قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    استفاده | ایرانیان | خوشمزه | ایرانی | نگهداری | ادویه | نکات مهم آشپزی

    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    عبارات مهم : استفاده – ایرانیان

    معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است

    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه جهت انواع غذاهای ما ایرانیان هست. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

    برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد زیر رعایت شود:

    استفاده | ایرانیان | خوشمزه | ایرانی | نگهداری | ادویه | نکات مهم آشپزی

    خلوص سرکه

    سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، عالی ترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

    جوشاندن سرکه

    چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و بعد از سرد شدن استفاده کنید.

    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    سبزی ترشی

    معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف هست، ولی می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را گزینش کنید. هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

    عمل آوری سبزی ها

    استفاده | ایرانیان | خوشمزه | ایرانی | نگهداری | ادویه | نکات مهم آشپزی

    بهتر است سبزی ها را بعد از پاک کردن و شستشوی اولیه به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی جهت جذب سرکه آماده شود. (مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود، بعد از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است هست، سبزی را خرد کرده و به مت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود. این سبزی جهت استفاده در ترشی آماده است.

    جوشاندن میوه ها در سرکه

    میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

    راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

    ظروف مورد استفاده

    ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند جهت این منظور استفاده نکنید.

    محل نگهداری ظروف ترشی

    ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

    نگهداری ترشی ها

    هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود.

    ادویه های مورد نیاز جهت تهیه ترشی

    ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

    مقدار سرکه و نمک لازم

    سرکه باید به مقداری اضافه شود تا روی مواد را بپوشاند.

    همچنین باید محلول آماده شده است را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد.

    منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

    واژه های کلیدی: استفاده | ایرانیان | خوشمزه | ایرانی | نگهداری | ادویه | نکات مهم آشپزی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • افست کتاب لاتین
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی