گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش پختن غذا ژیگو با سس ترخان

آموزش پختن غذا ژیگو با سس ترخان

طرز تهیه ژیگو با سس ترخان

ژیگو با سس ترخان

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله     یک تکه بدون استخوان ۲ تا ۵/۲ کیلو
سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری )     ۱ دسته
سیر     یک بوته
روغن یا کره     ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل      به مقدار لازم

طرز تهیه :

چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی فرانسوی طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم. قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم به طوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم .

نـــوش جـــان

دانلود
امتیاز 5.00 ( 1 رای )

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو