کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

    بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

    بهترین روغن سرخ کردنی روغنی است که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما داشته باشد. البته به طور کل سرخ کردن مواد غذایی توصیه نمی شود. در این مطلب عالی ترین روغن های سرخ کردنی معرفی می شوند.

    بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

    بهترین روغن سرخ کردنی روغنی است که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما داشته باشد. البته به طور کل سرخ کردن مواد غذایی توصیه نمی شود. در این مطلب عالی ترین روغن های سرخ کردنی معرفی می شوند.

    بهترین روغن های سرخ کردنی

    با وجود این که غذاهای سرخ شده است از محبوبیت بالایی برخوردارند، ولی متاسفانه سرخ کردن یکی از ناسالم ترین روش های طبخ مواد غذایی محسوب می شود.با رعایت بعضی شرایط و گزینش روغن مناسب می توان زیان های ناشی از این روش را در منزل تا حد امکان کم کردن داد. در ادامه با عالی ترین روغن های سرخ کردنی آشنا خواهیم شد.

    عبارات مهم : روغن سرخ کردنی – مواد غذایی

    بهترین روغن سرخ کردنی : روغن نارگیل

    روغن نارگیل عالی ترین گزینه جهت سرخ کردن محسوب می شود. نتیجه های تحقیقات متفاوت نشان می دهد حتی هشت ساعت سرخ کردن در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کیفیت این روغن را تحت تاثیر قرار نمی دهد. این روغن همچنین دارای اثرات خوبی روی سلامتی انسان است که از آن جمله می توان به اثرات باکتری کشی، زیاد کردن سطح کلسترول خوب خون (HDL)، زیاد کردن متابولیسم و کمک به سوزاندن چربی های شکم اشاره کرد.درصد اسیدهای چرب اشباع این روغن ۹/۹۱درصد و اسیدهای چرب غیر اشباع آن ۱/۸درصد است که بالا بودن درصد اسیدهای چرب اشباع آن را به گزینه مناسبی جهت سرخ کردن مواد غذایی تبدیل کرده است.

    بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

    بهترین روغن سرخ کردنی : چربی های حیوانی

    چربی های حیوانی از قبیل دنبه و روغن کره (روغن حیوانی) نیز گزینه های مناسبی جهت سرخ کردن هستند. علاوه براین، چربی های حیوانی طعم و تردی مطلوب را در محصول ایجاد می کنند. زیاد اسیدهای چرب موجود در این چربی ها از نوع اشباع و تک غیر اشباعی است که این شاخصه آنها را برابر حرارت مقاوم می کند. البته کیفیت این چربی ها بین حیوانات متفاوت متفاوت هست. چربی حاصل از حیوانات تغذیه شده است به صورت طبیعی (چراگاه ها) از کیفیت بالاتری برخوردار است.کره گزینه مناسبی جهت سرخ کردن نیست لیکن حاوی مقادیر اندکی پروتئین و قند است که در حرارت های بالا سوخته و طعم بدی ایجاد می کند. با این وجود می توان از کره در سرخ کردن های راحت در ماهیتابه و نه در دمای بالا استفاده کرد. روغن حیوانی (روغن کره) نقطه دود بالایی دارد (۲۵۲ درجه سانتیگراد) و پرسشها کره را ندارد.

    بهترین روغن سرخ کردنی : روغن زیتون

    روغن زیتون به علت داشتن درصد بالایی اسیدهای چرب تک غیراشباعی از مقاومت حرارتی بالاتری نسبت به روغن های گیاهی دیگر برخوردار است. در این روغن درصد اسیدهای چرب چند غیراشباعی پایین هست. با وجود این که کیفیت روغن زیتون بکر در حین سرخ کردن حتی در طولانی مدت حفظ می شود، ولی طعم و بوی خاص آن بویژه اگر در دماهای بالا حرارت داده شود در طولانی مدت حفظ نمی شود.

    بهترین روغن سرخ کردنی : روغن آووکادو

    ترکیب این روغن مشابه روغن زیتون است و در ترکیب آن سهم اسیدهای چرب تک غیر اشباعی زیاد است. این روغن دارای نقطه دود بالایی (۲۷۰ درجه سانتی گراد) است.

    بهترین روغن سرخ کردنی روغنی است که مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما داشته باشد. البته به طور کل سرخ کردن مواد غذایی توصیه نمی شود. در این مطلب عالی ترین روغن های سرخ کردنی معرفی می شوند.

    بهترین روغن سرخ کردنی : روغن بادام زمینی

    این روغن نیز دارای نقطه دود بالایی است (۲۳۰ درجه سانتی گراد). این روغن به علت طعم مطلوب خود گزینه مناسبی جهت سرخ کردن هست. از آنجاکه این روغن طعم مواد غذایی را به خود نمی گیرد، بنابراین می تواند جهت سرخ کردن متوالی مواد غذایی متفاوت مورد استفاده قرار بگیرد. این روغن به سرخ کردن در وقت طولانی حساس است.

    بهترین روغن سرخ کردنی : روغن پالم

    به رغم تبلیغات منفی که این روزها علیه روغن پالم وجود دارد، جالب است بدانید این روغن یکی از پایدارترین روغن ها در برابر حرارت است که علت آن ترکیب اسید چرب خاص و وجود آنتی اکسیدان های طبیعی آن می باشد. در بسیاری از کشورها از این روغن به عنوان جزئی از فرمولاسیون روغن های سرخ کردنی استفاده می شود که باعث زیاد کردن نقطه دود روغن می شود.

    روغن هایی که نباید جهت سرخ کردن استفاده شود

    روغن سویا، ذرت، کانولا یا کلزا، پنبه دانه، گلرنگ، سبوس برنج، هسته انگور، آفتاب گردان و کنجد به علت وجود درصدهای بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع شاید از جنبه های سلامتی، روغن های مناسبی باشند، ولی ثبات حرارتی بسیار پایینی داشته و در سرخ کردن عمیق در وقت طولانی نباید مورد استفاده قرار بگیرند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : بهترین روغن ها جهت سرخ کردن، پخت و پز و سالاد

    اگر می خواهید زیاد بدانید : فرق روغن سرخ کردنی با روغن پخت و پز چیست؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : روغن کنجد جهت سرخ کردن بهتر است یا روغن ارده؟

    بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

    گردآوری : گروه سلامت گروه تحریریه سایت
    seemorgh.com/health
    منبع : jamejamonline.ir

    واژه های کلیدی: روغن سرخ کردنی | مواد غذایی | روغن حیوانی | روغن زیتون | استفاده | بهترین | حرارت | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • افست کتاب لاتین
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین