هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۶
A
خانه » پزشکی و بهداشت » کاشت و برداشت بعضی از میوه ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

کاشت و برداشت بعضی از میوه ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد

کاشت و برداشت بعضی از میوه ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد

به عقیده متخصصان تغذیه برخی از انواع کاشت و برداشت میوه‌ها می‌توانند سلامتی مصرف کنندگان را به خطر بیاندازند.
کاشت و برداشت بعضی از میوه ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد

کاشت و برداشت بعضی از میوه ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد
محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ارزش تغذیه‌ای میوه‌ها و سبزیجات  گلخانه‌ای با محصولات مزرعه تفاوت زیادی ندارد.
وی افزود: میوه‌های گلخانه‌ای مانند سایر محصولات زراعی دارای مواد مغذی، ویتامین‌ها، کربوهیدرات و سایر املاح هستند و تفاوت ارزش تغذیه‌ای آن با این محصولات حدود ۱۰ درصد است.
عزیزی در خصوص تغییر شکل، طعم و بو در میوه‌های گلخانه‌ای اظهار کرد: عدم تابش نور خورشید، استفاده بیش از حد کود و رشد بی رویه میوه‌ها باعث تغییر طعم و ظاهر این محصولات می‌شود، اما در میزان سلامت و مغذی بودن آن تاثیری ندارد.
وی ادامه داد: شرایط پرورش محصولات گلخانه‌ای، کشت میوه‌ها غیر از فصل، برداشت و سود بیشتر باعث می‌شود تا کشاورزان بیشتر به این نوع کشت روی آورند.
این متخصص تغذیه در مورد استفاده بیش از حد سموم و کود شیمیایی در محصولات گلخانه‌ای افزود: تنها مسئله نگران کننده در رابطه با این محصولات استفاده بیش از حد مجاز این سموم شیمیایی است.
عزیزی ابراز داشت: مصرف طولانی مدت سموم شیمیایی توسط افراد سبب بروز بیماری‌های خطرناک همچون سرطان می شود.
کاشت و برداشت بعضی از میوه ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد
دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل