کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » شیر شتر را بجوشانید تا از تب مالت در امان بمانید

    شیر شتر را بجوشانید تا از تب مالت در امان بمانید

     شیر شتر در بعضی استان ها مصرف زیادی دارد که مصرف این شیر خطر بروز تب مالت را زیاد کردن می دهد، در این مطلب به نکات مهمی در این باره اشاره می شود

    شیر شتر را بجوشانید تا از تب مالت در امان بمانید

    شیر شتر در بعضی استان ها مصرف زیادی دارد که مصرف این شیر خطر بروز تب مالت را زیاد کردن می دهد، در این مطلب به نکات مهمی در این باره اشاره می شود

    شیر شتر و تب مالت

    محمد راه انجام،رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان، اظهار کرد: بروسلوز یکی از مهمترین و مرسوم ترین بیماری های یکسان بین انسان و دام است که طیف وسیعی از پستانداران مشمول بر انسان، گاو، گوسفند، شتر، بز، خوک، جوندگان و پستانداران دریایی را مبتلا می کند و میزان شیوع تب مالت در انسان به طور مستقیم به شیوع بروسلوز در دام ها بستگی دارد.

    عبارات مهم : دامداری – استفاده
    با توجه به ضرورت ردیابی سریع بیماری های یکسان بین انسان و دام، نظیر بیماری بروسلوز(تب مالت) در دامداری های شهرستان و با نشانه انتشار نیافتن این بیماری در جمعیت انسانی و کاستن از ضایعات آن، طرح پایش و رصد بیماری های یکسان و از بین بردن دام های مبتلا در دامداری های شهرستان نهبندان از ابتدای امسال اجرا شد.

    از ابتدای امسال ۱۶۷۰ نفر شتر در ۳۴ واحد شترداری، مورد خونگیری و آزمایش بروسلوز قرار گرفتند که تعداد ۱۵ نفر شتر بعنوان راکتور مثبت بروسلوز شناسایی و از تناوب مصرف انسانی از بین بردن شدند.

    زیاد بدانید : تب مالت ،مهمترين بيماری قابل انتقال بين انسان و حيوان

    شیر شتر را بجوشانید تا از تب مالت در امان بمانید

    جوشاندن شیر موجب نمایان شدن نشانه های فساد نهفته در شیر می شود

    باکتری بروسلا در انواع متفاوت شیر، خامه و پنیر تازه جهت دوره های زمانی متغیر زنده باقی می ماند، متاسفانه توزیع کنندگان شیر شتر به مردم توصیه می کنند شیر را نجوشانید که خاصیت شیر از بین می رود در حالیکه جوشاندن شیر موجب نمایان شدن نشانه های فساد نهفته در شیر می شود.

    گرم کردن شیر شتر در فواید آن تاثیر منفی ندارد، حتی اگر شیر خام دچار فساد نشده باشد به علت عدم پاستوریزه بودن با ریسک فاکتور بسیار بالا حاوی عوامل انتقال تب مالت به مصرف کننده است.

    رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با تاکید بر اینکه مصرف غیر اصولی و غیر بهداشتی محصولات و فرآورده های دامی می تواند سلامت مصرف کننده را به صورت جدی مورد ترساندن قرار دهد، یادآورشد: تاکید ما استفاده از محصولات پاستوریزه و استریلیزه است و اگر مردم به هر علت میل به به استفاده از سیستم سنتی دارند باید حتما قبل از مصرف شیر را بجوشانند و در صورتیکه شیر دچار بریدگی شد اطمینان حاصل کنند که این محصول خراب شده است است.

    زیاد بدانید : تب مالت همین نزدیکی است!

    گردآوری : گروه سلامت گروه تحریریه سایت
    seemorgh.com/health
    منبع : isna.ir

    واژه های کلیدی: دامداری | استفاده | بیماری | محصولات | سلامت | سلامت | اخبار پزشکی سلامت |

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال