دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » فواید و مضرات خوردن قره قوروت+اثرات خوردن آن روی بدن

    فواید و مضرات خوردن قره قوروت+اثرات خوردن آن روی بدن

    فواید و مضرات خوردن قره قوروت+اثرات خوردن آن روی بدن

    فواید و مضرات خوردن قره قوروت+اثرات خوردن آن روی بدن

    قره قوروت یکی از تنقلات خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. قره قوروت دارای مقادیر بسیار زیادی اسیدلاتیک است که برای بدن بسیار مضر است

    قره قوروت این خوراکی خوشمزه با استفاده از آب ماست و دوغ تهیه میشود و بعد به صورت سنتی یا صنعتی جوشانده می شوند. ماده جامد حاصل از این فرآیند قره قوروت است. قره قوروت دارای مقادیر بسیار زیادی اسیدلاتیک است که برای بدن بسیار مضر است.

    شهاب اولیایی متخصص تغذیه بیان کرد: این ماده جامد باقی مانده که بسیار ترش است حاوی مقادیر فراوانی از نوعی اسید به نام اسیدلاتیک است که طعم ترش آن هم به خاطر وجود همین اسید است و برای بدن بسیار مضر است که سبب ایجاد ضعف و بی‌حالی می‌شود.

    این متخصص تغذیه عنوان کرد: در حالت عادی PH طبیعی خون تقریبا حالت قلیایی دارد که با مصرف این چنین مواد غذایی، اسیدیته خون بالا رفته و این خود سبب بروز بسیاری از بیماری‌هاست.

    اولیایی بیان کرد: اسیدی شدن خون سبب ایجاد اختلالاتی در بدن می‌شود که بدن برای جلوگیری از بروز این اختلالات یک سری اعمال جبرانی برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون و بازگشت آن به حالت قلیایی انجام می‌دهد.

    وی اظهار داشت: از جمله اقداماتی که بدن برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون انجام می‌دهد، برداشتن کلسیم از استخوان‌های بدن است که این خود منجر به مشکلات متعددی از جمله پوکی استخوان و پوسیدگی دندان و بسیاری مشکلات دیگر می‌شود.

    این متخصص تغذیه تاکید کرد: مشکلات ناشی از اسیدی شدن خون تنها به پوکی استخوان و مشکلات دندانی ختم نمی‌شود، بلکه مشکلات قلبی عروقی، مشکلات مغزی از جمله ضعف حافظه و نیز مشکلات گوارشی و ناراحتی‌های معده هم از عوارض اسیدی شدن خون است.

    اولیایی گفت: برخی افراد به همراه قره‌قروت نمک مصرف می‌کنند تا مقداری از ترشی آن کم کنند که این مصرف نمک زیاد خود سبب افزایش فشار خون و نیز افزایش دفع کلسیم و در نهایت تشدید پوکی استخوان می‌شود.

    وی بیان کرد: معمولا در مراحل تولید قره‌قروت به صورت سنتی، بهداشت رعایت نشده و مسائل و مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت همچون ورود انواع میکروب‌ها به بدن هم بر آن افزوده می‌شود.

     

    فواید و مضرات خوردن قره قوروت+اثرات خوردن آن روی بدن

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • جعبه هدیه کتاب
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب اورجینال