باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    رژیم غذایی | وعده غذایی | سرطان سینه | سبزیجات | انگلیسی | استفاده | سرطان زا | انگلیسی | لوبیا | طبیعی

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    عبارات مهم : رژیم غذایی – وعده غذایی

    بدانید که این شیارهای هیجان انگیز روی گوشت های گریل شده، سرطان زا هستند

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    شاید شما هم عاشق گریل کردن غذاهایی مثل برگر و مرغ که بیرون از منزل تهیه می شود یا خودتان آن را تهیه می کنید باشید ولی باید بدانید که این شیارهای هیجان انگیز روی گوشت های گریل شده، سرطان زا هستند.

    آیا «گریل کردن غذا» روش سالمی است؟

    رژیم غذایی | وعده غذایی | سرطان سینه | سبزیجات | انگلیسی | استفاده | سرطان زا | انگلیسی | لوبیا | طبیعی

    آتش، دود و گریل کردن باعث ایجاد یک تصویر العمل شیمیایی در ترکیبات گوشت می شود که جهت سلامتی شما خطرناک هست. اگر طعم غذای کبابی را دوست دارید باید بدانید (که اگر مراقب نباشید و حتی ذره ای کباب تان بسوزد) این روش سالمی جهت پخت و پز نیست.

    چه زمانی گوشت سرطان زا می شود؟

    زمانی که گوشت در دمای بالا پخته می شود.

    هنگامی که آب گوشت می چکد و زبانه می کشد و با حرارت بیشتری به گوشت آسیب می رساند.

    وقتی که گوشت در مدت زمانی طولانی پخته می شود.

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    وقتی گوشت در دمای بالاتر از ۱۵۰ درجه سلسیوس پخته شود، ترکیبات سرطان زا فعال می شوند. این تصویر العمل شیمیایی در تمام گوشت ها اتفاق می افتد و شکل گیری آن به میزان وقت و دما بستگی دارد. به همین علت گوشتی که در چنین شرایطی پخته شود خطرناک هست. بررسی ها و مطالعات نشان داده که گوشت کاملاً پخته شده است سه و نیم برابر از گوشت نیمه پخته شده است آمین های هیتروسیکل دارند.

    رژیم غذایی | وعده غذایی | سرطان سینه | سبزیجات | انگلیسی | استفاده | سرطان زا | انگلیسی | لوبیا | طبیعی

    زمانی که گوشت در دمای بالا پخته می شود، سرطان زا می شود

    دو نوع ترکیبات سرطان زا

    گریل کردندو نوع از ترکیبات سرطان زا عبارتند از آمین های هتروسیکلیک (به انگلیسی: Heterocyclic amine) و هیدروکربن آروماتیک چندحلقه ای (به انگلیسی: Polycyclic aromatic hydrocarbon) گوشت های کاملاً پخته شده است با آمین های هتروسیکلیک که تولید می کنند خطر مبتلا شدن به سرطان سینه، پروستات و پانکراس را زیاد کردن می دهند. عوامل سرطان زا به ژنتیک ما آسیب می زنند که می تواند منجر به تغییرات در تقسیم سلولی و آخر سرطان شود که با تکثیر سلولی غیر طبیعی مشخص می شود.

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    اکثر مردم به اشتباه تصور می کنند که تنها گوشت قرمز است که اگر در دمای بالا پخته شود ممکن است مضر باشد ولی منابع غذایی مهم که دارای آمین های هتروسیکلیک هستند مشمول بر ماهی کبابی و مرغ گریل شده است نیز می شود.

    ماهی کبابی و مرغ گریل شده است مشمول بر آمین های هتروسیکلیک هستند

    به حداقل رساندن تهدیدات

    نمی شود کباب نخورد. جهت به حداقل رساندن تهدیدات به سلامت تان تلاش کنید تعداد و میزان مصرف گوشت را در رژیم غذایی تان محدود کنید. جهت مثال در یک وعده فقط از مقدار کمی گوشت استفاده کرده و آن را با سبزیجات و حبوبات زیاد (لوبیا، قارچ و پیاز) همراه کنید. مواد طبیعی موجود در لوبیا باعث کم کردن سمی بودن گوشت می شود و از تولید آهن هم و آمین های هیتروسیکل نیز می کاهد.

    استفاده از سبزیجات می تواند به سم زدایی بعضی مواد مغذی جذب شده است به بدنتان کمک کند

    افزودن مواد ضد سرطان مانند پیاز، سیر و بعضی از سبزیجات می تواند به سم زدایی بعضی از مواد مغذی که جذب بدن تان می شود کمک کند. همچنین مزده دار کردن گوشت با گیاه های معطر سرشار از آنتی اکسیدان همچون رزماری (اکلیل کوهی) و آویشن می تواند در فرآیند پخت و پز میزان تولید مواد سمی را کم کردن دهد.

    بهتر است گزینش هایی که سالم تر هستند مورد استفاده قرار گیرند. سبزیجات مزه دار شده است مثل بلال، قارچ و لوبیا همگی بعد از گریل کردن مزه فوق العاده ای پیدا می کنند. فقط از خوردن قسمت های سیاه شده است و سوخته آنها خودداری کنید. در غذاهای گیاهی به خصوص غذاهای نشاسته دار، آکریل آمید ماده ای سرطان زاست که در پخت و پز های خشک در دمای بالا تولید می شود.

    راهکار های پایانی: گریل کردن سالم

    گریل کردن بدون تماس مستقیم مواد با سطح حرارت (گوشت را در فویل قرار دهید.)

    پیش از گریل کردن آن را کمی در مایکروویو بپزید تا وقت پخت هنگام گریل کردن کم کردن یابد.

    مزده دار کردن گوشت با گیاه های و ادویه جات بافایده (برخی از نمونه ها: زنجبیل، آویشن، رزماری، دانه کرفس، زردچوبه، میخک، ریحان)

    زیر و رو کردن پی در پی گوشت

    جلوگیری از سوزاندن و بریدن قسمت های سوزانده شده است گوشت هنگام سرو غذا

    آب گوشتی که از گوشت چکیده را نخورید.

    مصرف خوراکی های ضد سرطان همراه با گوشت و یا مصرف لوبیای زیاد در وعده غذایی که در آن گوشت وجود دارد.

    منبع : blog.bamilo.com

    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | وعده غذایی | سرطان سینه | سبزیجات | انگلیسی | استفاده | سرطان زا | انگلیسی | لوبیا | طبیعی

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    آیا گریل کردن سالم ترین نحوه تهیه غذا است؟

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • جعبه هدیه کتاب
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • کتب خلبانی زبان اصلی