به عهد و پیمان خود وفا کنید (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » ناخن کاشتن و این ۷ اختلال خطرناک جهت سلامتی

    ناخن کاشتن و این ۷ اختلال خطرناک جهت سلامتی

    امروزه استفاده از ناخن های مصنوعی در بین بانوان و دختران بسیار مرسوم شده است هست؛ عده ای بر این باورند که استفاده از ناخن

    ناخن کاشتن و این 7 اختلال خطرناک جهت سلامتی

    امروزه استفاده از ناخن های مصنوعی در بین بانوان و دختران بسیار مرسوم شده است هست؛ عده ای بر این باورند که استفاده از ناخن مصنوعی موجب قشنگی زیاد در این افراد خواهد شد ولی اگر کمی به عوارض احتمالی و عواقب این کار فکر کنید قطعا از انجام این کار صرف نظر خواهید کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

    بلند، بلند، بلند، این روزها به دست بعضی زن ها که نگاه کنی، ناخن های بلندی را می بینی که یکدست و صاف هستند و حسابی تظاهر می کنند و کافی ا ست کمی دقت کنی تا متوجه مصنوعی بودن این ناخن ها بشوی.

    ناخن کاشتن و این ۷ اختلال خطرناک جهت سلامتی

    کاشت ناخن در سال های اخیر، به یکی از کارهای پر طرفدار تبدیل شده، تا جایی که حتی بعضی از دخترهای نوجوان هم متاسفانه به این مساله روی آورده اند. بسیاری از افراد تصور می کنند کاشت ناخن، مشکلی را جهت آنها به وجود نمی آورد در حالی که این باور، نادرست هست. دکتر داریوش دائر، متخصص پوست، مو و زیبایی، نکات مهمی را در این باره به شما می گوید.

    وقتی همه چیز مصنوعی است

    یکی از کارهایی که در دهه اخیر جنبه قشنگی پیدا کرده و به وفور در آرایشگاه ها و سالن های قشنگی انجام می شود، کاشت ناخن مصنوعی هست. کار به این شکل انجام می شود که سطح رویی ناخن را با سوهان های مخصوصی می تراشند و پوست گوشه های ناخن را نیز می چینند. بعد از آن، ناخن مصنوعی را با استفاده از چسب های خاص بر سطح ناخن طبیعی می چسبانند. گاهی این ناخن ها تا مدت زیادی در جای خود ثابت می مانند و گاهی هم در اثر شست وشو یا ضربه از جای خود در می آیند و مجددا به وسیله ناخن کار چسبانده می شوند.

    یک علت قانع کننده

    کاشت ناخن، از نظر بهداشتی و پزشکی مورد تائید نیست و یک روش علمی به حساب نمی آید و دلایل زیادی جهت این امر وجود دارد. علاوه بر این، از نظر فقهی، ناخن کاشته شده است مانع رسیدن آب به ناخن و نوک انگشت شده است و مسئله شرعی از نظر غسل و نمازخواندن دارد. به طور کلی، ناخن جهت محافظت از سر انگشتان انسان آفریده شده است و شکل و ضخامت آن، متناسب با فعالیت های روزانه و کارهایی است که افراد در زندگی خود انجام می دهند. هر گونه ضربه به ضخامت و شکل صفحه ناخن، می تواند سلامت و کارکرد آن (گرفتن اجسام ظریف) را مختل کند. زمانی که صفحه ناخن زیر ناخن مصنوعی قرار بگیرد، نمی تواند کارکرد درستی داشته باشد.

    امروزه استفاده از ناخن های مصنوعی در بین بانوان و دختران بسیار مرسوم شده است هست؛ عده ای بر این باورند که استفاده از ناخن

    دعوت عفونت به بدن

    گوشه ها و اطراف ناخن، با لایه ای مخصوص به نام «کوتیکول» پوشانده شده است هست. در واقع این لایه، حاصل پیشروی قسمتی از پوست حاشیه ناخن ها روی صفحه ناخن محسوب می شود که وظیفه تشکیل سپری دفاعی، در حاشیه ناخن ها را دارد تا از ورود میکروب ها، ویروس ها و قارچ هایی که به تعداد بسیار زیاد در محیط زندگی افراد وجود دارند، به فضای اطراف ناخن و بافت بستر ناخن، جلوگیری کنند. چیدن و برداشتن این لایه در حین مانیکور یا کاشت ناخن مصنوعی، باعث می شود این سد و سپر طبیعی تخریب و راه نفوذ انواع عفونت (قارچ، ویروس و میکروب) هموار شود. عفونت باکتریایی یا زگیل های دور ناخن و عفونت قارچی یا مخمری در کودکانی که مرتب انگشتان خود را می مکند یا زن های منزل دار یا آشپزهایی که مدام در حال شست وشو و تماس دست ها با آب هستند، نمونه هایی از مواردی است که در اثر برداشته شدن کوتیکول می تواند به وجود آید و عین این اتفاق در زن هایی که ناخن مصنوعی می کارند نیز رخ می دهد.

    وقتی حال ناخن ها بد است!

    برخی از ناخن کارها که کاشت ناخن انجام می دهند به استفاده از محلول های ضدعفونی کننده و قارچ کش قبل از کاشت ناخن یا در وقت ترمیم آن، تاکید می کنند، ولی استفاده از این قارچ کش ها و ضدعفونی کننده ها موقتی است و در همان وقت کاربرد دارد و بعد از آن اثر خود را از دست می دهد، در نتیجه نمی تواند از قارچ به صورت دائمی پیشگیری کند. عفونت قارچی با علائمی چون درد، تورم گوشه ناخن ها یا برآمده شدن ناخن ها همراه است و در صورت مشاهده چنین علائمی، باید حتما ناخن کاشته شده، سریعا برداشته شود و کارها درمانی ضد قارچی مناسب که مشمول بر مصرف داروهای موضعی و خوراکی به مدت چند ماه هست، زیر نظر متخصص پوست صورت بگیرد.

    به غیر از عفونت قارچی، امکان مبتلا شدن به عفونت باکتریایی نیز وجود دارد که این عفونت خود را با درد شدید ناخن ها، ترشحات زرد یا سبز از اطراف ناخن، تب و تورم ناخن ها، نشان می دهد. در چنین شرایطی باید ناخن کاشته شده است برداشته شود و داروهای آنتی بیوتیک نیرومند به صورت موضعی و خوراکی به مدت طولانی، زیر نظر دکتر متخصص پوست مصرف شوند.

    علاوه بر این، در اثر کاشت ناخن احتمال بروز عفونت های ویروسی مانند زگیل دور ناخن یا عفونت هرپسی در این ناحیه نیز وجود دارد. شاید بعضی از افراد، در رابطه با انتقال عفونت های خطرناکی چون ویروس هپاتیت و اچ.آی.وی (HIV ) نگرانی داشته باشند در حالی که تا به حال مستندات کافی در حوزه پزشکی مبنی بر انتقال این ویروس ها از طریق کاشت ناخن، وجود نداشته هست. ولی با در نظرگرفتن این که احتمال انتقال این ویروس ها از طریق خون وجود دارد، در صورت ابتلای فرد آرایشگر به این عفونت ها و وجود زخم خونریزی دهنده بر سطح دست او و وجود زخم در دستان فرد متقاضی کاشت ناخن، احتمال انتقال این عفونت های جدی و خطرناک از نظر فرضیات علمی، دور از ذهن نیست.

    بهداشت در خطر است

    بهداشت فردی در شخصی که کاشت ناخن مصنوعی انجام داده با مسئله مواجه خواهد شد چون این دسته از افراد امکان شست وشوی دقیق و کامل زیر ناخن ها بعد از انجام کارهای روزانه یا بعد از رفتن به توالت را ندارند. با وجود این که بعضی زن ها دائما از مایع های شوینده یا ضدعفونی کننده دست استفاده می کنند، ولی باز هم باید گفت شست وشوی مکرر دست با مایع های دستشویی و ضدعفونی، یکی از عوامل مرسوم در مبتلا شدن به اگزمای پوستی و قارچ های سطحی پوست محسوب می شود.

    ناخن کاشتن و این ۷ اختلال خطرناک جهت سلامتی

    افسانه ژله ای

    برخی از ناخن کارها، در وقت کاشت عنوان می کنند که از مواد به اصطلاح ژله ای جهت کاشت ناخن مصنوعی، بهره می گیرند و ناخن در اثر استفاده از این مواد، آسیب کمتری می بیند، در حالی که این ادعا نادرست است و این روش، هیچ مزیتی بر سایر روش های کاشت ناخن ندارد و مورد تائید هم نیست.

    مشکلاتی که ادامه دارند

    مشکلات کاشت ناخن، حتی بعد از برداشتن آن نیز ادامه خواهد داشت، به طوری که حتی بعد از برداشتن ناخن های کاشته شده، مدت زیادی جهت برگشتن ناخن ها به حالت طبیعی باید سپری شود. جهت مثال، در انگشت شست دست، دوره رشد کامل شش ماه و در انگشت شست پا این وقت دوازده ماه است که این مدت زمان، جهت فردی که اوضاع سلامت او در حالت عادی و طبیعی باشد در نظر گرفته می شود و در سایر افراد می تواند بسیار طولانی تر باشد. بعد از برداشتن ناخن مصنوعی، باز هم شانس ابتلای مجدد به عفونت های گوناگون همچنان بالاست.

    منبع: جام جم

    واژه های کلیدی: متخصص پوست | استفاده | ویروس | عفونت | طبیعی | انگشت | انتقال | عوارض کاشت ناخن مصنوعی

    ناخن کاشتن و این ۷ اختلال خطرناک جهت سلامتی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب