نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خرنوب چیست؟ با فواید خرنوب آشنا شوید

    خرنوب چیست؟ با فواید خرنوب آشنا شوید

    خرنوب گیاهی است بومی شرق مدیترانه، احتمالا شرق میانه، که کشت آن حداقل مربوط به مدت ۴۰۰۰ سال قبل بوده هست، این گیاه به به یونانیان باستان، که

    خرنوب چیست؟ با فواید خرنوب آشنا شوید

    خرنوب گیاهی است بومی شرق مدیترانه، احتمالا شرق میانه، که کشت آن حداقل مربوط به مدت ۴۰۰۰ سال قبل بوده هست، این گیاه به به یونانیان باستان، که دانه های این گیاه در یونان و ایتالیا کاشته اند نسبت داده اند

    خرنوب چیست، چه خواصی دارد و روش مصرف خرنوب

    ارتفاع این درخت به ۸ تا ۱۰ متر می رسد دارای شاخه های گره دار و برگهائی مرکب از ۸ تا ۱۰ برگچه می باشد. گلهای آن عاری از گلبرگ و مجتمع به صورت خوشه است میوه اش مانند فلوس به طول متفاوت ۱۰ تا ۳۰ سانتی متر به عرض ۲ تا ۳ سانتی متر و دارای وضع آویخته و کاملاً مشخص بر روی شاخه هاست.
    رنگ میوه قهوه ای براق و سطح خارجی آن مسطح و قوسی شکل می باشد. میوه طعم بسیار شیرین شبیه عسل دارد. و در داخل آن ۱۲ تا ۱۶ دانه بسیار سخت شبیه عدس دیده می شود . درخت خرنوب را می توان از طریق دانه ها تکثیر کرد ولی حدود ۸ سال میوه نخواهد داشت.

    خرنوب میوه درختی با همین نام (درخت خرنوب) است که از ۴۰۰۰ سال پیش در یونان باستان بعنوان شیرین کننده غذا و شیرینی جات و دارو استفاده می شود. خواستگاه این گیاه سواحل یونان، ایتالیا و ترکیه می باشد.
    میوه خرنوب به رنگ قهوه ای و به شکل کشیده با طول ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر و عرض ۳ تا ۵ سانتیمتر هست. درون آن از دانه های قهوه ای و شیره خشک طلایی رنگ تشکیل شده است است.

    خرنوب چیست؟ با فواید خرنوب آشنا شوید

    در دایره المعارف غذاهای سالم دنیا “Encyclopedia of Healing Foods,” ذکر شده است در قرن ۱۹ در انگلستان به خوانندگان موسیقی توصیه می شده است جهت کمک به اصلاح اوضاع تارهای صوتی و حفظ سلامت و پاک شدن حنجره از بیماریها “خرنوب” بجوند.
    استفاده از خرنوب و فرآورده های آن تا کنون در کشورهای اروپایی و آمریکایی مرسوم بوده و در بازار بصورت: پودر- چیپس – شراب – شیره و قرصهای رژیمی عرضه می شود همچنین شرکت غذا و داروی آمریکا (FDA) بعنوان یک مرجع قابل اعتماد جهانی، بافایده بودن استفاده از آن را بعنوان یک ماده غذا یی و خوراکی قبول کرده است.
    در کشور عزیزمان ایران نیز میوه خرنوب و فرآورده های آن به تازگی به بازار عرضه می شود.

    شما میوه خرنوب را زمانی که کاملا خشک شده است است می توانید استفاده کنید. کسانیکه از خرنوب در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند بصورت محسوس در آزمایشهای خود زیاد کردن اسپرم و حرکت اسپرمها ، اصلاح اوضاع گوارش و کم کردن اضافه وزن خود را مشاهده کرده اند. همچنین خرنوب در درمان آلرژیهای تنفسی و درمان سرفه موثر است.
    خرنوب محیط زیست سرد و خشک دارد و قسمت مورد استفاده : میوه و دانه است

    خواص درمانی خرنوب

    منبع غنی از انواع ویتامین های گروه B به خاص B1
    ادرار آور
    مفید در درمان سرفه
    مفید در درمان تنگی نفس
    خلط آور
    از بین برنده تورم ریه
    مفید در درمان اسهال
    اشتها آور
    مفید در کم کردن خطرابتلا به بیماریهای قلبى عروقى
    مفید در کاهشLDL و اصلاح اوضاع HDL
    یکی از عالی ترین ها در کم کردن استرس
    مفید در زیاد کردن اسپرم و زیاد کردن تحرک اسپرم

    خرنوب باعث زیاد کردن میل جنسی، اصلاح مورفولوژی و تعداد اسپرم و زیاد کردن توان حرکت اسپرمها می شود. تجربه و آزمایشات نشان داده مصرف ۹ تا ۱۲ کیلوگرم خرنوب در طول ۳ الی ۴ ماه اثر شگفت انگیزی بر باروری مردها بجا گذاشته است.

    روش مصرف خرنوب

    ادرار آور : مقداری خرنوب را خرد کرده دانه ها را جدا کنید و سپس یک قاشق مرباخوری را به همراه یک لیوان آب شب موقع خواب خیس کرده و صبح ناشتا صاف کرده و میل نمایید.

    خرنوب گیاهی است بومی شرق مدیترانه، احتمالا شرق میانه، که کشت آن حداقل مربوط به مدت ۴۰۰۰ سال قبل بوده هست، این گیاه به به یونانیان باستان، که

    مفید در درمان سرفه : مقداری خرنوب را بعد از جدا سازی از دانه ها آسیاب کرده و یک قاشق مرباخوری را هر وعده به همراه یک فنجان آب گرم میل نمایید.

    اشتها آور : مقداری خرنوب را آسیاب کرده یک قاشق مرباخوری قبل از صبحانه به همراه یک لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری عسل میل نمایید.

    مفید در کم کردن LDL و اصلاح اوضاع HDL ، بافایده در کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماریهاى قلبى عروقى : امروزه مصرف کنندگان آگاه به سلامتى خود، بطور فزایندهاى دریافته اند که مواد غذایى با فیبر بالا به یک رژیم متعادل کمک می کند فیبر دانه خرنوب به زیاد کردن میزان فیبر در مواد غذایى هر روزه کمک مینماید.

    بعلاوه با وجود توانایى کم کردن کلسترول و توانایى داشتن فعالیتهاى آنتى اکسیدانى، فیبر نامحلول رژیمى حاصل از پالپ دانه خرنوب، بعنوان یک ترکیب افزودنى، تولید کنندگان مواد غذایى را در سرمایه گذارى روى توجه مصرف کنندگان به سلامتى و صحت خود کمک مینماید.

    مدارک علمى قوى وجود دارد که پیشنهاد مینماید رژیم غنى از فیبر میتواند خطر بیماریهاى قلبى عروقى را کم کردن دهد. در دو مطالعه اخیر مشخص شد که فیبر خرنوب داراى اثر مثبت روى میزان کلسترول انسان دارد، بویژه کم کردن میباشد.

    LDL/HDL و به همان میزان اصلاح نسبت LDL علی رغم برخى دیگر از فیبرهاى رژیمى، فیبر خرنوب حاوى پلى فنولهاى محلول و نامحلول در آب میباشد که داراى فعالیت آنتى اکسیدانى طبیعى قابل توجهى بوده و میتوانند تعادل مناسبترى بین رادیکالها و آنتى اکسیداﻧﻬا برقرار نمایند.

    خرنوب چیست؟ با فواید خرنوب آشنا شوید

    بافایده در درمان اسهال : دانه های داخل خرنوب را بعد از خارج کردن آسیاب کرده در وقت نیاز یک قاشق مرباخوری به همراه یک فنجان آب گرم میل نمایید.

    مفید جهت رژیم درمانی: اگر شما از طرفداران شیرینی های قندی، تارتها، شکلات، میلک شیک و انواع نوشیدنیهای شیرین هستید هنوز هم از خوردن آنها می توانید لذت ببرید.

    خواص خرنوب

    بیشترین استفاده خرنوب در صنایع غذایی است لیکن یک جایگزین عالی جهت کاکائو ، شکلات و مواد قندی جهت کسانیست که در رژیم غذاییشان می بایست قند را از بین بردن کنند زیرا:

    -دارای مقدار زیادی فیبر است
    – سرشار از آنتی اکسیدان است
    – کمتر از ۱% قند و چربی دارد
    – کافئین ندارد
    – فاقد گلوتن است
    – دو برابر کاکائو کلسیم دارد
    – موثر جهت درمان بسیاری از بیماریها است

    اگر بخواهید از خرنوب در شیرینی پزی بعنوان جایگزین شکلات کنید می توانید با یک نسبت مساوی آنرا بکار ببرید. به عنوان نمونه اگر قبلا ۱۰۰ گرم شکلات یا شیرینی استفاده می کردید حال می توانید از ۱۰۰ گرم خرنوب بعنوان جایگزین استفاده کنید.
    برای اینکار باید خرنوب را با پوست بطور کامل آسیاب و پودر کنید. ممکن است آسیاب خانگی شما نتواند دانه های سخت خرنوب را خورد کند در این صورت دانه ها را از خرنوب جدا کنید. همچنین اگر به قطعات درشت تری جهت تزئین یا شیرینیتان نیاز دارید می توانید خرنوب را رنده کنید.
    اگر شما به لاکتوز موجود در لبنیات حساسیت دارید و نمی توانید در تهیه بستنی و شیرینی هایتان از آنها اسنفاده کنید خرنوب جایگزین مناسبی می تواند جهت شما باشد. جهت آشنایی زیاد می توانید به قسمت غذاهای سلامتی ما مراجعه کنید تا با روش تهیه انواع شیرینی و بستنی و شیک با استفاده ازخرنوب آشنا شوید.

    خرنوب گیاهی است بومی شرق مدیترانه، احتمالا شرق میانه، که کشت آن حداقل مربوط به مدت ۴۰۰۰ سال قبل بوده هست، این گیاه به به یونانیان باستان، که

    شیره خرنوب

    خرنوب در تهیه بسیاری از محصولات مواظبت از پوست و مو کاربرد دارد. محصولاتی آرایشی که در آنها از خرنوب استفاده شده است با عنوان C.siliqua که نام علمی شیره خرنوب است برچسب خورده اند.

    شیره خرنوب از دانه آن بدست می آید که ۳۵% آنرا تشکیل می دهد.

    همچنین بسیاری از کارخانجات مواد غذایی در محصولات گوشتی تولید شده، سالادها، کنسروها و کمپوتها بعنوان اصلاح دهنده و طعم دهنده ارگانیک استفاده می کنند.

    خرنوب منبع سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است.

    ویتامینهای موجود در خرنوب شامل:

    A
    B-2
    B-3
    B-6

    خرنوب دارای این مواد معدنی می باشد:

    مس
    کلسیم
    منگنز
    پتاسیم
    منیزیم
    فلز روی
    سلنیوم
    همچنین خرنوب از مقدار زیادی فیبر، پکتین و پروتئین تشکیل شده است است.

    طرز تهیه جوشانده:

    مواد لازم: ۱ـ نیم لیتر آب بدون کلر(ترجیحا آب چشمه و یا آب معدنی) ۲ـ هفت عدد خرنوب كه كاملا شسته و تمیز كرده اید. ۳ـ یک ظرف جهت تهیه (ترجیحا شیشه ای پیرکس، چینی و یا استیل)

    خرنوب چیست؟ با فواید خرنوب آشنا شوید

    طرزتهیه:
    تعداد ۷ عدد خرنوب (تمام خرنوب درسته با غلاف و دانه ها) را به چهار یا پنچ قسمت شکسته و داخل نیم لیتر آب در حال جوش بریزید ،درب ظرف را گذاشته و با شعله ملایم ۳ دقیقه بجوشانید.پس از اتمام وقت جوشیدن(۳ دقیقه) شعله را خاموش کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در همان حال با در بسته بماند. بعد از اتمام وقت ۲۰ دقیقه با قاشق تکه های خرنوب را از جوشانده خارج کنید.
    و جوشانده را دو قسمت کرده و نصف آن را صبح ناشتا و نصف دیگر را شب قبل از خواب میل کنید.این کار را به مدت یک هفته مداوم انجام دهید،پس از اتمام هفته اول به مدت ۳ ماه هر شب قبل از خواب به اندازه یک لیوان بنوشید.در ماههای بعد نیز هر از گاهی استفاده نمایید.

    تذکر:
    ـ داروی های دکتر را به هیچ عنوان قطع نکنید و همزمان از خرنوب به عنوان درمان کمکی استفاده نمایید.
    ـ لطفا وقت های جوشیدن و دم کردن را دقیقا رعایت نمایید.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: salamati.ir

    واژه های کلیدی: درمان بسیاری از بیماریها | جایگزین مناسب | درمان آلرژی | خواص درمانی | درمان سرفه | اصلاح مو | استفاده | شیرینی | استفاده | همراه | شکلات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی