کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » گالری عکس » عکس های ترول و خنده دار » عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    ترک اعتیاد | عوارض مصرف | استفاده | احساسات | قانونی | اعتیاد | استفاده | احساسات | احساس

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف + عوارض مصرف 

    ماری جوانا را همه ی می شناسند، البته با نام گل هم آشنا میشود، ولی ال اس دس « LSD » یا « اسید » کمی گمنام تر از ماری جوانا هست، این ماده به مراتب خطرناک تر از ماری جوانا هست، توهمامت و عوارض به شدت شدید تری دارد.

     دکتر بهنام شریعتی، استادیار روان دکتری دانشگاه علوم دکتری ایران: حرف هاي عجیب وغریب مي زند! مي گوید دیوار ضربان دارد، دارد تکان مي خورد دارد زمين لرزه مي آید!» ولی همه ی جا امن و امان است و هیچ حرکتی نیست!

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    زیر لب مي گوید از هجوم رنگ و صدا… کلافه شده است و چشمهایش را مي بندد ولی بازهم آرام ندارد، مدام از نورها و رنگ هاي درخشانی مي گوید کــه جلوی چشمش رژه مي روند… اصلا نمي دانم چه مرگش شده

    جیب هایش را مي گردم تا ببینم چیزی دستگیرم مي شود یا نه. فقط چند کاغذ مربعی کوچک کــه پشتشان طرح هاي متفاوت کارتونی است پیدا مي کنم… این کاغذ ها مخدر اند و «اسید» اسم خیابانی اش است و همان ال اس دی مشهور است.

    ترک اعتیاد | عوارض مصرف | استفاده | احساسات | قانونی | اعتیاد | استفاده | احساسات | احساس

    یک قارچ توهم زا

    جزو مواد توهم زا دسته بندی مي شود و ماده اي نیمه صناعی «نیمه مصنوعی» هست. در حقیقت ماده است کــه از نوعی قارچ موسوم به ارگوت گرفته مي شود و تحت عملیات شیميایی خاص، به صورت ال اس دی در مي آید.

    این ماده را حدود ۷۰ سال پیش جهت نخستین بار یک شیميدان به نام آلبرت هافمن، بعنوان دارو تولید کرد. البته او این ماده را روی خودش امتحان کرد و متوجه شد که این ماده نه تنها هیچ نوع اثر درمانی اي ندارد کــه آثار منفی زیادی دارد.

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    گزارشی کــه از آقای هافمن جایگزین مانده، یکی از کامل ترین گزارش ها در مورد آثار ال اس دی بر مصرف کننده هست. مصرف این ماده تا مدت ها از‌بین‌برده‌شده و مسکوت باقی ماند تا اینکــه هیپی ها در ایالات امریکا شروع به مصرف ال اس دی کردند و به این ترتیب سوءمصرف آن ميان گروه هاي خاص مرسوم شد. ولی در این جا باید به یک توصیه توجه کرد؛ اینکــه مواد توهم زا به دو گروه صناعی و طبیعی تقسیم مي شوند.

    بعضی ها شاید فکر کنند توهم زاهای طبیعی خطری ندارند چون گیاهی و طبیعی هستند ولی این افراد نباید فراموش کنند کــه مخدر تریاک هم گیاهی است و آیا مي توان منکر مضرات بی شمار آن شد؟ یکی از نمونه هاي کاملا صناعی ال اس دی همان «قرص اکس» هست. ولی ال اس دی نیمه صناعی هست؛ یعنی از قارچ ارگوت گرفته مي شود و تحت تاثیر عملیات شیميایی و ترکیب با چند ماده دیگر، به صورت ژلاتین، قرص یا لایه اي روی کاغذ در مي آید.

    ترک اعتیاد | عوارض مصرف | استفاده | احساسات | قانونی | اعتیاد | استفاده | احساسات | احساس

    به این ترتیب که لایه اي از ال اس دی را روی کاغذهای مخصوصی خشک و به مربع هاي کوچکی تقسیم مي کنند کــه هرکدام از این مربع ها یک واحد ال اس دی محسوب مي شوند. ال اس دی اغلب به صورت خوراکی با آب یا الکل مصرف مي شود و گاهی زیر زبان قرار مي گیرد تا در دهان حل و جذب بدن شود.

    صداهای دیدنی، رنگ هاي شنیدنی

    از عمده عوارض ال اس دی را مي توان به دو گروه جسمانی و روانی تقسیم کرد. از جمله ي آثار جسمانی آن هم مي توان به زیاد کردن یا کم کردن دما بدن، زیاد کردن ضربان قلب و تپش قلب، گشادشدن مردمک هاي چشم و تاثیراتی که بر سیستم خودکار بدن دارد، اشاره کرد ولی طبق معمول این تاثیرات آن قدر شدید نیست که کشنده باشد مگر با مصرف دوزهای بالا. همچنین هم لرز، احساس گیجی و ضعف، کرختی، اختلال تعادل و سوزن سوزن شدن پوست از دیگر عوارض مصرف ال اس دی است.

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    از آنجا کــه ال اس دی به یک ماده توهم زا شهرت دارد، بیشترین تاثیر روانی آن بر ادراک انسان است و باعث توهم مي شود. «توهم» یعنی انسان صدایی کــه وجود ندارد را مي شنود یا چیزی کــه وجود ندارد را مي بیند ولی ال اس دی توهمات خاصی به فرد مي دهد مثلاً فردی کــه این ماده را مصرف کرده، دیوار را نبض دار مي بیند. و تجربه هایي تحت عنوان «حس آميزی» جهت مصرف کنند ال اس دی رخ مي دهد.

    یعنی به نوعی احساسش باهم درآميخته مي شود ودر نتیجه آن فرد رنگ ها را مي شنود و صداها را مي بیند! از آنجا کــه این ماده زیاد به صورت گروهی  در گروه هاي مذهبی عرفانی یا هنری عجیب وغریب کــه غیرمجاز هم هستند مصرف مي شود باعث تجربه حس آميزی در مصرف کنندگان مي شود.و اینکـه افراد ممکن است چنین حالاتی را حتی به عرفان و معنویات هم ربط بدهند کـه مسلما این طور نیست و تنها حس عرفان و معنویت کاذب است!

    امروز چند شنبه است؟

    مصرف مخدر ال اس دی احساس گذر وقت را عوض کردن مي دهد؛ فرد ممکن است وقت متوقف شده است یا گذر وقت جهت تند و یا کند مي شود و مثل افراد عادی کــه متوجه گذر یک ساعت و یک روز و یک هفته مي شوند، گذر وقت را تندتر یا کندتر درک مي کند. همچنین با مصرف ال اس دی ممکن است فرد احساس کند کــه فشار اطرافش زیاد شده است و به او فشار وارد مي شود یا حس کند در آسمان معلق شده است ودر واقع نوعی احساس غوطه وری در محیط را تجربه مي کند.

    از طرفی ممکن است مرز بین جسم خود و دنیا اطرافش برایش از بین برود، یعنی فکر مي کند در دنیا آميخته شده است و به همين علت دچار احساس کاذب عرفان مي شود، تصور مي کند احساس کشف و شهود به او دست داده و…

    همين عنوان است کــه تعداد زیادی از گروه هاي مثلاً معنوی، مصرف این ماده را بین طرفدارانشان توصیه مي کنند تا بخود مقبولیت ببخشد. این احساسات در یکی- دوساعت اول زیاد است و به تریپ/ سفر «Trip» مشهور است.

    این سفر هم مي تواند جهت فرد خوشایند باشد «Good Trip» و منجر به ادامه مصرفش شود و هم ممکن است تلخ باشد «Bad Trip» و به یک تجربه بد جهت مصرف کننده تبدیل شود. از آنجایی کــه با مصرف ال اس دی فرد دچار تفاوت در احساساتش مي شود، ممکن است حس بدی پیدا کند و دچار نگرانی، بی قراری و پرخاشگری خیلی شدید شود و همين پرخاشگری مي تواند باعث شود فرد به دیگران آسیب برساند.

    اثار مصرف ال اس دی طبق معمول از یک ساعت بعد از مصرف شروع مي شود و مصرف کننده تا ۵ ساعت بعد ازآن اوج تاثیر مصرف این ماده را تجربه مي کند؛ البته این آثار تا ۱۲ ساعت هم باقی مي ماند. اضطراب، وحشت از دیوانگی، بدبینی، اختلال قضاوت «فرد متوجه خوب و بدبودن کارها و نیز نتیجه ارزش نمي شود» و حتی خودآزاری از آثار این ماده هست. حتی گزارش شده است افراد بعد از مصرف ال اس دی ممکن است جزئی ازبدن خودرا قطع کنند یا دست به خودکشی بزنند!

    بیشتر این تاثیراتی کــه گفته شد، عوارض کوتاه مدت مصرف ال اس دی هستند ولی ۲ تاثیر بسیار مهم درازمدت دارد کــه باید به آن توجه کرد:

    ۱- تجربه طولانی مدت توهم ها

    یعنی فرد ممکن است تا ۲ سال بعد از مصرف هم توهم داشته باشد و مسلما اینکــه نتواند واقعیت و توهم را از هم تشخیص دهد، آزاردهنده خواهدبود.

    ۲- فلش بک

    بازگشت به لحظه مصرف ماده بدون مصرف آن؛ یعنی فرد بعد از ۳ ماهه کــه از مصرفش گذشته، بدون مصرف ال اس دی ناگهان دچار حال و هوای وقت مصرف مي شود و این حال و هوا طبق معمول همان Bad Trip است کــه قبلا وی را اذیت کرده و حالا باز باعث آزارش مي شود.

    اسید هم اعتیادآور است

    از آنجا کــه مصرف این ماده زیاد در محافل صورت مي گیرد، طبق معمول فرد در مهمانی استفاده مي کند مصرف بعدی اش، در مهمانی یا محفل بعدی انجام مي شود.البته این عنوان به این معنی نیست کــه ال اس دی اعتیادآور نیست و مصرف کننده هميشه مي تواند مقدار مصرفش را نظارت کند و… مصرف مداوم این ماده هم مثل تمام مواد دیگر، مي تواند باعث ایجاد تحمل در بدن شود.

    و فرد جهت تجربه احساس اولیه وادار به تکرار مصرف و زیاد کردن دوز شود و به این ترتیب به ال اس دی معتاد مي شود. به گزارش پارس ناز همانطور کــه گزارش هایي مبنی بر مصرف روزانه هم وجوددارد ولی روش غالب مصرفش در دورهمي هاست؛ یعنی هر جمعی کــه بخواهند احساس اتحاد و Unity رابه صورت کاذب ایجاد کنند، ممکن است از ال اس دی یا مشتقات آن مثل مسکالین، پسیلوسیپین، ایبوگاین، آیاهوآسکا و… استفاده کنند.

    مشتقات ال اس دی در شیوه ساخت، مدت و قدرت اثرگذاری متفاوت هستند ولی ماهیت همه ی آنها یکی هست. هنگامی که ال اس دی آثار بدی بر فرد مي گذارد، مي توان با مراجعه به اورژانس و تجویز آرام بخش هاي خاص یا آرام کردن محیط به التیام حال مصرف کننده کمک کرد. جهت ترک درازمدت ال اس دی داروی خاصی وجود ندارد و زیاد با کمک روان درمانی، زیاد کردن انگیزه، کمک خانواده و… قابل ترک است.

    فرد باید خودش به اینکار میل به داشته باشد و با کمک خانواده و اطرافیان و انگیزه گرفتن از پزشکان ممکن خواهدبود. ترک این ماده علائم جسمانی حادی ندارد ولی از لحاظ روانی و ذهنی، از آنجا کــه آثار مصرف ال اس دی هیچ حساب و کتابی ندارد و هميشه یکسان نیست، اصلا معلوم نیست چه حس و حالی به فرد دست مي دهد؛ امکان دارد یک بار خوب، یکبار بد، دفعه بعد خیلی خوب و دفعه بعد ازآن بسیار بد باشد!

    بنابر این احتمال مصرفش در درازمدت کمتر و ترکش ساده تر بنظر مي رسد ولی مسئله اینجاست کــه بعضی ها بنا به دلایل شخصیتی و خاص، دنبال نوعی اعتیاد هستند و به اصطلاح Addictive Behaivior «رفتار اعتیادگونه» دارند، بنابر این ممکن است این ماده را ترک کنند و سراغ ماده دیگری بروند یا همين ماده را همراه مواد دیگر مصرف کنند.

    بنابر این افراد معتاد حتماً بهتر است زیر نظر متخصصان حوزه روان باشند تا مسئله اعتیادشان به صورت ریشه اي حل و فصل شود. ترک خود ماده کار مشکل نیست ولی در ادامه باید مواظب جوانب ترکش باشند. مطالبی کــه دراین مطلب جهت شما گفته شد فقط گوشه اي از عوارض جسمي و معنوی ماده مخدر ال اس دی بودو مصرف این ماده حقیقتا آثار و پرسشها بسیار بیشتری را جهت مصرف کننده به ارمغان ميآورد.

    و حالا: گل گیاه مخدری که به شدت اعتیادآور است

    اینروزها جوانان « به خصوص دانشجویان ارجمند» رو به استفاده از گل آورده اند، گیاهی که به شدت اعتیادآور و مخدر است ولی گویا کسی گوشش به این حرف ها بدهکار نیست و آنرا مصرف می کند. اینروزها تشخیص جوان هایي که سیگار یا گل میکشند، خیلی سخت هست. گل و سیگار تقریباً روکش هاي شبیه به هم دارند و جوانان حتی در ملاء عام هم میتوانند آنرا مصرف کنند.

    به اضافه این که بعضی اعتقاد دارند که گل جزء مواد مخدر اعتیادآور نیست و به اسانی هم قابل درک است ولی آیا این ها درست هستند؟ دکتر ابهریان که فارغ التحصیل مقطع دکترای تخصصی علوم اعصاب شناختی و دکترای حرفه اي دکتری است و تخصصش را در زمینه علوم اعصاب شناختی و به خاص اعتیاد، ولع مصرف و دیگر جنبه هاي عصبی- شناختی سوءمصرف مواد، گرفته، قرار است پاسخ همه ی این سوالات را بدهد.

    عکس ماده مخدر گل

    آیا گل جزء مواد مخدر حساب می شود؟

    نه، اگر مواد مخدر رابه چند دسته تقسیم کنیم، یک دسته از انها مواد مخدر هستند که مشمول بر تریاک، کراک، هرویین، مورفین و کدویین هستند. یک دسته داروهای محرک هستند، مثل کوکایین، آمفتامین و متامفتامین. یک دسته از داروها، داروهای توهم زا هستند مثل «ال اس دی» و یک دسته هم دسته کانابینوییدها یا دسته تی اچ سی و دسته حشیش هستند.

    این دسته را قبلا جزء دسته توهم زا حساب می کردند، چون مصرف این مواد ایجاد توهم میکند ولی بعداً به خاطر تفاوتی که با بقیه اعضای آن گروه داشت بعنوان گروه مجزایی درنظر گرفته شد.سایت پارس ناز ، مصرف متفاوت مواد، چه محرک و چه مخدر، کم کردن اشتها ایجاد میکند. این گروه تنها گروهی است که اشتهای هر شخصی که ازآن استفاده میکند، زیاد می شود. از طرف دیگر، وابستگی به انواع مواد هم جسمی است و هم روانی.

    اما این گروه وابستگی عمدتا روانی دارد؛ البته وابستگی جسمی هم دارد. وابستگی جسمی آن بسته به دوز و مقدار مصرف متفاوت هست. وابستگی به تعداد زیادی از مواد دیگر، به میزان مصرف و دُزشان بستگی ندارد ولی این ها در دُزهای بالا ایجاد وابستگی جسمی می کنند؛ مثلاً حشیش که از روغن گیاه آماده میشود، غلظت بیشتری دارد و وابستگی زیادی ایجاد میکند.

    موارد خیابانی آن مثل گل که خلوص بالاتری دارد ودر آن تی اچ سی بیشتری دیده میشود، وابستگی بیشتری دارد. اخیرا انواع مصنوعی این ماده هم ساخته شده است است که آن رابه اسم «بنزای» می شناسند. بنزای اعتیاد شدید جسمی و روانی ایجاد می کند.

    گل به صورت سیگاری مصرف میشود

    نکته اي که راجع به گل اهمیت دارد این است که تولیدکننده هاي این کالا ادعا میکنند اعتیادآور نیست. انها ادعا میکنند جهت گیاه شاهدانه موسیقی گذاشته ایم، نوازشش کرده ایم و تحت شرایط خاصی پرورش داده ایم ولی انچه در واقعیت اتفاق میوفتد، چیز دیگری هست. انها درواقع به گل موادی را اضافه می کنند از جمله آمفتامین و متامفتامین.

    تاثیر استفاده از گل در بدن مصرف کننده چیست؟

    گل توهم زاست. باعث میشود که مصرف کننده، نتواند فاصله و مسافت ها را شناسایی کند. این ماده روی حافظه تاثیر دارد. حافظه را شدیدا تخریب میکند. بیشترین علت جهت استفاده، خاصیت توهم زایی هست. از این گیاه در وقت حسن صباح در وقت اسماعیلیه هم استفاده می شده است هست. یک روایت این است که به این علت حشاشیون رابه این اسم می شناختند، چون از این ماده استفاده می کرده اند.

    هر چند که روایت هاي دیگری هم وجوددارد. در روایت هایي ادعا می شود که انها در کار خرید و فروش دارو بوده اند. توصیه مشخص این است که فداییان حسن صباح ماده را استفاده میکردند و هر کاری که می خواسته انجام می داده اند. به احتمال زیاد آنها از این ماده استفاده می کرده اند و آنها دچار توهم می شده است اند.

    گیاه مخدر گل 

    در کشور عزیزمان ایران گل چقدر مورد استقبال جوانان قرار گرفته است؟

    در همه ی جای دنیا از جمله کشور عزیزمان ایران بعد از مصرف مثل سیگار، نیکوتین، قلیان، پیپ و سیگار برقی، شایع‍ ترین ماده اي که مورد مصرف قرار میگیرد، دسته کانابینوییدها، دسته حشیش، دسته گل و مشتقات آن است که زیاد در جوانان و نوجوان ها دیده میشود. درواقع استفاده از این مواد، دروازه اي جهت ورود به دنیای اعتیاد است.

    بعضی از مصرف کننده ها ترک می کنند و بعضی هم که درصد زیادی هستند، بسته به مشکلاتی که در همه ی جوامع از جمله جامعه ما وجوددارد، به سوی مصرف مواد دیگر میروند. شما کسی را نمی بینید که به این ماده اعتیاد پیدا کند و تا آخر عمرش هم همین ماده را مصرف کند. افراد بعد از مدتی به مواد مخدر یا مواد محرک یا ترکیبی از این دو، گرایش پیدا می کنند. بنابر این ما استفاده از گل را دروازه اي جهت ورود به اعتیاد می شناسیم.

    متوسط سنی که جوانان به سمت استفاده از گل میروند چقدر است؟

    تقریباً از همان سنین شروع نوجوانی است.

    گل را میشود ترک کرد؟

    بله، هر چیزی قابل ترک است و ما نمیتوانیم بگوییم که قابل ترک نیست. اگر اوایل مصرف باشد، دُز استفاده کم باشد، هنوز در فاز وابستگی روانی باشد و وابستگی جسمی به وجود نیامده باشد، ساده تر میتوان آنرا ترک کرد. هر چیزی یک تاوانی دارد. هنگامی که که کسی به خاطر لذت یا هر نشانه دیگری، مثل کنجکاوی، به سمت این مواد میرود، باید تاوانش را هم بعد بدهد.

    مضرات بعد از ترک آن چیست؟

    مهم ترین اتفاقی که میوفتد، مسئله اضطراب هست. اضطراب بسیار شدیدی به سراغ آنها می آید. درواقع اگر ما بخواهیم عوارض مصرف این دسته از مواد را درنظر بگیریم، مصرف این گروه دو دسته عوارض دارد. بعضی ازآن عوارض کوتاه مدت است و بعضی عوارض بلندمدت.

    عوارض کوتاه مدت مثل اختلال در بینایی، شنوایی، اختلال در درک وقت و مکان، اختلال خواب، اختلال تعادل و اختلال در مهارت هاي حرکتی و مهمترین اختلالات آن هم اختلالات شناختی هست. افرادی که این مواد را مصرف میکنند، دچار نقص توجه و تمرکز میشوند و حافظه یادگیری و تحلیل مغزشان هم دچار اختلالات شدیدی میشود که بلافاصله بعد از مصرف انها را میبینیم.

    اضطراب شدید، هذیان، بدبینی و جنون و حتی از بین رفتن آتروفی بافت مغز از عوارض بلندمدت آن هست. استعداد تشنج در کسانی که طولانی مدت از این گروه مواد استفاده می کنند، بالاتر است و تشنج زیاد به سراغشان می آید. تغییرات هورمونی در انها ایجاد می شود و جهت مصرف دیگر مواد روانگردان و از جمله مواد مخدر و محرک، استعداد بالایی پیدا می کنند.

    شما راجع به اعتیاد معنوی و جسمی صحبت کردید، تفاوت این دو باهم در چیست؟

    ما عموما اعتیاد جسمی و معنوی رابا هم داریم. عملا ما هیچگاه تنها وابستگی روانی نداریم. هنگامی که وابستگی روانی هست، قطع کردن آن ماده، علائم جسمی و محرومیت را ایجاد نمی کند. اگر یک نفر از ماده مخدری استفاده کند، قطع مصرف باعث می شود بیرون روی پیدا کند، بدن درد، دل درد و بعضی تغییرات جسمی را درونی دارد که به این علائم محرومیت می گویند. هنگامی که می گوییم ماده اي وابستگی جسمی دارد، قطع آن با علائم محرومیت جسمی همراه است.

    ولی هنگامی که از اعتیاد روانی حرف میزنیم، قطع آن با این عوارض همراه نیست. منتها علائم روانی دارد و فرد احساس کمبود می کند، مضطرب و پرخاشگر می شود. اگر قطع یک ماده اي باعث عوض کردن رفتاری شود، وابستگی روانی دارد. بعضی از مواد مثل نیکوتین، حوزه گروه حشیش و گل هم وابستگی جسمی ایجاد نمی کنند ولی آنچه تجربه ما از افرادی که به این مواد اعتیاد دارند نشان داده، این است که علی رغم تصور عمومی، این دسته از مواد علاوه بر وابستگی روحی، وابستگی جسمی هم ایجاد می کنند.

    چرا این قدر جوان ها ساده گل را استفاده می کنند، در همه ی جای دنیا این قدر در معرض است؟

    در همه ی جای دنیا این گروه مواد در معرض جوان هاست. حتی بعضی از کشورها و حتی بعضی از ایالات هاي کشور آمریکا مصرف این دسته از مواد را قانونی اعلام کردند و تحت شرایط خاصی میتوانند از گل و ماری جوانا استفاده کنند. این قانونی کردن به معنی ترویج، تجویز و مجاز دانستن نیست. با در نظرگرفتن این که گفتیم، مصرف اینها دروازه هست، بعضی از آنها باور دارند که میتوانند با قانونی کردن، بازرسی بیشتری داشته باشند.

    وقتی ما از مواد صحبت میکنیم، دو بعد دارد؛ یکی عوارض آن و دیگری ارتباط با قاچاقچی که خود آن معضلاتی را ایجاد میکند. باور آن کشورهایی که مواد را قانونی اعلام کرده اند، این است که ما این جا دست قاچاقچی و واسطه را کوتاه کرده ایم. از طرف دیگری آمار و اطلاعات مصرف کننده ها را داریم.

    مداخلات، دارویی، فرهنگی و روان شناسی خاصی را انجام می دهیم ولی چیزی که تجربه نشان داده و حتی خیلی ازآن کشورها هم به این نتیجه رسیده اند این است که قانونی کردن هیچ مشکلی را حل نمی کند. چه قانونی کردن در رابطه با حشیش باشد- بحثی که در حد گفتگو در جامعه ما هم مطرح شده- و چه اصطلاحا افراد رابه صورت بازرسی شده، درنظر بگیرند.

    در دهه ۵۰ در کشور عزیزمان ایران این تجربه بعنوان یکی از راهکارهای درمانی توزیع مواد، وجوددارد. تجربه نشان داد که این خود یکی از راه هاي نشر و توسعه آن هست. از طرف دیگر، قبح مصرف مواد در جامعه می ریزد. در مجموع قانونی سازی یا آزاد کردن مواد ولو گروه گل به هیچ وجه نمی تواند کمکی به کم کردن مسئله سوءمصرف و عوارضی که ممکن است ایجاد کند، داشته باشد.

    ترامادول یکی دیگر از مواردی است که استفاده از آن خطرناک است

    هر ورقه قرص ترامادول سه هزار تومان در داروخانه ها و عطاری ها به فروش می رسد. ضعف، سرگیجه، خواب آلودگی، سردرد، عصبی شدن، لرزش غیر قابل بازرسی بعضی از اعضای بدن، سفت شدن و گرفتگی عضلات، تغییرات خلقی، سوزش سر دل و سوءهاضمه، تهوع، استفراغ، اسهال و یبوست، از دست دادن اشتها، تعریق زیاد، خشکی دهان، تشنج، تب، بثورات جلدی، تاول هاي پوستی.

    مشکل در بلع و تنفس، تورم زبان، پلک ها، صورت، لب ها، دستها، مچ پا، پاها، خشونت و گرفتگی صدا. هذیان، توهم، بی قراری، تندشدن ضربان قلب، از دست دادن هشیاری و تعادل بدن، اغما ودر نهایت مرگ، از عوارض استفاده از ترامادول هست. با همه ی این ها خیلی ها اعتقاد دارند که ترامادول اعتیادآور نیست و حتی بعضی ها جهت ترک اعتیاد ازآن استفاده می کنند.

    چرا تب مصرف ترامادول بالا است؟

    ترامادول یکی از دسته هاي مواد مخدر است که اصطلاحا به آن آگونیست نسبی می گویند. کسانی که این دارو را استفاده می کنند، بیشترشان دچار حملات تشنجی می شوند، البته گروه حشیشی و بقیه مواد هم میتوانند آستانه تشنج را پایین بیاورند ولی این مسئله راجع به ترامادول زیاد دیده می شود. یکی از مشکلاتی که ترامادول دارد این است که به صورت مجاز ودر داروخانه ها به فروش می رسد.

    حالا چه به صورت خوراکی و چه به صورت تزریقی، البته ما نمی گوییم که تجویز نشود، ما میگوییم که باید بازرسی شود. این که ترامادول به شکل دارویی هست، یک مقدار قبح استفاده و تابوی استفاده ازآن را در میان جوان ها از بین برده هست. از داروخانه ها بطور غیرقانونی آماده میشود و وابستگی هم جسمی و هم روانی ایجاد میکند.

    اعتیادآور است؟ بعضی ها معتقدند هر وقت بخواهند می توانند بگذارند کنار.

    بسیار شدید! میتوانیم بگوییم که نسبت به مواد دیگر اعتیادآوری آن خیلی زیاد هست. تجربه ثابت میکند که مصرف کننده ها خیلی سریع میزان مصرف ارزش زیاد کردن پیدا میکند.شنیده شده است که خیلی از مراکز ترک اعتیاد جهت این که کسی را ترک دهند، از ترامادول استفاده می کنند. تا جاییکه من اطلاع دارم این اتفاق در کلینیک هاي ترک اعتیاد نمی افتد، چون کلینیک هاي ترک اعتیاد داروهای خاصی رابه صورت سهمیه اي دریافت می کنند.

    آن داروها دو سه تا داروی مهم هستند، یکی از آنها داروی متادون هست. داروی بوپرکسین که اتفاقا هم خانواده ترامادول هست، منتها کاربرد درمانی دارد و باید با تجویز دکتر مصرف شود. یکیدیگر هم از تریاک گرفته شده است تحت عنوان سنتوراپیون که جهت افراد مسن هست؛ کسانی که شرایط خاص دارند و بعنوان نگه دارنده و جای گزین استفاده میشود.

    لزومی ندارد کلینیک هاي اعتیاد از ترامادول استفاده کنند. مگر مراکزی که غیرمجاز هستند و افرادی که دکتر نیستند و غیرقانونی وارد این حوزه شده است اند یا کسانی که مجوز قانونی دارند و ولی مجوز تجویز دارو ندارند و ترامادول را مورد استفاده قرار میدهند. مصرف ترامادول به هیچ وجه توصیه نمیشود، چون عوارض بسیار زیادی دارد.

    واژه های کلیدی: ترک اعتیاد | عوارض مصرف | استفاده | احساسات | قانونی | اعتیاد | استفاده | احساسات | احساس

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    عوارض مصرف+ معرفی LSD و ماری جوانا دو ماده مخدر معروف

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • افست کتاب لاتین
  • جعبه هدیه کتاب
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال