امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    فراورده های گوشتی | برنامه غذایی | کارخانه | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | سوسیس

    نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    عبارات مهم : فراورده های گوشتی – برنامه غذایی

    سوسیس ها را زیاد از ۳۶ ساعت در یخچال نگهداری نکنید

    نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    سوسیس از فراورده های گوشتی است که به علت مواد موجود در آن بهتر است آن را زیاد از دو یا سه هفته نگهداری نکنید. قبل از اینکه به شیوه درست نگهداری سوسیس بپردازیم بهتر است نکاتی را راجع به خرید آن بدانید در وقت خرید حتما به سالم بودن بسته بندی آن دقت کنید تا لایه پلاستیکی روی آن پاره نشده باشد و از خرید محصولاتی که بسته بندیشان آسیب دیده است بپرهیزید. قبل از خرید حتما تاریخ تولید محصولات را بررسی کنید.

    روی این فرآورده های گوشتی فرایندهایی صورت می گیرد که وقت دوام آن را بالا می برد با این حال بهتر است که در هر بار خرید فقط به میزان مصرف همان وعده خود خرید کنید و آن را به صورت طولانی در فریزر نگهداری نکنید.

    فراورده های گوشتی | برنامه غذایی | کارخانه | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | سوسیس

    مسئله مهم دیگری که وجود دارد این است که بهتر است سوسیس هایی را خریداری کنید که به وسیله کارخانه های معتبر تولید شده است اند و دارای مهر استاندارد هستند لیکن این کارخانه ها تحت نظارت بیشتری هستند و عموما محصولات آن ها دارای ایمنی بیشتری است.

    رنگ سوسیس ملاک درست و معتبری از سالم بودن آن نیست بلکه بااهمیت ترین مسئله جهت تشخیص سوسیس سالم بسته بندی سالم و مناسب آن و نداشتن بوی زشت و رنگ غیر طبیعی عالی ترین سوسیس است.

    نکاتی راجع به پخت و نگهداری سوسیس

    سوسیس ها را زیاد از ۳۶ ساعت در یخچال نگهداری نکنید و جهت نگهداری سوسیس ها به مدت طولانی تر آن ها را به فریزر انتقال دهید و آن را منجمد کنید.

    نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    هر چقدر درصد گوشت موجود در این فرآورده ها زیاد باشد مرغوبیت آن نیز بالاتر است و هنگام پخته شدن کم کردن حجم نمی دهند. هرچه میزان گوشت استفاده شده است در آن ها کمتر باشد چروکیده شدن و کم کردن حجم بیشتری بعد از چخته شدن رخ می دهد. دقت کنید که سوسیسی که تهیه می کنید دارای لکه های تیره و سبز رنگ نباشد.

    محققان و متخصصان غذایی معتقدند جهت جلوگیری از مسمومیت های غذایی به خصوص در فصل تابستان و وجود باکتری هایی نظیر سالمونلا پخت سوسیس در ۶ دقیقه کامل نمی شود و باید به مدت ۱۲ دقیقه روی خرارت باشد بنابراین بهتر است قبل از سرخ شدن آن ها را آب پز کنید و سپس سرخ نمایید.

    فراورده های گوشتی | برنامه غذایی | کارخانه | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | سوسیس

    اما حتی با این روش تهیه نیز مصرف سوسیس به عنوان یک برنامه غذایی مداوم به هیچ عنوان توصیه نمی شود، ولی می توان هفته ای یک بار از آن به عنوان یک غذای حاضری استفاده کرد و بهتر است در کنار آن از سبزیجات خامی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند در کنار آن ها استفاده کنید که تا حدی از مضرات آن بکاهد.

    منبع : kalleh.com

    نکته هایی راجع به نگهداری از سوسیس

    واژه های کلیدی: فراورده های گوشتی | برنامه غذایی | کارخانه | استفاده | نگهداری | یخچال | فریزر | سوسیس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال