امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    مواد غذایی | سیب زمینی | استفاده | نگهداری | محصول | حرارت | نکات مهم آشپزی

    نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    عبارات مهم : مواد غذایی – سیب زمینی

    مصرف کنندگان هنگام خرید محصول باید دقت کنند که خلال ها کاملا منجمد باشند

    نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    سیب زمینی خلالی های منجمد این روزها در بین خانمها طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم مشتری این سیب زمینی ها هستید به شما پیشنهاد می کنیم در خرید این محصول چند توصیه مهم و راحت را بدانید.

    چند توصیه مهم در مورد سیب زمینی خلالی های منجمد

    مواد غذایی | سیب زمینی | استفاده | نگهداری | محصول | حرارت | نکات مهم آشپزی

    امروزه جهت تهیه راحت تر سیب زمینی سرخ شده است در منزل و رستوران از خلال سیب زمینی های آماده نیمه سرخ شده است و منجمد کارخانه ای استفاده می شود که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده هست، ولی توصیه قابل توجه این که مصرف کنندگان از وقت خرید محصول تا پخت و مصرف آن باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند.

    مصرف کنندگان هنگام خرید محصول باید دقت کنند که خلال ها کاملا منجمد باشند. وجود برفک و دانه های ریز و پراکنده یخ روی محصول نشان دهنده نگهداری نامناسب خلال ها در برهه ای از وقت بوده که موجب خارج شدن از حالت انجماد و آب انداختن آنها شده است است که چنین عوض کردن حالتی احتمال فسادپذیری و کپک زدگی محصول را بالا می برد.

    لازم است بدانید هر ماده غذایی که حاوی روغن و چربی باشد مستعد جذب بوهای نامطبوع از محیط یخچال و فریزر یا از مواد غذایی دیگر است و چون خلال های منجمد سیب زمینی با روغن، نیمه سرخ شده است اند جهت جلوگیری از بوگرفتن آنها باید از مرغ و ماهی و گوشت جدا نگهداری شوند و در صورتی که بسته آن باز شود باید مابقی خلال ها در نایلون های زیپی یا انواعی که توانایی گره خوردن دارند نگهداری شود.

    نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    برای ذوب کردن روغن خلال ها هرگز از حرارت بالا استفاده نکنید لیکن دمای زیاد بلافاصله با سوزاندن روغن و بافت سطحی خلال ها موجب تشکیل ترکیبات سمی آکریلامیدی در محصول می شود. این ترکیبات بر عضو سم زدای بدن یعنی کبد تاثیر سوء گذاشته و ریسک مبتلا شدن به سرطان کبد را زیاد کردن می دهد.

    خلال های منجمد سیب زمینی را می توان به دو روش سرخ کردن در روغن یا طبخ در فر تهیه کرد که روش دوم ارجحیت بیشتری دارد.

    مواد غذایی | سیب زمینی | استفاده | نگهداری | محصول | حرارت | نکات مهم آشپزی

    هرگز جهت سرخ کردن خلال ها، از مابقی روغنی که قبلا در آن مرغ و کتلت و شنیتسل و ناگت طبخ شده، استفاده نکنید. چون ترکیبات خارج شده است از مواد گوشتی در تماس با روغن داغ دچار فعل و انفعالات ناسالمی می شوند که در صورت مجاورت با خلال های سیب زمینی که بافتی گیاهی و خشک دارند بسرعت جذب خلال ها شده است و آنها را ناسالم می کند.

    هنگام خرید سیب زمینی سرخ شده است از اغذیه فروشی ها به روغن مورد استفاده دقت کنید که مواد غذایی دیگری در آن سرخ نشده باشد. روغن سیب زمینی باید به رنگ روشن، کم غلظت و مطبوع باشد و آثاری از دود و ترکیبات سوخته به جای مانده از غذاهای سرخ شده است و کف در آن دیده نشود.

    نکاتی جهت خرید سیب زمینی خلالی های منجمد

    اگر خلال سیب زمینی ها بوی تند و طعم سوختگی و کهنگی روغن داشت، بدانید این فرآورده به روش صحیحی سرخ نشده است و به علت استفاده از حرارت بالا هنگام سرخ شدن خلال ها، روغن سوخته و میزان پراکسید آن که ترکیبی سمی و سرطانزاست بالا رفته هست. بعد بی خیال خوردن آن شوید.

    منبع : jamejamonline.ir

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | سیب زمینی | استفاده | نگهداری | محصول | حرارت | نکات مهم آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • جعبه هدیه کتاب
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک