ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش طرز تهیه و پختن کتلت ماهی کیلکا

    آموزش طرز تهیه و پختن کتلت ماهی کیلکا

    آموزش طبخ کتلت با ماهی کیلکا

    کتلت ماهی کیلکا

    مـواد لـازم :

    ماهی کیلکا : ۶۰۰ گرم

    تخم‌مرغ : ۲ عدد

    سیب‌زمینی پخته : ۵ عدد متوسط

    سیر : یک بوته

    نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

    جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری

    سبزی های معطر شامل ترخون و مرزه خشک : ۱٫۵ قاشق غذاخوری

    آرد سوخاری : ۳ قاشق غذاخوری

    پیاز : یک عدد

    روغن : به میزان لازم

    طـرز تـهـیـه :

    ماهی  ها را پاک کرده، بشویید و سپ چرخ کنید. سیب‌زمینی را پخته و پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز و سیر را هم رنده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را به آن افزوده و با چنگال خوب‌ هم بزنید. بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. آرد سوخاری را هم به اندازه‌ای بریزید که مایه خیلی سفت نشود. روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و پس از شکل دادن، در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. سپس در ظرف مناسبی چیده و اطراف کتلت را با برش‌هایی از گوجه، لیموترش و زیتون تزئین و نوش جان کنید.

    جام جم

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب خارجی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی