هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

مواد شوینده | مواد غذایی | آشپزخانه | ظرفشویی | آشپزخانه | میکروب | شوینده |

نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

عبارات مهم : مواد شوینده – مواد غذایی

در صورتی که اسفنج و اسکاچ پاره و فرسوده شده است باشد، بلافاصله آن را دور بیندازید

نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

همه زن ها فکر می کنند اسکاچ و اسفنج ظرفشویی به باعث این که هر لحظه با آب و مواد شوینده در تماس هستند، جزو تمیزترین قسمت های منزل اند. ولی باید بدانید که سخت در اشتباهید.

اسکاچ ظرفشویی را چگونه تمیز کنیم؟

مواد شوینده | مواد غذایی | آشپزخانه | ظرفشویی | آشپزخانه | میکروب | شوینده |

بسیاری از زن های منزل به نظافت تمام وسایل آشپزخانه توجه می کنند به جز ابر، سیم، اسکاچ و اسفنج ظرفشویی. این وسایل چون به طور مداوم با آب و مایع ظرف شویی در تماس هست، زیاد افراد تصور می کنند که در گروه تمیزترین وسایل آشپزخانه واقع شده است است و نیازی به شست و شو و ضدعفونی ندارد، غافل از این که تحقیقات نشان می دهد ابر، اسفنج‏ و اسکاچ ظرف شویی از آلوده ‎ترین وسایل آشپزخانه است و باکتری سالمونلا که عامل ایجاد مسمومیت‏ غذایی هست، در حفره های ریز اسفنج ظرف شویی رشد می کند و باعث انتشار و انتقال آلودگی به ظروف و مواد غذایی می شود. بررسی ها حاکی از این است که در هر چهار سانتی متر مربع اسفنج حدود ۱۳۴ هزار باکتری وجود دارد.

سیم و اسفنج را در سینک رها نکنید

برخی افراد بعد از استفاده از اسفنج و اسکاچ و ابر، آن را درون سینک ظرف شویی رها می کنند با این تصور که با هر بار باز کردن شیر آب، اسفنج خیس بخورد و تمیز شود، غافل از این که بیشترین رشد میکروب ها در بافت اسفنج دقیقا در وقت مرطوب شدن این وسیله هست. در واقع رطوبت عالی ترین شرایط را جهت تکثیر میکروب ها فراهم می کند و به جای آن که اسفنج پاکیزه تر شود، آلوده تر از قبل خواهد شد.

راهنمای شست و شوی اسکاچ و اسفنج ظرف شویی

نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

بعد از اتمام شست و شوی ظروف باید این وسایل را با آب گرم و مایع ظرف شویی بشویید و با فشار زیاد، آب را از بافت آن خارج کنید و سپس در جایی که هوا جریان دارد، به عنوان نمونه در کنار پنجره قرار دهید تا خشک شود.‏

برای از بین بردن میکروب های احتمالی، هر چند وقت یک بار اسفنج و اسکاچ را با شوینده ضدعفونی کننده استریل کنید، به این نحو که ۱۰ درصد سفید کننده را با ۹۰ درصد آب مخلوط کنید و چند ساعتی بگذارید این وسایل در آن غوطه ور باشد. سپس آن را از این محلول خارج و به خوبی آبکشی کنید. تحقیقات نشان داده است که بخش عمده میکروب ها با این روش از بین می رود. همچنین می توانید این وسایل را چند ساعتی در مجاورت نور آفتاب قرار دهید تا میکروب زدایی شود.

مواد شوینده | مواد غذایی | آشپزخانه | ظرفشویی | آشپزخانه | میکروب | شوینده |

راه دیگر این که یک کاسه را پر از آب کنید و اسفنج را داخل آن قرار دهید و به مدت دو سه دقیقه درون مایکروویو قرار دهید. مراقب باشید آب کاسه تبخیر و باعث آتش گرفتن اسفنج نشود. مطالعات حاکی است که تا ۹۸ درصد میکروب ها به این روش از بین می رود.

می توانید به مدت ۱۰ دقیقه این وسایل را در آب در حال جوش حرارت دهید یا در سرکه بگذارید یا درون ماشین ظرف شویی به همراه ظروف بشویید.

نحوه شستن و تمیز کردن اسکاچ

در صورتی که اسفنج و اسکاچ پاره و فرسوده شده است باشد، بلافاصله آن را دور بیندازید و اسفنج نو جایگزین آن کنید. بهتر است هر دو هفته یک بار اسفنج را تعویض کنید.

به این توصیه هم توجه کنید که اگر اسفنج با خون و زواید گوشت و مرغ و ماهی تماس پیدا کرد با دقت بیشتری آن را بشویید . پیشنهاد می شود اسفنج و اسکاچ و سیم ظرف شویی از دیگر اسفنج هایی که سطوح آشپزخانه، سینک یا تخته مرغ و ماهی با آن تمیز می شود، تفکیک شود.

منبع : khorasannews.com

واژه های کلیدی: مواد شوینده | مواد غذایی | آشپزخانه | ظرفشویی | آشپزخانه | میکروب | شوینده | باکتری | تحقیقات | اسکاچ | اسفنج

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

daroopost