عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » مصرف سرکه سیب جهت چه کسانی ممنوع است؟

    مصرف سرکه سیب جهت چه کسانی ممنوع است؟

    نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است هست، به بعضی افراد که به بیماری های خاصی از جمله دستگاه گوارش مبتلا هستند توصیه نمی شود، لیکن می تواند موجب شدت یافتن بیماری شود.

    مصرف سرکه سیب جهت چه کسانی ممنوع است؟

    نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است هست، به بعضی افراد که به بیماری های خاصی از جمله دستگاه گوارش مبتلا هستند توصیه نمی شود، لیکن می تواند موجب شدت یافتن بیماری شود.

    آیا نوشیدن سرکه سیب Apple vinegar بی خطر است؟

    سرکه سیب یکی از محصولات پر استفاده در دنیا هست. این ماده جهت اصلاح عطر و طعم غذا در آشپزی استفاده می شود و همچنین از چاشنی های محبوب جهت سالاد است.

    عبارات مهم : استفاده – دستگاه
    یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول جهت کمک به کم کردن وزن، اصلاح گوارش و بسیاری فایده های سلامت دیگر را شاهد هستیم.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص سرکه سیب

    مصرف سرکه سیب جهت چه کسانی ممنوع است؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : نوشیدن سرکه سیب پیش از غذا واقعا ولع خوردن را کم کردن می دهد؟

    نوشیدن سرکه سیب در چه مواردی خطرناک است؟

    ۱٫ نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بی خطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروب های بافایده فراوانی است – انواع متفاوت باکتری و مخمر – ولی قند طبیعی موجود در آن به وسیله بعضی از این میکروب ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک Acetic acid تبدیل می شود. این نام شیمیایی سرکه هست، که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب می بخشد.

    اسیدیته اسید استیک جهت دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار نیرومند است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که جهت سر و کار داشتن با اسیدیته نیرومند شکل گرفته هست، می رسد، این اندام می تواند آن را تاب بیاورد. ولی تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف الزامی است.

    ۲٫ نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است هست، جهت افرادی که به زخم/اولسر ulcer یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی شود، لیکن می تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.

    ۳٫ اگر از یک بیماری دیابتی به نام *گاستروپارسیس Gastroparesis زحمت می برید بهتر است از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید. بنابر پژوهش انتشار یافته در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب می تواند مدت وقت باقی ماندن غذا در معده را زیاد کردن دهد، که این شرایط می تواند گاستروپارسیس را شدت یافتن کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، ولی گوارشی ضعیف دارید، این اثر می تواند بسیار مفید باشد، لیکن هرچه غذا مدت وقت بیشتری در شیره های گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، زیاد کردن می یابد.

    *گاستروپارسیس Gastroparesis: در واقع این وضعیتی است که در آن ماهیچه های معده از کار می افتند، به بیان دیگر غذا به شکل مناسبی از معده خالی نمی شود.در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمی کنند و از این رو غذا جهت مدتی طولانی در معده باقی می ماند.

    نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است هست، به بعضی افراد که به بیماری های خاصی از جمله دستگاه گوارش مبتلا هستند توصیه نمی شود، لیکن می تواند موجب شدت یافتن بیماری شود.

    شاید اکنون این گونه به نظر برسد که نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بی خطر نیست، که البته این گونه نیست. در صورتی که سرکه سیب را رقیق سازید و به بیماری مبتلا نباشید که می تواند در نتیجه مصرف این محصول شدت یافتن شود، سرکه سیب می تواند فایده های سلامت قابل توجهی را ارائه کند.

    فواید مصرف سرکه سیب:

    – تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک زحمت می برند.
    – کشتن باکتری بیماری زای ای کولای موجود در غذا
    – اصلاح چربی سوزی
    – کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آن

    اگر می خواهید زیاد بدانید : سندرم متابولیک چیست و چگونه مغلوب می شود؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : علائم ورود باكتری ای.كولای به بدن

    اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب عالی ترین گزینه محسوب می شود. جهت کمک به تقویت گوارش خود می توانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان ۸ اونسی (۲۳۷ میلی لیتر) آب رقیق کرده و ۱۰ دقیقه پیش از وعده های غذایی مصرف کنید تا از فایده های سلامت آن بهره مند شوید.

    توجه: اگر با توجه به بیماری هایی که به آنها مبتلا هستید راجع به بی خطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با دکتر خود مشورت کنید.


    مصرف سرکه سیب جهت چه کسانی ممنوع است؟

    گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: asriran.com


    واژه های کلیدی: استفاده | دستگاه | بیماری | باکتری | سلامت | سلامت | تغذیه | تغذیه و بیماریها

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید منابع پزشکی اورجینال