آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » تهیه ماهی شور یا دودی برای خوردن با طعم بهتر+آموزش

    تهیه ماهی شور یا دودی برای خوردن با طعم بهتر+آموزش

    تهیه ماهی شور یا دودی برای خوردن با طعم بهتر+آموزش

    چگونه ماهی شور یا دودی را برای خوردن آماده کنیم

    تهیه ماهی شور یا دودی برای خوردن با طعم بهتر+آموزش

     

    چگونه

    ۱

    روشی که در شمال برای آماده کردن ماهی دودی به کار می برند از این قرار است که:
    قطعه ای از ماهی را درون کاسه ای سفالی قرار می دهند و زمانی که برنج آماده دم کشیدن است کاسه را روی برنج قرار می دهند.

    ۲

    ماهی با حرارت و بخاری که از برنج می گیرد آرام آرام می پزد و نرم می شود.

    ۳

    وقتی برنج دم کشید کاسه را با احتیاط از روی برنج برمی دارند و آبی که داخل کاسه جمع شده دور می ریزند و ماهی را برای خوردن سر سفره می آورند. معمولا ماهی شور را در شمال با غذاهایی مانند باقلا قاتق، ترشه تره و … نوش جان می کنند.

    ۴

    روش دیگری برای آماده کردن ماهی شور استفاده می شود که آن را برای سرخ کردن آماده می کنند به این صورت که:
    ماهی را شب قبل در آب خیس می کنند و آب آن را چند بار عوض می کنند.

    ۵

    صبح روز بعد ماهی را خوب می شویند.

    ۶

    ماهی را از صبح تا شب با حرارت ملایم بخارپز می کنند و اصلا نباید آب به ماهی برسد. با این روش استخوان های ماهی هم کاملا نرم می شوند.

    ۷

    ماهی بخارپز شده را تکه تکه می کنند و استخوان آن را می کشند اما باید مراقب بود تا ماهی متلاشی نشود. حالا ماهی آماده است و می توان آن را کنار غذا سرو کرد.

    ۸

    در برخی از شهرهای جنوب ماهی شور را در آب جوشانده و پس از پاک و خرد کردن؛ آن را در روغن تفت داده و همراه با کشمش و برنج دم می کنند و می خورند.

    نکات و هشدارها

    برای تکه کردن ماهی شور پیش از پختن، باید دستتان قوی باشد و مراقب باشید دستتان را نبرید.
    اگر خواستید از روش اول برای آماده کردن ماهی استفاده کنید؛ اولا مراقب باشید هنگام برداشتن کاسه از روی برنج دستتان نسوزد و ثانیا آب کاسه روی برنج نریزد چون دیگر برنجتان از فرط شوری قابل خوردن نخواهد بود.

    تهیه ماهی شور یا دودی برای خوردن با طعم بهتر+آموزش

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی