گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

سفیده تخم مرغ | استفاده | شیرینی | آناناس | آشپزی | نکات مهم آشپزی

تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

عبارات مهم : سفیده تخم مرغ – استفاده

هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد

تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

برای تهیه شیرموز خوشمزه تر

هرچه موزهایی که گزینش می کنید سبزتر و سفت تر باشد نتیجه بهتر است علی رغم آنچه که معمولا استفاده می شود و موزهای له شده است را استفاده می کنند!

سفیده تخم مرغ | استفاده | شیرینی | آناناس | آشپزی | نکات مهم آشپزی

چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟

روی کیک هنگامی که گرم بوده پوشانده شده است است.

مقدار مایعات مورد استفاده زیادبوده.

کیک به اندازه کافی نپخته است.

همزدن تخم مرغ

تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

اگر سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمی کند. بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید.

یک راهکار بافایده جهت دوستانی که رولت آن ها در فر خشک می شود

اگر رولت شما در فر خشک شد اصلاً وحشت نکنید. بگذارید رولت کاملاً خنک شود بعد آن را از سینی داخل سفره تمیزی برگردانید و با سفره روی آن را بپوشانید بعد از ۲ تا ۳ ساعت چنان نرم و لطیف خواهد شد که باورتان نمی شود. دقت کنید رولت کاملاً خنک شود چون در غیر این صورت در سفره عرق کرده و خیس خواهد شد.

سفیده تخم مرغ | استفاده | شیرینی | آناناس | آشپزی | نکات مهم آشپزی

اگر کاغذ روغنی به شدت به رولت چسبیده می توانید کاغذ روغنی را از قسمت بیرونی به ملایمت با اسپری کردن آب کمی مرطوب کنید. بعد از کمی صبر کردن خیلی راحت جدا می شود.

اگر کره سفت و یخ زده است و نباید آن را آب کنید.

تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی

ظرف آن را از آب جوش پر کنید کمی که ماند آب را خالی کنید و کره را داخل ظرف بریزید کره با گرمای ظرف نرم می شود.

چطور می توان از شیره خرما و یا انگور استفاده کرد بدون اینکه کش بیاید و به ظرف بچسبد.

ظرفی که داخلش شیره را می ریزید با کره و یا هر روغن بی بوی دیگری چرب کنید.

روغن صاف قنادی

روغن صاف قنادی انواع متفاوت دارد که جهت کاربردهای گوناگون طبقه بندی و مصرف مي شود. روغن صاف علاوه بر کاربرد آن در تهيه شيرينی دانمارکی و خميرهزارلا همچنين در شيرينی های خشک نيز کاربرد دارد به عنوان نمونه جايگزين کردن يک قاشق از کره با روغن صاف درخمير تارت آن را ورقه ای تر می کند.

توجه کنید که تخم مرغ باعث عوض کردن طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده است باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.

در تهیه ژله

هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد.

آناناس مشمول بر آنزيمی است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد. جهت تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

واژه های کلیدی: سفیده تخم مرغ | استفاده | شیرینی | آناناس | آشپزی | نکات مهم آشپزی

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو