هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » فواید چای به وبهترین نحوه مصرف آن

    فواید چای به وبهترین نحوه مصرف آن

    چای به در واقع بهترین جایگزین برای چای سیاه محسوب میشود (به دلیل رنگ و عطر و ph خنثی که نیاز به قند یا شکر در مصرف آ« نمیباشد

    فواید چای به وبهترین نحوه مصرف آن

    Image result for ‫خواص چایی به‬‎

    فواید چای به وبهترین نحوه مصرف آن

    چای به در واقع بهترین جایگزین برای چای سیاه محسوب میشود (به دلیل رنگ و عطر و ph خنثی که نیاز به قند یا شکر در مصرف آ« نمیباشد و خون را اسیدی نمیکند) و در بازار  به عنوان اولین تولید کننده در حجمی که بتواند جوابگوی بازار باشد آنرا تولید و عرضه نموده و البته شرکتهای دیگری آنرا با عنوان دمنوش تولید کرده اند که به هیچ وجه کیفیت مطلوب را نداشته (به دلیل استفاده از به نامرغوب که در مقایسه دیداری حتی کاملا این موضوع مشاهده می شود و در طعم و عطر نیز این موضوع قابل درک است ) شرکتهای جدید به دلیل عدم توانایی در رقابت چه از نظر کیفی و چه به لحاظ قیمتی شروع به فرافکنی در این خصوص نموده اند که چای به فقط باید از میوه به تشکیل شده باشد و اگر در ترکیب آن از میوه سیب استفاده شود آنزیمهای آن از تعادل خارج می شود که این موضوع هیچ پایه و اساس علمی و حتی جایگاهی در طب سنتی ندارد  و  درصد پایین سیب که در  ترکیب چای به سبز ثنا استفاده شده حاصل تجربه و تحقیقات قبلی است چرا که املاح موجود در به بسیار بالا هستند و مصرف طولانی مدت چای به ممکن است رسوباتی در کلیه به وجود آورد که بخش تحقیقاتی شرکت ثنا با استفاده از مقادیر مورد نیاز سیب در ترکیب چای به (به دلیل رسوب زا بودن سیب در کلیه) از رسوب اضافات به جلوگیری کرده و لذا مصرف کنندگان این محصول میتوانند با خیال راحت و برای مدت طولانی از این محصول استفاده کرده و آنرا جایگزین چای سیاه که مضرات فراوانی دارد نمایند.

    خواص چای به :

    چای به مفرح قلب است به دلیل اینکه با قلب انسان به لحاظ طب سنتی هم مزاج و هم طبع است و گرفتگی های عروق قلب را در طولانی مدت از بین میبرد ، دارای ph خنثی بوده و از اسیدی شدن خون جلو گیری میکند و به همین دلیل از بروز بسیاری از بیماریها که علت آنها اسیدی شدن خون میباشد جلوگیری میکند . در زمستان بهترین محصول برای جلوگیری از سرماخوردگی است . با دارا بودن آهن بسیار فراوان یکی از بهترین مواد غذایی برای خانمهایی که دچار کاهش اسید فولیک هستند محصوب میشود .

    الکترولیتهای بدن را به خاطر دارا بودن املاح فراوان تنظیم میکند و خواب عمیق و کنترل رفتارهای واکنشی را سهل مینماید .

    بهترین نحوه مصرف و بهترین مقدار مصرف:

    بهترین مقدار مصرف چای به روزانه ۲ لیوان صبح و عصر میباشد و به صورت ولرم همراه با عسل

    توصیه طب سنتی و حکما این است که در مصرف هیچ ماده غذایی افراط نکنید این اصل جلوگیری از بروز هر بیماری در بدن است .

    فواید چای به وبهترین نحوه مصرف آن

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری