آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » دانستنی هایی راجع به استیک

    دانستنی هایی راجع به استیک

    دانستنی ها | استفاده | استیک | آمادگی | نکات مهم آشپزی

    دانستنی هایی راجع به استیک

    دانستنی هایی راجع به استیک

    عبارات مهم : دانستنی ها – استفاده

    درباره استیک و انواع آن زیاد بدانیم

    دانستنی هایی راجع به استیک

    خیلی از ما عاشق گوشت قرمز هستیم و فکر می کنیم اگر یک روز گوشت نخوریم انگار آن روز غذا نخورده ایم. شاید چنین تصوری نادرست باشد ولی لذت خوردن گوشت را نمی توان انکار کرد. یکی از عالی ترین راه ها جهت لذت بردن از گوشت قرمز، طبخ و خوردن استیک هست. حالا تصور کنید جهت صرف استیک به رستوران رفته اید و می خواهید یکی از استیک های منو را گزینش کنید؛ ریب آی یا تی بُن؟ جهت این که با تفاوت های اسامی و روش های طبخ آن ها آشنا شوید خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.

    ریب آی (Rib-eye Steak)

    ریب آی یک استیک قدیمی و کلاسیک است که از دنده گاو گرفته می شود، طعم لذیذی دارد و بسیار نرم هست. همانطور که حدس می زنید علت این نرمی و خوشمزگی وجود ذخایر چربی در این قسمت از گوشت هست، به همین علت می توان آن را روی باربکیو هم کباب کرد. عالی ترین مقدار پختگی جهت این استیک بین آب دار-متوسط و میانگین هست. هنگام طبخ استیک ریب آی دقت داشته باشید که عالی ترین روش، پختن گوشت به همراه استخوان آن هست. گوشت را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کمی زیاد از قسمت های دیگر بپزد.

    دانستنی ها | استفاده | استیک | آمادگی | نکات مهم آشپزی

    سیرلوین (Sirloin Steak)

    این برش از گوشت طرفداران زیادی دارد و از بالای بخش میانی جسم گاو گرفته می شود. این قسمت مشمول بر شانه نمی شود و بسیار نرم و آغشته به چربی هست. قبل از طبخ باید با دقت تمام قسمت های غضروفی را از گوشت جدا کنید.

    فیله (Fillet Steak)

    این استیک کم چرب ترین و تردترین نوع آن هست. از گوشت فیله معمولا جهت ساختن غذاهایی مثل استرگانف استفاده می شود. همچنین می توان با پهن و صاف کردن آن ساندویچ استیک درست کرد. گوشت انتهای کپل معمولا در تهیه شاتوبریان استفاده می شود، در حالی که برش فیله میانی بخش مهم فیله و اغلب گران ترین قسمت گوشت هست. با چند ضربه دست به گوشت، رطوبت اضافی آن را بگیرید. جهت پختن گوشت از بیشترین دما استفاده کنید. مراقب گوشت هایی که غشای آبی رنگ دارند و اصطلاحا به آن ها پوست نقره ای می گویند باشید آیا که این قسمت باید از گوشت جدا شود؛ درغیر این صورت هنگام پخت، گوشت جمع شده است و استیک شما سفت می شود.

    دانستنی هایی راجع به استیک

    استیک فیله کم چرب ترین و تردترین نوع استیک است

    تی بُن (T-bone Steak)

    دانستنی ها | استفاده | استیک | آمادگی | نکات مهم آشپزی

    یک تکه گوشت قرمز بزرگ که یک سمت آن راسته و سمت دیگر آن فیله هست، بنابراین می توان گفت ترکیب خوبی از هردوی آن ها هست. مقدار پخت این دو بخش از هم تفاوت دارد بنابراین هنگام پخت باید خوب مراقب استیک باشید.

    فلت آیرن (Flat Iron Steak)

    این استیک یک برش خوب و باارزش از گوشت شانه گاو است و این روز ها در انگلستان بسیار طرفدار دارد. گوشتی ترد و خوش عطر که به خوبی در سس خوابانده می شود و بهتری مقدار طبخ آن آب دار یا آب دار-متوسط هست.

    دانستنی هایی راجع به استیک

    این گوشت را حتما باید روی یک سطح بسیار داغ طبخ دهید. قبل از سرو استیک روی آن یک تکه کره بگذارید، سپس بدون فشار با فویل بپوشانید و اجازه دهید ۳ دقیقه بماند تا کره روی گوشت آب شود.

    درجه آمادگی استیک Steak Degrees Of Doneness

    معمولا هنگام سفارش این غذا در رستوران، از شما در مورد مقدار پختگی و خامی یا به اصطلاح درجه آمادگی آن پرسش می شود. پختگی گوشت بسته به سلیقه شما به پنج سطح دسته بندی می شود :

    ۱- آب دار Rare

    ۲- آب دار – میانگین Rare-Medium

    ۳- میانگین Medium

    ۴- میانگین – مغز پخت Medium-Well

    ۵- کاملا مغز پخت

    آشنایی با انواع درجه آمادگی استیک

    منبع : kalleh.com

    واژه های کلیدی: دانستنی ها | استفاده | استیک | آمادگی | نکات مهم آشپزی

    دانستنی هایی راجع به استیک

    دانستنی هایی راجع به استیک

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب خارجی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب خارجی pdf