هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۶

A
خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » تاثیر ادامس بردندانها+مواد تشکیل دهنده ی ان
modise  

تاثیر ادامس بردندانها+مواد تشکیل دهنده ی ان

ادامس

خواص درمانی آدامس
این کوچک جویدنی ، خاصیت درمانی هم دارد. طبق مطالعات انجام شده و اطلاعات منتشر شده در مجله ی “Biological chemistry ” نوعی از شیرین کننده های آدامس به نام مانیتول، باعث بهبود روند بیماری پارکینسون و از بین بردن توده های خونی و مغزی می شود.

تاثیر آدامس بر دندانها
این شیرینی کوچک که فقط برای جویدن آماده شده، برای سلامتی دندان ها نیز مفید است. عموم مردم بر این باورند که جویدن آدامس مضر است، اما برخی از دندانپزشکان معتقدند که جویدن آدامس باعث تولید بزاق می شود و بزاق عامل بیرون انداختن باکتری های درون دهان است.

مواد تشکیل دهنده آدامس
جالب است بدانید که حدود ۳۰ درصد از آدامس را موادی تشکیل می دهند که هنگام جویدن حل نمی شوند. این مواد شامل صمغ های طبیعی، پارافین جامد یا موم زنبور عسل هستند. شیرین کننده ها نیز حدود ۵۹ درصد مواد آدامس را به خود اختصاص می دهند. ۵ درصد مواد تشکیل دهنده ی آدامس نیز شیرین کننده های قوی هستند که به عنوان طعم دهنده و افزایش ماندگاری طعم کلی به آدامس افزوده می شوند. نرم کننده ها نیز که شامل گلیسیرین و سوربیتول مایع هستند، ۲ درصد آدامس را تشکیل می دهند. ۱۰ درصد نیز شیره ی ذرت است که به عنوان نگهدارنده و جاذب رطوبت و برای حفظ و تازگی به آدامس افزوده می شود. طعم دهنده ها نیز ۴ درصد مواد تشکیل دهنده ی آدامس هستند.

دانلود

   

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

modise