نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکته های ظریف آشپزی

    نکته های ظریف آشپزی

    مخلوط کن | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | لیوان | بستنی | آشپزی | حبوبات

    نکته های ظریف آشپزی

    نکته های ظریف آشپزی

    عبارات مهم : مخلوط کن – ماکارونی

    یک لیوان برنج پخته را با گوشت و پیاز رنده شده است مخلوط کنید یک شامی خوشمزه تهیه کنید

    نکته های ظریف آشپزی

    برای ساختن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

    یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد شده است اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از اینکه بستنی را اضافه کنید داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث می شود ژله بستنی اتان دورنگ شود.

    مخلوط کن | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | لیوان | بستنی | آشپزی | حبوبات

    استفاده از برنج در شامی

    اگر یک لیوان برنج پخته دارید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده است مخلوط کنید یک شامی خوشمزه خواهید داشت. مواد را با ادویه و سبزی های معطر مخلوط کنید و سرخ کنید.

    برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟

    اگر ته چین شما شل می شود حتما نسبت مواد مهم که برنج و مرغ و ماست است زیاد از تخم مرغ شماست یا اینکه وقت پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.

    نکته های ظریف آشپزی

    پختن حبوبات

    هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

    آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم؟

    مخلوط کن | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | لیوان | بستنی | آشپزی | حبوبات

    پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودرجوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذاخوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.

    اندازه گیری مایعات

    برای اندازه گیری مایعات خیلی راحت قاشق مورد نظر را گزینش و پر کنید. جهت مواد چسبناک مثل عسل، کارامل و … قاشق های اندازه گیری را کمی چرب کنید و بعد اندازه گیری کنید.

    نکته های ظریف آشپزی

    روش جدا کردن دانه لیموترش

    قبل از برش دادن لیمو ترش، آن را روی یک سطح صاف و سخت بگذارید، با کف دستتان به آن کمی فشار بدهید. بعد از برش دادن، دانه های آن به آسانی جدا می شوند!

    کاربرد آب برنج

    وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد جهت فرزند ها خیلی بافایده است.

    سرخ کردن پیاز

    برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید.

    آب لیمو + ماکارونی

    خیلی ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کم کردن می دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | لیوان | بستنی | آشپزی | حبوبات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب اورجینال