عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

    رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

     رفلاکس معده یک مسئله گوارشی است که با بعضی خوراکی ها شدت یافتن می شود. در این مطلب به خوراکی های شدت یافتن کننده افلاکس معده اشاره می کنیم.

    رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

    رفلاکس معده یک مسئله گوارشی است که با بعضی خوراکی ها شدت یافتن می شود. در این مطلب به خوراکی های شدت یافتن کننده افلاکس معده اشاره می کنیم.

    تشدید رفلاکس معده بر اثر مصرف این خوراکی

    رفلاکس معده می تواند ناشی از پرسشها گوارشی باشد که مقصران زیاد کردن تولید اسید هستند. با این حال یکی دیگر از علل مهم مبتلا شدن به این عارضه، گزینش های غذایی شماست.برخی از غذاها باعث به هم خوردن تعادل pH بدن و زیاد کردن سطح اسیدیته می شوند:

    عبارات مهم : درمان رفلاکس معده – مواد غذایی

    رفلاکس معده بر اثر مصرف گوشت قرمز

    مصرف بیش از حد این نوع گوشت سطح التهاب بدن را زیاد کردن می دهد. گوشت قرمز سطح اسیدیته بدن را بالا می برد و مسئله هضم ایجاد می کند.

    رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

    رفلاکس معده بر اثر مصرف گوجه فرنگی

    اگر از بیماری بازگشت اسید به مری زحمت می برید، بهتر است از گوجه فرنگی و محصولات آن پرهیز کنید. گوجه ها سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید، و آسکوربیک اسید هستند که می توانند معده و مری را بیازارند. به محض مصرف این اسیدها، معده شروع به تولید اسید خیلی زیاد می کند. این اسید می تواند به داخل مری خزیده و باعث احساس سوزش ناخوشایندی در سینه شود. از گوجه و محصولات آن، مانند سس کچاپ، پیتزا با سس گوجه فرنگی، سس پاستا و سس چیلی پرهیز کنید.

    رفلاکس معده بر اثر مصرف مرکبات

    مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، و گریپ فروت می توانند علائم رفلاکس و سوزش معده یا سر دل را شدت یافتن کنند. بنابراین، از مصرف این میوه ها چه به صورت کامل و چه به صورت آب میوه خودداری کنید. مرکبات اسید فراوانی دارند و جهت مجرای گوارشی آزاردهنده هستند. اسیدیته بالای مرکبات باعث شل شدن اسفنکتر مری و شدت یافتن علائم می شود، به خاص هنگامی که که با معده خالی مصرف شوند.

    رفلاکس معده بر اثر مصرف شکلات

    اگر عاشق شکلات هستید و اغلب از سوزش سر دل زحمت می برید، وقت آن رسیده است که به یکی از لذت های شیرین و موردعلاقه تان نه بگوید. شکلات به سه علت جهت افرادی که از رفلاکس اسید زحمت می برند مضر هست. اول آن که شکلات حاوی کافئین و محرک های دیگری مانند تئوبرومین است که باعث رفلاکس یا سوزش معده می شوند. تئوبرومین نوعی متیل گزانتین است که مانع تنگ شدن ماهیچه اسفنکتر تحتانی می شود و به این ترتیب به شکل مستقیم احتمال رفلاکس شدید اسید را زیاد کردن می دهد. دوم آن که شکلات چربی بالایی دارد، یعنی هضم آن طولانی تر است و می تواند محرک رفلاکس یا سوزش معده باشد. و سوم آن که کاکائو می تواند باعث شود سلول های روده ای، اسفنکتر مری را شل کنند و اجازه دهد اسید معده زیاد شود.

     رفلاکس معده یک مسئله گوارشی است که با بعضی خوراکی ها شدت یافتن می شود. در این مطلب به خوراکی های شدت یافتن کننده افلاکس معده اشاره می کنیم.

    رفلاکس معده بر اثر مصرف ادویه جات تند

    با این که این نوع ادویه جات خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند، ولی می توانند مهاجمان سیستم ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به خاص زمانی که به مواد غذایی جنبش کننده آنها را اضافه می کنید. در آن زمان این ادویه ها مقصران مهم رفلاکس معده هستند. ادویه کاری و فلفل تند از این نوع ادویه جات هستند.

    رفلاکس معده بر اثر مصرف قهوه

    برای کسانی که جهت بازیابی قدرت و انرژی روزانه، چیزی جز نوشیدن قهوه را گزینش نمی کنند، یک مسئله اساسی وجود دارد. قهوه اگرچه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، ولی یکی از منابع مهم کافئین است و کسانی که از رفلاکس معده زحمت می برند، باید از آن اجتناب کنند. کافئین باعث زیاد کردن اسیدیته معده و رفلاکس اسید می شود. همچنین قهوه فشار را در اسفنکتر تحتانی معده کم کردن می دهد، که می تواند در افراد مستعد باعث رفلاکس معده یا وخامت اوضاع شود. قهوه فرآیند تخلیه معده را نیز سرعت می بخشد که ممکن است باعث شود محتوای به شدت اسیدی آن خیلی سریع تر از حالت عادی وارد روده کوچک شود. این امر باعث جراحت بافت روده ای می شود.

    رفلاکس معده بر اثر مصرف سیب زمینی سرخ کرده

    سیب زمینی سرخ کرده دشمن شماری از فرایندهای گوارشی و متابولیکی است. غذاهای سرخ شده است از قبیل سیب زمینی سطوح بالای چربی های ترانس را در خود جای داده اند و مواد شیمیایی دارند که نه تنها بر عملکرد دستگاه گوارش تاثیر می گذارند، بلکه باعث زیاد کردن تولید اسید و حضور سموم می شوند.

    رفلاکس معده بر اثر مصرف سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده

    سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده سرشار از مواد مصنوعی هستند که باعث ایجاد بیش از حد اسید در خون و معده می شوند. این نوع غذاها با چربی بالا بر متابولیسم معده شما تاثیر می گذارند. اضافه کردن این غذاها به رژیم روزانه منجر به بیماری هایی مانند چاقی و سطوح بالای کلسترول و چربی می شود.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : جلوگیری از رفلاکس معده و سوزش سر دل با ۸ راه ساده

    رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ۹ خوراکی که باعث رفلاکس معده می شوند

    اگر می خواهید زیاد بدانید : درمان رفلاکس معده با رژیم مدیترانه ای

    گردآوری : گروه سلامت گروه تحریریه سایت
    seemorgh.com/health
    منبع : avayesalamati.com

    واژه های کلیدی: درمان رفلاکس معده | مواد غذایی | رفلاکس معده | مصرف شکلات | کافئین | خوراکی | فرنگی | شکلات | ادویه | رفلاکس | خوراکی

    رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

    رفلاکس معده با این خوراکی ها شدت یافتن می شود

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • منابع اورجینال رباتیک
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب خلبانی زبان اصلی