لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش و طرز تهیه دلمه برگ انگور +عکس

    آموزش و طرز تهیه دلمه برگ انگور +عکس

     دستور پخت دلمه برگ مو – برگ انگور

     

    مواد مورد نیاز :

    سبزی مخصوص دلمه ( نعنا.مرزه.ترخون.پیازچه.شوید.جعفری ) : ۲۰۰ گرم

    برنج : ۲ لیوان

    ماست : ۲ لیوان

    لپه باقلا : ۱۰۰ گرم

    برگ انگور : به مقدار لازم

    گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم

    پیاز : ۱ عدد

    روغن.نمک.فلفل : به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    برنج را نیم ساعت درون آب خیس کنید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان اب و کمی نمک بپزید و همانند برنج ابکش آماده و آبکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست میفشارید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد).

     

    آموزش دلمه برگ انگور

    پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس بگذارید سرد شود.

    لپه باقلا را کمی بپزید تا نیم پز شود ؛ سبزی ها را نیز شسته و چرخ نمائید یا ریز خرد کنید ؛ وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده ، ماست ، لپه باقلا پخته و برنج ابکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.

     

    آموزش مرحله به مرحله دلمه برگ انگور

     

    برگ موها را بشوئید ؛ برگ مو را به پشت کف دست تان قرار دهید ( مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود ) درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و ارام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.

     

    کف قابلمه ای مناسب را کمی چرب کنید و برگ موها را کف قابلمه به ارامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ).

     

    آموزش دلمه برگ انگور

     

    پس از چیدن دلمه ها حدود ۲ لیوان اب و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی اب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند.

    توجه : در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود از سبزی خشک هم میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل می توانید بجای لپه باقلا از لپه قیمه ای استفاده کنید که در اینصورت باید لپه را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود.

    دستور پخت دلمه برگ انگور

     

    منبع : ایران کوک

    امتیاز 5.00 ( 1 رای )

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • چاپ کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf