوری نمک

    دستمال کاغذی | سیب زمینی | دستور پخت | استفاده | دستمال | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    = ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه

    = ۵ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

    طرز تهیه

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    ۱. سبزیجات خردشده «جعفری، تره فرنگی، پیازچه، گشنیز» را دریک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.

    ۲. سپس تخم مرغ، زردچوبه، نمک، فلفل و آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

    ۳. روغن گیاهی را در ظرف نچسب ریخته و روی دمای میانگین قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن مایع رابا قاشق در تابه قرار داده و با پشت قاشق آن رابه شکل دایره درآورید.

    ۴. بعد ازاینکه دیدید کوکو بـه رنگ سبز تیره درآمده و لبه هاي آن ترد شده است آنرا برگردانید. درصورت نیاز روغن اضافه کنید.

    ۵. یک ظرف درکنار خود قرار داده و کف آن دستمال کاغذی بگذارید. در حین برداشتن کوکو تا حد امکان روغن را گرفته، کوکو را در تابه گذاشته و سرو کنید. میتوانید آن رابه صورت گرم یا سرد سرو کنید.

    کوکو سبزی خوش طعم شـما با خیارشور و زیتون آماده سرو می باشد!

    در ادامه عالی ترین دستور سرخ کردن سیب زمینی ترد

    این دستور تهیه بسیار راحت اسـت و می توانید هر مقداری کـه می خواهید را تهیه کنید. باید در ابتدا میزان موردنظر خودرا مشخص کنید تا ارزش صرف وقت و هزینه را داشته باشد. بعضی بـه ازای ۴ الی ۸ نفر از ۴ تا ۶ شماره سیب زمینی استفاده میکنند.

    علاوه بر سیب زمینی بـه یک تابه و روغن گیاهی یا روغن کانولا نیاز دارید تا حدود چهار سانت از تابه رابا آن پر کنید. هم چنین جهت گرفتن روغن سیب زمینی بـه دستمال کاغذی هم نیاز خواهید داشت. هم چنین بـه کاغذ پخت وپز هم نیاز دارید «در ابتدا سیب زمینی ها را روی دستمال کاغذی گذاشته و بعد از جذب روغن روی کاغذ پخت وپز بگذارید».

    خرد کردن سیب زمینی

    میتوانید سیب زمینی را پوست کنده یا بـه همان صورت استفاده کنید. درهرصورت یکی از نکات مهم تهیه سیب زمینی سرخ کرده نحوه خرد کردن آن اسـت. جهت اینکار سیب زمینی را دونیم کرده و سپس هر نیمه رابه صورت خلال هاي کشیده و ضخیم خرد کنید.

    خیس کردن سیب زمینی ها

    سیب زمینی هاي خردشده را دریک کاسه بزرگ ریخته، کمی آب اضافه کرده و بگذارید حداقل ۲۰ دقیقه بماند. دراین صورت نشاسته اضافی خارج شده است و سیب زمینی هاي ترد و خوشمزه خواهید داشت.

    آبکشی و خشک کردن سیب زمینی ها

    سیب زمینی ها را آبکشی کرده و روی دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه قرار دهید. آن ها را درکنار هم قرار دهید. هرچه خشک تر باشند بهتر اسـت.

    سرخ کردن اولیه

    حداقل ۴ سانت از تابه رابا روغن پر کرده تا در دمای ۳۲۵ درجه فارن هایت داغ شود. سیب زمینی ها را در روغن قرار داده، دما را کم کرده و بگذارید ۵ دقیقه سرخ شوند، ولی باید بی رنگ باشند.

    خشک و خنک کردن سیب زمینی هاي نیمه سرخ شده

    با سبد سرخ کن یا کفگیر سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده و داخل ظرف «یا روی کاغذ پخت وپز و دستمال کاغذی» قرار دهید. بگذارید حداقل ۳۰ دقیقه یا چند ساعت بماند. از این طریق می توانید یک روز پیش از سرو کردن سیب زمینی ها را آماده کنید.

    سیب زمینی ها را سرخ کنید تا طلایی شوند

    روغن را در دمای ۳۵۰-۳۷۵ درجه فارن هایت قرار دهید. میتوانید از دماسنج استفاده کنید یا یک سیب زمینی را در روغن قرار دهید تا ببینید روغن آماده اسـت یا نه. اگر سیب زمینی جلز ولز کرد دما را کم کرده و کمی صبر کنید و دوباره امتحان کنید. بعد از آماده شدن روغن سیب زمینی ها رابه تابه اضافه نمایید و بگذارید حدود ۵ دقیقه در روغن بماند تا سرخ و طلایی شود.

    خارج کردن سیب زمینی ها

    با کمک سبد سرخ کن یا کفگیر مخصوص سیب زمینی ها را خارج کرده ودر سینی یا دستمال کاغذی قرار دهید.

    سیب زمینی ها را سرو کنید

    تعداد زیادی از افراد دوست دارند در وقت سرو کردن سیب زمینی ها کمی نمک دریایی بـه آن اضافه کنند. جهت سرو کردن سیب زمینی ها را در بشقاب یا کاسه قرار دهید. اگر میخواهید سیب زمینی ها را جهت عده زیادی سرو کنید آن ها را روی دستمال کاغذی روی میز قرار دهید. حتما تا زمانی کـه سیب زمینی ها گرم هستند آن ها را سرو کنید.

    و در آخر نیز روش تهیه کدوی شکم پر آسان

    برای تهیه کدوی شکم پر دستورالعمل هاي مختلفی وجوددارد کـه در این جا دستور تهیه کدوی شکم پر ایرانی رابه شـما معرفی می کنیم.

    = جهت ۲ نفر

    = وقت مورد نیاز جهت پختن: ۴۵ دقیقه

    مواد لازم

    = ۴ شماره کدوسبز متوسط

    = ۱ شماره پیاز متوسط

    = ۱/۲ فلفل سبز

    = ۱ فنجان قارچ

    = ۱ شماره سیب گوجه فرنگی

    = ۱/۲ فنجان مرغ ریش ریش یا گوشت چرخ کرده

    = ۱/۲ فنجان پنیر پارمزان

    = نمک جهت مزه

    = فلفل سیاه جهت مزه

    = ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

    طرز تهیه

    ۱. فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. کدوسبز را از طول برش داده، دانه ها را خارج کرده و یک شکل قایق مانند ایجاد کنید. گوشت داخلی را نگه دارید. کدوسبز خرد شده است رابا نمک و فلفل طعم دار کنید.

    ۲. در همین حین روغن گیاهی را در تابه بزرگ ریخته و روی حرارت میانگین قرار دهید. پیاز را خرد کرده و با گوشت داخل کدوسبز سرخ کنید.

    ۳. فلفل سبز را سرخ کرده و بـه تابه اضافه کنید. ۲ دقیقه سرخ کنید. گوجه فرنگی و قارچ را خرد کرده و بـه همراه مرغ بـه مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه نمایید. ۵ دقیقه روی حرارت میانگین سرخ کرده و سپس از روی حرارت بردارید.

    ۴. مواد را داخل کدوسبز بریزید. سپس داخل فر گرم شده است قرار داده و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.

    ۵. مواد را از داخل فر برداشته و بر روی هر کدام ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان بریزید. کباب پز را روشن کرده و کدوسبزها را حدود ۵ دقیقه کباب کنید تا پنیر طلایی شده است و پف کند.

    کدوی شکم پر و خوش طعم شـما اماده سرو می باشد.

    واژه های کلیدی: دستمال کاغذی | سیب زمینی | دستور پخت | استفاده | دستمال | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    سیب زمینی سرخ کرده ترد+ بهترین روش تهیه کوکو سبزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب خارجی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • منابع اورجینال رباتیک