هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » ترمیم و تقویت پوست با روشهای خوراکی

    ترمیم و تقویت پوست با روشهای خوراکی

      جهت تقویت پوست در سنین بزرگسالی راهکارهای تغذیه ای مناسبی داریم، می توانید از میوه ها و سبزیجات خوراکی حاوی

    ترمیم و تقویت پوست با روشهای خوراکی

    برای تقویت پوست در سنین بزرگسالی راهکارهای تغذیه ای مناسبی داریم، می توانید از میوه ها و سبزیجات خوراکی حاوی ویتامین سی کمک بگیرید، همچنین جهت تولید کلاژن در پوستتان مواد غذایی حاوی منگنز استفاده کنید. این محصولات خوراکی می توانند به ترمیم پوست و افزایش استحکام و انعطاف آن به شما کمک کنند.

    ترمیم و تقویت پوست با روشهای خوراکی

    با این که مواد غذایی سازنده کلاژن و الاستین در همه دوره های زندگی بافایده هستند، ولی استفاده از آن ها بعد از ۵۰ سالگی اهمیت بیشتری پیدا می کند. با وارد شدن به دهه ۵۰ سالگی، بدن شروع می کند به از دست دادن کلاژن و الاستین، و همین روند می تواند مشکلاتی مانند از دست رفتن انعطاف پذیری و استحکام پوست را در کنار زیاد کردن چین و چروک های پوستی، به وجود بیاورد.

    ویتامین C

    به گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، بدن انسان از ویتامین C جهت ساختن کلاژن و الاستین استفاده می کند. این دو ماده، پروتئین های مهمی هستند که استحکام و انعطاف پوست را حفظ می کنند. در ضمن، ویتامین C نوعی آنتی اکسیدان است و نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن بر عهده دارد. بنابراین، مواد غذایی غنی از ویتامین C هم فایده های مختلفی از نظر سلامتی جهت بدن دارند و هم قشنگی ما را تقویت می کنند. به گفته محققان، دریافت روزانه ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم از ویتامین C، تولید کلاژن را در اوضاع مطلوبی قرار می دهد. با توجه به این نکات، همه افراد بعد از ۵۰ سالگی باید استفاده از انواع میوه ها و سبزی ها را کاملا جدی بگیرند. انواع مرکبات مثل پرتقال و گریپ فروت، فلفل دلمه ای، توت فرنگی و سیب زمینی شیرین، میزان مناسبی از ویتامین C را جهت بدن فراهم می کنند.

      جهت تقویت پوست در سنین بزرگسالی راهکارهای تغذیه ای مناسبی داریم، می توانید از میوه ها و سبزیجات خوراکی حاوی

    لیزین

    لیزین، نوعی اسید آمینه مهم است که در بدن جهت ساختن کلاژن مورد استفاده قرار می گیرد. مهم بودن لیزین یعنی بدن به این اسید آمینه نیاز دارد و خودش نمی تواند ترکیباتش را تولید کند. گوشت های قرمز، پنیر و مغزهای خام، مواد غذایی خاص ای هستند که مقدار زیادی لیزین دارند، ولی می توانند چربی زیادی هم داشته باشند. بعد اگر در گروه سنی بالای ۵۰ سال قرار می گیرید و با مسئله اضافه وزن روبه رو هستید، از محصولات سویا استفاده کنید که هم لیزین زیادی جهت بدن فراهم می کنند و هم چربی کمی دارند.   منگنز محققان دانشگاه اورگان می گویند که بدن انسان جهت زیاد کردن تولید کلاژن و الاستین به منگنز نیاز دارد. این نیازمندی خصوصا در دوره های بهبودی زخم، شدت بیشتری پیدا می کند. اگر در دهه ۵۰ سالگی قرار دارید و عمل جراحی انجام داده اید، استفاده از منگنز به ترمیم پوست شما کمک خواهد کرد.

    این مواد غذایی حاوی منگنز زیادی هستند: آناناس، گردو، غلات سبوس دار و سبزی های برگ دار. جلبک دریایی و سبزی های دریایی متفاوت نیز مقدار زیادی منگنز دارند.   مِس بدن انسان به مِس نیاز دارد تا بتواند از کلاژن و الاستین در کنار هم استفاده کند و پوست را در اوضاع مطلوبی قرار بدهد. مِس، مانند منگنز، در مواد غذایی مختلفی یافت می شود. با این حال، میزان مِس در اندام های داخلی حیوانات گوشت قرمز (جگر و…)، حلزون، مغزهای خام و دانه ها زیاد هست. نان ها و ماکارونی های تهیه شده است از غلات سبوس دار نیز حاوی مقدار زیادی از مِس هستند.

    سلامتیسم

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | مواد غذایی | تقویت پوست | ترمیم پوست | بدن انسان | ویتامین | استفاده | خوراکی | استفاده | خوراکی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب خارجی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک