امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    ویتامین | نگهداری | یخچال | حرارت | نگه داری مواد غذایی

    نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    عبارات مهم : ویتامین – نگهداری

    از خرید قارچ های عوض کردن رنگ داده، صدمه دیده، ترک دار و دارای لکه خودداری کنید

    نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    قارچ یکی از سبزیجاتی است که علاوه بر خاصیت طعم بسیار لذیذی هم دارد. خرید قارچ کار بسیار مشکل نیست ولی چند توصیه مهم و راحت به شما کمک می کند قارچ های تازه را خریداری کنید.

    * هنگام خرید به زیر کلاهک دقت و قارچ هایی را خریداری کنید که تیغه های لامل آن کاملا بسته باشد. در هنگام خرید قارچ دقت كنید كه بافت آن سفت و محكم، رنگ آن یكنواخت و بدون لكه و سطح كلاهك لیز و چسبناك نباشد. اگر تیغه های زیر كلاهك از یكدیگر فاصله داشته و باز باشد، نشانه كهنگی قارچ است.

    ویتامین | نگهداری | یخچال | حرارت | نگه داری مواد غذایی

    *از خرید قارچ های عوض کردن رنگ داده، صدمه دیده، ترک دار و دارای لکه خودداری کنید.

    *پس از خرید، قارچ ها را از بسته بندی خارج کنید. آیا که قارچ ها درون بسته بندی آب جذب می کند و روند فاسد شدن آنها تسریع می شود. قارچ ها را از بسته بندی خارج و روی آن را با یك حوله یا دستمال كاغذی بپوشانید و درون یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید قارچ تركیبی یكپارچه است و اگر پایه آن كنده یا جدا شود سریع خراب خواهد شد. در اثر خیس كردن قارچ هم، ویتامین های محلول در آب آن خارج و بی ارزش خواهد شد.

    *قارچ را حداکثر ۴ روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.

    نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    *تا زمانی که قصد مصرف یا پختن قارچ ها را ندارید از شستن آنها خودداری کنید.

    كبابی كردن، عالی ترین روش پخت

    آب پز كردن باعث از بین رفتن ویتامین های گروه B و C قارچ می شود. پخت طولانی هم بر تراكم و سفتی بافت قارچ می افزاید و سرخ كردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پركالری می كند. كبابی كردن عالی ترین نحوه تهیه قارچ است.

    ویتامین | نگهداری | یخچال | حرارت | نگه داری مواد غذایی

    در هنگام كبابی كردن، قارچ را در مجاورت حرارت خیلی شدید قرار ندهید. قارچ را در فاصله ده سانتیمتری آتش نگه دارید و هر طرف را به مدت كوتاهی گرما دهید. شعله مستقیم گاز خانگی یا زغال باربیكیو می تواند محصول را سمی كرده و از ارزش تغذیه ای آن بكاهد.

    منبع : khorasannews.com/asriran.com

    نکاتی جهت خرید و نگهداری از قارچ

    واژه های کلیدی: ویتامین | نگهداری | یخچال | حرارت | نگه داری مواد غذایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب لاتین
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک